Button, Kraliçe'den Ödül Alacak

yazar:

kategori:

Sunday Mirror gazetesinin haberine göre Kraliçe’nin yeni yıl listesinde bButton2ın da adı geçecek.

24 yaşındaki Lewis Hamilton da bir yıl önce 2008 dünya şampiyonluğunu elde ettikten sonra aynı ödülü almaya layık görüşmüştü.

Bu haberin önümüzdeki hafta resmileşmesi bekleniyor.


Yorumlar

  1. GÖKHAN_F1_TEAM GÖKHAN_F1_TEAM avatarı
    GÖKHAN_F1_TEAM GÖKHAN_F1_TEAM

    halen buttonu kıskananlar var. walla siz çekemeye durun adam kocaman şampiyon ve 1 numarayı taşıyacak oda mclarende :DD:d:d zaten böle şeyler yapmasanızda yaşam olmazdı canım bide benim gibiler D:D:d

  2. MagicAlonso avatarı

    luris kardeş bende seninle hatta buradaki birçok arkadaşla aynı görüşteyim bende dediğin gibi kin tutma taraftarı değilim ama gel görki bazı toplumlar tarih boyunca büyük zulümler ve baskılar yaptığı için en azından benim içimdeki sevgi o toplumlara karşı yok olmuştur aslında kin tutmadan öte onların yaptıklarından dolayı o hareketlere karşı nefret duyarım belki şu konuda çok haklısın insan olan insan hangi koşulda olursa olsun kin tutmamalı ama işte o duygulara hakim olmakta zor zaten bunu başaran insanlar erdem kişiler olabliyor neyse fazla uzatmayalım spordan bahsedeceğimiz yerde farklı mecralara çektik konuları gerçi ben başlattım.yüreğinde sevgiyi yaşatan bütün canlara saygılar iyi geceler

  3. ben boşuna mı yazdım o yorumu "luris"? daha fazla uzamasın burası politika siyaset sitesi olsa haklısınız ama ne yazık ki değil lütfen bunun bilincinde olalım ve ona göre yorum yazalım teşekkürler.

  4. daha bu yılın başında kraliyet ailesinin bütçesini yüzde 50 düşürdü hükümet ve buna kimse engel olamadı, ama sana göre ingilteredeki en büyük güç kraliyet ailesi olmaya devam eder çünkü böyle görmek istiyosun sanıyorum.. evet ingiltere sömürge sistemiyle insanlara zulüm etmiş olabilir, bunu dünyada şuanda güçlü olan her ülke yaptı ve halen yapıyorlar, biz onları köleleri için suçlarız, onlar bizi ermeni katliamı yaptığımız için suçlarlar, sonuçta insan toplulukları birbirlerinden nefret eder ve böylece senin msjının sonunda belirttiğin 'insanların eşit olduğu güzel bir dünya olması dileğiyle
    ' kısmı asla mümkün olmaz, önce merhamet göstermeli, affetmeyi öğrenmeliyiz, kin tutarak güzel bir dünya hayal etmek saçma değil midir canlar?

  5. arkadaşım yine politikaya çevirdiniz Formula 1 i helal olsun ya lütfen haber hakkında yorum yazın genel siyasi düşüncelerinizi kendinize saklayın…Hangi millet,ırk,din,dil olursa olsun bizim yapmamız gereken saygı duymaktır saygınız yoksa içinizde kalsn burası yeri değil.

  6. MagicAlonso avatarı

    ben ingilteredeki kraliyet sistemini çok iyi biliyorum zamnında kaynaklara sahip olup insanları kleleştiren ve sömüren sonra bu sömürüyle sahip olduğu zenginlikleriyle kendilerini ayrı bir soydan gelmiş gibi göstermeleri ayrımcılık değilde nedir ayrıca sıkıysa ingilterede kraliyet ailesine söz söyleyin veya karşı çıkın bakın size ne yapıyorlar ben ayrıca bizim ülkemizde demokrasi olduğundan bahsetmedim gericilik bağnazlık konusunda elimize su dökecek ülke sayısı da azdır evet insanı sömürene ve ayırana karşı daima ırkçıyım ve olmayada devam edicem çünkü eğer onlar kendilerini diğer insanlardan farklı görüyorlarsa elbette bende onlara karşı olacağım.bu söylediklerim sadece ingileter için değil krallığın olduğu diğer ülkeler içinde geçerli.Ülke yönetiminde söz sahibi değilmiş gibi görünürler ama bütün siyasi ve ekonomik lobiler bunlara bağlıdır herşey bunların istekleri doğrultusunda gerçekleşir.neyse fazla siyasete girmeye gerek yok ama insanların eşit olduğu güzel bir dünya olması dileğiyle

  7. Bobby; senin demenle olmuyor. Senin demenle olsaydı… Neyse boş ver… Sana cevap vereyim derken diğer insanların canını sıkacağım şimdi. En iyisi sen istediğini de.

  8. yalnız bazı arkadaşlar fanatiklikten mantığa uygun yorum yapamıyorlar. İngilteredeki Kraliyet Ailesi hiçbir şekilde ülke üzerinde yetkisi yoktur sadece sembolik olarak bulunmaktadır.Adamlar atalarına saygıdan dolayı hala kraliyet makamı var. Luris yorumuna kesinlikle katılıyorum.

  9. onur aybars…
    ''zalimler için yaşasın cehennem'' demeyelimmi?

  10. luris'in de belirttiği gibi İngiltere'deki kraliyet yalnızca simgeseldir. Avrupa'nın bir çok ülkesinde (Belçika, Hollanda, Danimarka…) kraliyet mevcuttur. Ayrıca adamlarda öyle bir demokrasi ve sınıfsız toplum anlayış vardır ki yazılı anayasaları yoktur.

    Bir de "Kahrolsun şunlar, kahrolsun bunlar" diyeceğimize Halide Edip Adıvar'ın Sultanahmed Mitingi'nde dediği gibi “Milletler dostumuz, hükümetler düşmanımızdır.” diyebilsek keşke.

  11. ordaki kraliyet sisteminin simgesel olduğunu bilmeyen arkadaşlarımız varmış, yani nedir bu ingiliz düşmanlığı anlamıyorum, ingilteredeki kraliyet ailesi siyasi olarak hem sorumsuzlar hem de hiç bir yetkiye sahip değiller, bu dağıttıkları ünvanların da kamu hayatında bildiğim kadarıyla bir önemi yok, dolayısıyla sınıf ayrımı fln yapıldığı da yok, biz de keşke onlar kadar demokrat olabilseydik.. kahrolsun ingilizler demek kolay tabi, biraz zahmet edip araştırmayın siz hiç..

  12. MagicAlonso avatarı

    hala kraliyet sisteminin olduğu insan ve sınıf ayrımının yapıldığı bir ülkenin nekadar demokrat olduğu ortada kahrolsun ingilizler

  13. inci incili avatarı

    aslında bu en alt dereceden şovalyelik ünvanı. kraliçe son yıllardabaşarı kazanan bütün britanyalı sporculara veriyor. button da alır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir