Baba Verstappen “Max Formula 1 İçin İyi Bir Pilot”

yazar:

kategori:

Eski Formula 1 pilotlarından Jos Verstappen, bu sene Formula 1’e giren 17 yaşındaki oğlu Max’ın spor için etkili bir isim olduğunu düşünüyor.

Alt serilerdeki deneyimsizliğine rağmen 17 yaşında Formula 1’e girerek yarışan ve puan kazanan en genç isim olma rekorunu ele geçiren Max övülürken aynı zamanda eleştiriliyor da.

Baba Verstappen “F1’e hazırdı ve her 17 yaşındaki isim buna hazır olmuyor.”

“Süperlisans kurallarını değiştirmelerini anlayabiliyorum ancak bu konuda yapabileceğim bir şey yok.”

“F1’de olduğu ve iyi iş çıkardığı için mutluyum. Red Bull ondan dolayı mutlu ve F1 Max gibi bir sürücüye sahip olduğu için mutlu olmalı.”

“Hızlı ve agresif bir sürücü ve geçiş yapabilen bir isim. Bu tür sürücüler spor için her zaman iyidir.” dedi.

Massa’nın Max hakkındaki eleştirileri için Jos “Massa her zaman yorum yapar. Bu önemli değil. O tür insanların Max hakkında yorum yapmaları Max’ı daha ilginç yapıyor.”

“Tüm bunlar Max’ın yaptıklarını gösteriyor. Bu iyi bir şey. O çok zeki birisi ve dili çok iyi konuşuyor. Ne konuşup ne konuşamayacağını biliyor. Ve takım onun harika bir iş yaptığını biliyor.” dedi.

Jos Verstappen ayrıca geçen sene oğlunu eleştiren bir çok ismin bu sene hatalı olduklarını kabul ettiğini ancak henüz kimsenin kendisine bu konuyla ilgili yaklaşmadığını söyledi.


Yorumlar

“Baba Verstappen “Max Formula 1 İçin İyi Bir Pilot”” için 10 yanıt

  1. Max şöyle max böyle dondurma geliyo aklıma allahın veledi gelmiş koltuk bulmuş sus işine bak saygınla saygınlık kazan . Ah 2003-2004 gibi senelerde katılsaymış 17 yaşında olarak her hafta başka biri tokatlardı bi hafta scuhamerden yerdi tokatı diğer hafta montoyadan öteki hafta alonsodan sonraki hafta raikkonenden ahahaha eski türk filmlerindeki o sahne geldi aklıma 5 li çember yaparlardı alo vururdu schumacherden seker raikkonen montoyaya paslardı arada bide fisichella trulli çakar ralf de cila yapardı takuma sato reyiz de peşine yolluk yapardı 🙂 babasını da biliyoruz arrows ve minardiden o cak cak konuşan babasını ford tyrell miydi 2000den öncede o takımdaydı yine tırıs boş bi pilottu minardiden o seneler çok koltuk fırsatı olurdu herkes kendini bir üst takıma taşırdı tabi hakeden rai gibi sauberle en hızlı aracın 0.2 sn gerisinde turlar atsaydı alonso gibi minardide bile kendisinden iyi araçlar pilotlar karşısında varlık gösterseydi eski f1 arı kovanından toplu iğne çıkarmak gibiydi şimdi ise hazır balın üstüne kaymak sürüyosun hey gidi . İyice deli oldum bunlara

  2. Babalı oğullu bıktık sizden

  3. Bu adam çocuğu o kadar övüp kıçını kaldiriyor ki yakında “milletin derdi olmuşum demek ki zamanında fena koymuşum” triplerine girecek kendi kendine.

  4. bu şişik egolar sağolsun, maldanadoya her geçen gün kanım ısınıyor benim de 🙂

  5. burdan da bi ss çakalım

  6. Bir gün bir yerde patlayacagınız günü iple çekiyorum.Bu kadar itici olunmazki.Maldonado gözümde şuan melek melek.

    1. MuhammedAlonso avatarı
      MuhammedAlonso

      ???

  7. baba kızını ovup duruyo ama talip yok kızımıza

  8. “Massa her zaman yorum yapar. Bu önemli değil. O tür insanların Max hakkında yorum yapmaları Max’ı daha ilginç yapıyor”

    Bu ergenin neden böyle egolu olduğu ortaya çıktı. Babası jos taki egoya bak, yanlışlıkla Schumacher in yerinde olsaymış bu egoyla havaya uçarmış.

  9. Baba oğul psikopatlar bunlar. Sanırsın ki babası 9 kere şampiyon olmuş, öyle bir özgüvenle konuşuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir