Button “Spa McLaren İçin Büyük Bir Test Olacak”

yazar:

kategori:

Jenson Button, sıradaki Belçika GP’nin McLaren’in 2015 aracını ne kadar geliştirdiğini görmeleri açısından büyük bir test olacağını söyledi.

Macaristan’daki çifte puanlı sonuca rağmen McLaren, hem motor gücü hem de aerodinamik güç açısından rakiplerinin gerisinde olduğunun farkında.

Honda Belçika’ya yeni bir motor getirecek ve McLaren de şasi de bazı yeniliklere sahip olacak.

Button “Araçta daha uzun yolumuz var. Her alanda çalışmamız gerekiyor. Red Bull’a bakarsanız, önceki yarışlarda güçlü olmasalar da Macaristan’da çok güçlüydüler.”

“Ya iyi bir adım attılar ya da Macaristan’ın diğer pistlere göre güç pisti olmadığı ortaya çıktı.”

“Spa bizim için çok iyi bir test olacak. Diğer takımlar için de çok iyi test olacak. Bu takımlar kendi araçlarını lider araçlarla kıyaslayabilecek. Spa hızlı bir pist ancak aynı zamanda yüksek hızlı virajlarıyla iyi bir aerodinami pisti.”

“Orası kendinizi kıyaslayabileceğiniz bir pist. Güç ünitesi konusunda iyi bir adımımız olacak ve bu harika. Araçta nasıl çalıştığını göreceğiz.” dedi.

 


Yorumlar

“Button “Spa McLaren İçin Büyük Bir Test Olacak”” için bir yanıt

  1. Gelişme açısından işler çok uzun. Spa’da ilk 10’a girerlerse bu çok önemli bir gelişme olur ama savaş hala devam ediyor. Mercedes’i yakalamak 2017 öncesi mümkün değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir