Schumacher'in Mühendisi, Andy Shovlin Olacak

yazar:

kategori:

Mercedes GP’nin açıklanmış tek resmi pilotu Nico Rosberg’in yarış mühendisi de Alman kaynaklara göre Jock Clear olacak.

Clear, 2009’da Brawn takımında Rubens Barrichello’nun yarış mühendisliği takımına önderlik etmişti, Andy Shovlin de Jenson Button ile çalışmıştı.

Bununla birlikte McLaren’e katılan Button tarafından ‘Shuv’ olarak bilinen Shovlin, 2010’da Mercedes GP ile kaldı ve bu, Schumacher’in takıma katılması durumunda ikilinin birlikte çalışacğaı anlamına geliyor.

Bernie Ecclestone de Schumacher’in döneceğinden emin.

Ecclestone: “Şahsen çok ama çok mutlu olurum. Tekrar süreceğinden oldukça eminim”

Niki Lauda ise 3 sene spordan ayrı kalan Schumacher’in, geri döndüğünde zorluk çekmeyceğine inanıyor.

Lauda: “O, 7 defa dünya şampiyonu olmuş biri, seviyesi bu.”

“Eğer Schumacher tekrar sürerse hemen rekabetçi olacaktır. Çünkü o en iyisi, bir başka seviyede”


Yorumlar

  1. Az önce RTL deki haberlerde Schuminin Mercedes ile 1 yıllık sözleşme imzaladığını söylediler.Yarın haber butaraflarada gelir heralde.

  2. yaw gelsin kaybederse o kaybedecek dert ettiğin seye bak bobby..

  3. Emre Elitez avatarı

    Schumi de F1 olursa 2010 motorsporları yılı olacak. MotoGp de Stoner ın iyileşmesi ile zaten zevkli geçen yarışalar tadından yenmez olucak.İkinci bir Colin Mcrea olacağını düşündüğüm Raikonen WRC de ya birinci ya yarışdışı şeklinde bize güzel görüntüler sunacak. Bir de efsanenin yarıştığı bir F1 sezonu. 2010 da hafta sonları iple çekilecek.

  4. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    açıklansın da artık bir oh çekelim.. gelsinde artık f1'de yaşanacak rekabetle bir nirvanaya ulaşalım artık..tek üzüldüğüm şey Heidfeld'in durumu olacak,yıllardan sonra hakettiği bir araca oturma şansını yakalamışken Schumi'ni arzusu hayallerini yıkacak gibi görünüyor. hadi bakalım hayırlısı!

  5. gelme şumi gelme çoluğa çocuğa maskara olmakta var işin ucunda. sen efsane değil bir gerçeksin başarıların ortada…ne gerek var 10 yıl dahamı yarışacaksın? bir iki sene yarıştı fakat başarılı olamadı dedirtme kendine herşey zamanında yapılırsa oluyor. ben şahsen liseden sonra 7 sene aradan sonra üniversite imtihanlarına çalıştım. denk geldi kendime göre çok iyi bir puanla iyi bir yer kazandım. fakat ilk sene havlu attım. bence…herkesin görüşünede saygı duyuyorum.

  6. açıklansın artık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir