'Başka Bir Şey Gerekiyordu"

yazar:

kategori:

Felipe Massa’nın Macaristan’da geçirdiği kaza sonrası pistlere dönüşü ve Alonso’nun Renault’tan getirilmesi ile Ferrari, 2010 sezonu açılışın Bahreyy’de, 2009 sonu Abu Dhabi’ye göre tamamıyla farklı bir dizilişle gridde yerini alacak.

Di Montezemolo, Raikkonen’in Ferrari için bir hayal kırıklığı olmadığını ifade etti.

Montezemolo: “Alonso’nun planlanandan bir sene önce getirme kararı aldık. Bir şeye açıklık getirelim: Kimi Maranello’da iken Ferrari için yaptığı her şeyden çok mutluyduk; İlk senesinde dünya şampiyonluğunu kazandı ve ikinci senesinde de takımlar şampiyonasında önemli rol oynadı, bu zor senemizde de bir zaferle eve döndü”

“Bununla birlikte operasyonlarımızda başka bir şeylere ihtiyaç duyduğumuzun farkına vardık ve bu nedenle Alonso’yu seçtik”

Fin pilotun Formula 1’den ayrılıp Ralli Şampiyonası’na girmesi ile Montezemolo, Ferrari’nin yeni bir stile kavuşabileceğini düşünüyor.

Montezemolo: “Şimdi sayfayı çevirip Ferrari’yi, hak ettiği yere getirme zamanı. Unutmayalım ki 3 senede üç şampiyonluk kazanan, 4.sünü nasıl kaybedildiği hatırlanır, bu takıma inancım büyük”


Yorumlar

  1. burak bocek avatarı

    Bencede bu ara biraz sükunet zamanı:)Tamam Alonsoyu aldık oldu bitti bu gazetecilerde az değil zırt pırt bu tarz soruları yönetip aynı konuları gündemde tutuyorlar

  2. montezemola bence sen alonso deme sonra üşüşüyorlar buraya hemen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir