Lauda “Günümüzde İzleyebileceğimiz En İnanılmaz Seri MotoGP”

Mercedes’in patronlarından eski Formula 1 pilotu Niki Lauda, günümüzde kendisini en etkileyici yarış serisinin MotoGP olduğunu söyledi.

Bugün Çek Cumhuriyeti’nin Brno pistinde gerçekleştirilen MotoGP yarışını izleyen Lauda, MotoGP’nin görselliğinden etkilendiğini kabul etti.

Lauda “Bu inanılmaz. 350 km/sa ya da daha yüksek hızda onları nasıl kontrol ettiklerini görüyorsunuz. Bugün görebileceğiniz en inanılmaz yarış bu.”

“Ne yazık ki Formula 1 tma tersi. Araçları sürmek kolay ve benzer şeyler görmüyoruz.”

 

 

“Motosikletleri kontrol altında tutmak zor. Bu yüzden gelecekte araçları sürüşü tekrar zorlaştırmak üzerine çalışıyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

“Lauda “Günümüzde İzleyebileceğimiz En İnanılmaz Seri MotoGP”” için 8 yanıt

  1. F1’i mahvettiğiniz gibi MotoGP’ye de mi göz diktiniz yoksa Lauda.

  2. Motosiklet yarışları eskiden de F1’den daha çekiciydi. Adamlar yarışırken bir de düşmemekle uğraşıyorlar, bu da bize heyecan katıyor. Lauda yarış izlediği için mecburen konuşmuş.

    TC olduğunu öğrendiğimden bu yana MotoGP izlemiyorum. Hadi ABS’yi anlarım da deli gibi elektronik varken MotoGP’nin şimdiki F1’den farkı yok.

  3. VurguncanKarayel avatarı
    VurguncanKarayel

    Hepinizin bildiği birşey yok, adam doğru söylüyor f1 riskli bir yarış olarak kalması lazım zaten son zamanlarda güvenlik için yapılan önlemler bütün riskleri aldı ve korkunç bir motor sportuna dönüştürdü f1 eskisi kadar hızlı değil artık, motorları lastikleri ve bunun gibi etkenleri değiştirdiler dönüş kolaylığı için lastikleri ağırlaştırdılar perc freme kurallarını getirdiler yani kısacası niki reyiz %100 doğru bir etkene ayak basmış

  4. Açık açık diyor ki biz F1 içine ettik.Biz de F1 fanları olarak hatırı sayılır teşekkürlerimizi iletiriz burdan

    1. Lafı ağzımdan almışsın.

  5. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Yok canım tarihin en zor F1 araçları bunlar Lauda sen ne diyorsun kimsin 🙂

  6. düşün birde bu yarış sezon geneline oranla zevksizdi. Arjantin deki muhteşem yarışı yada Assen deki harika mücadeleyi görseydi ne derdi kim bilir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir