Hamilton, Schumacher için Sabırsızlanıyor

yazar:

kategori:

2006 sezonunun ardından emeli olan Schumacher’e karşı yarışma fırsatını hiç elde edemeyen Hamilton Schumacher’in dönüşü hakkında konuştu.

“Bu harika bir haber. Michael’in F1’e dönmesi çok iyi. Ben junior kategorilerinde yarışıyorken onu izlerdim ve o hâlâ F1’deyken ben de F1’de olabilsem diye düşünürdüm. Onu pistte tekrar görmek ve yeniden zirvede görmek için sabırsızlanıyorum.

“O bir efsane ve gerçekten iyi bir insan. Tekrar dünyadaki bu en iyi işi yapaibilmek için bir fırsat yakaladığı için onun adına mutluyum. Ona en iyi dileklerimi sunuyorum, Mercedes Benz gibi iyi bir şirket ve takımla çalışıyor olacak.”

McLaren takım patronu Martin Whitmarsh da Schumacher’in dönüşününü F1 için bir gurur olduğunu söylüyor ve Michael, Norbert Haug, Ross Brawn ve Nick Fry ile Mercedes’teki herkese tebriklerini ileterek onlara başarılar diliyor. Ayrıca Whitmarsh 2010’daki heyecanlı yarış için sabırsızlandıklarını da belirtiyor.

 


Yorumlar

  1. yusuf göbel avatarı

    samıyonlukta alonsoyu cok ıddıalı goruyorum hamıltonda 2 yıldır surus olarak ıtıfa kaybettı sankı 2007 sezonunda daha ıyıydı ama alonso kesın sampıyonluk ıcın yarısıcak o shumıyle yarısmayı cok sevıyo shumıden sonra sampıyon olamadı ve sımdı sampıyonluk sırası alonsoda bıdakı senede shumı olabılır kamıltonda ortalık bosken ldu button gıbı alonso yok kımı yok sampıyon oldu kı alonso 2008 de son dort yarısta ınanılmaz buan topladı ama yetmedı

  2. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Hamilton, şampiyonluk kadar önemli olan Schumacher'i mağlup edebilme apoletini alman ümidiyle. (malum araçlar eşit olacak gibi)

  3. Katılıyorum Kimide olsaydı bu sezon tarihin en çekişmeli sezonlarından birini yaşayabilirdik.ama yinede çok çekişmeli olacak..umarım şampiyonluk çekişmesi hamilton ve schumi arasında olur.

  4. kesinlikle % 100 katılıyorum.

  5. birde kimi olsaydı pistlerde tam anlamıyla harika bir sezon olurdu.

  6. Shumi eski Shumi değil diyenlere gülerim sadece. 2006 yılından daha iyi durumda bence çünkü hala en iyi olduğunu kanıtlamak istiyor. Yani mental olarak bir sorun yok, kondüsyon olarak sıralama turları neyse de yarışta nasıl olur bilemem onu görücez hep birlikte.

  7. yusuf göbel avatarı

    shumı eskı shumı degıl ve kamıltonda onu gecme hırsı goruyorum ama gecsede bısey olmaz dedıgım gıbı shumı eskı shumı degıl onunla kapısmak ıcın gec kaldın onu gecebılırsın ama sakın sevınme o eskı shumı degıl

  8. f1 adına büyük bir haber ve faydadır, ben de hep lewis ile schuminin rekabetini merak etmişimdir, acaba nasıl olacak

  9. 3F_technology_46 avatarı
    3F_technology_46

    bence schumi,alonso,lewis,massa çekişecek.button lewis yetmezmiş gibi ferrarinin kırmızıları ve schumi ylede baya zorlacak gibi.nico ise muhtemelen takım için çalışacak.vettel ise nerede görücez bakalım.

  10. İlk aynı aracı kullanan Alonso sonra Kimi(resmi şekilde yenmiş de olmasda bazı sebeblerden dolayı) daha sonra kariyerinde büyük bir sıçrama yapan Massa, herkesin gözü önünde yenildiler bu adama. Kariyerinde tek eksik var 4. senesinde Schumacher de geçmek. Ondan sabırsızlıkla bekliyorum diyor. Ama kolay olmayacaktır eminim çünkü diğerleride rövanş istiyordur. Hamilton a katılarak sabırsızlıkla bekliyorum!

  11. 3F_technology_46 avatarı
    3F_technology_46

    hala iddaa ediyorum en iyi kadro ferraride.daha sonra mercedes daha sonra ise mclaren.alonso+schumi+lewis ağır toplar ve hemen enselerinde massa+vettel+button.nico heran surpriz yapabilir webber ise ?.ama 7 pilot 4 takım.gel be 12 mart!

  12. Lewis'e kesinlikle katılıyorum seneye müthiş olucak F1… gridde 4 şampiyonu'da izlemek ayrı bir keyif olucak biz F1 sevenlere.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir