Rosberg, Schumacher'in Dönüşü İçin Heyecanlı

yazar:

kategori:

Rosberg, çok önceleri Mercedes GP ile anlaşmıştı ve Schumacher2in dönüşünden de herhangi bir endişe duymuyor.

Rosberg: “Michael’in Formula 1’e dönmesi ve Mercedes GP’de takım arkadaşım olması muhteşem. Bütün zamanların en iyi pilotlarından birine karşı olmak benim için harika bir meydan okuma”

“Çok güçlü bri ilişki kuracağımızdan eminim, hıuzında bir şey kaybetmemiştir. Bu ayrıca sporumuz ve taraftarlar için de iyi bir haber”

Takım patronu Ross Brawn, Schumacher ve Rosberg kombinasyonunun, bu sene iki şampiyonluk için Mercedes GP’ye ihtiyaç duyduğu her şeyi verdiğine inanıyor.

Ross Brawn: “Bugün, Michael Schumacher’in gelecek sene Formula 1’e döneceğini ve bizim Mercedes GP takımı adına süreceğini açıklamaktan memnuniyet duyuyorum.”

“7 defa dünya şampiyonluğunu kazanan olarak Michael’in Formula 1’deki olağanüstü rekorları zaten kendini gösteriyor ve onunla tekrar çalışmayı dört gözle bekliyorum”

“Pilot dizilimimizi tamamlamakla birlikte inanıyorum ki şimdi, Michael ve Nico ile Formula 1’deki en heyecan verici iş birlikteliğine sahibiz ve bu da yetenek, tecrübe, hız ve gençliğin karışımını sunacak.”

“Şimdi bütün ilgimizi yeni sezon hazırlıklarına çevirebiliriz ve Mercedes GP’deki herkes, önümüzdeki mücadele konusunda oldukça heyecanlı”

“Takımımızdaki Daimler, Aabar ve yeni isim ortağımız Petronas yatırımı ve desteği yanında bu denli heyecan verici pilotlarımızşa birlikte, 2010’da da bir başka başarılı sezon geçirmek için taşları yerine oturtuyoruz”


Yorumlar

  1. Kim ne derse desin Mercedes GP nin F1 e girişi tam bir şov oldu.

  2. korkacaksın tabii ama schumi ilk 5 yarış f1 e adaptosyonu kötü olabilir afakat bu yıl yarış yada yarışlar kazanır seneye şampiyon olur

  3. yusuf göbel avatarı

    technolgy sana katılıyorum vettel de bırıncı pılot rosbergde cok ıyı kı gorucez bunu 2010da ama ferrarı cok ıyı alonso ve massa.

  4. brawn yokluktan sonra bu kadar parayla delirmesin:)

  5. 3F_technology_46 avatarı
    3F_technology_46

    hala iddaa ediyorum en iyi kadro ferraride.daha sonra mercedes daha sonra ise mclaren.alonso+schumi+lewis ağır toplar ve hemen enselerinde massa+vettel+button.nico heran surpriz yapabilir webber ise ?.ama 7 pilot 4 takım.gel be 12 mart!

  6. mercedes benz daha ilk sezonunda altın çağını yaşayacak.efsane bu takımda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir