Lauda: Schumacher'in Başarılı Olmasını Bekliyor

yazar:

kategori:

Alman pilot, 3 senelik ayrılığın ardında spora Mercedes GP ile dönüyor ve 2010 hedefi şampiyonluk.

Schumacher’in bu iyimser yaklaşımı, eski şampiyonlardan Niki Lauda için de geçerli. Lauda da zamanında spordan 3 sene ayrı kalmış ve döndüğünde 2 şampiyonluk kazanmıştı.

Lauda: “Bu sadece Formula 1 için heyecan verici bir şey değil. Mükemmel. Schumacher tekrar Ross Brawn ile birlikte olacak. Benim için, onun daha dönüşünün ilk gününden itibaren rekabetçi olacğaı konusunda hiç bir şüphe yok”

“Sürüşten 3 sene uzak kalmak, 7 dünya şampiyonluğu bulunan biri için sorun değil. Hamilton’un, Vettel’in vs. pistteki tepkilerini merak ediyorum. Nesiller arası bu rekabet, F1’de daha fazla lezzet katacak”

“Michael, ilk günden itibaren hazır ve alışkın olduğu üst seviyesinde olacak. Çünkü bir dünya şampiyonu, kabiliyetlerini yitirmez”

Schumacher’in eski rakibi Gerhard Berger: “Mükemmel bir haber, F1 için harika. SEzonun başından beri rekabetçi olacak ve üst sıralar için yarışacak. Zinde ve hızlı olacağından hiç şüphem yok. Kararı beni hiç şaşırtmadı”

Schumacher’in, F1’e dönüş yolu arayan kardeşi Ralf Schumacher: “Aslında bu herkes için şaşırtıcı, şüphesiz Michael için büyük bir şey”

“Onun adına mutluyum. Çünkü bu, benim de kabul etmek isteyeceğim harika bir teklif. Şansı, bütün pakede bağlı olacak ama tekrar Ross ile çalışarak oldukça iyimser olabilir”

Mercedes spor araçları zamanında Schumacher’in takım arkadaşı Avusturyalı Karl Wendlinger: “Michael, muazzam bir meydan okumayı kabul ediyor. 3 senelik ayrılık, bütün sistemin yerinde kalmaması nedeniyle uzun bir süre. Büyük rakipleri, bu zamanda çok gelişti. Tekrar Ross ile birlikte olması, yine başarılı olması için ona iyi bir şans tanıyor.”

Ama bir isim, Schumacher’in dönüşü ile ilgili yorum yapmaktan kaçınıyor. Schumacher’in takım arkadaşı Nico Rosberg’in babası Keke Rosberg.

Rosberg: “Yorum yok. Artık bir pilot değilim, oğluma sorun”


Yorumlar

  1. Mutlaka başarılı olacak fakat şampiyonluk bir takım işidir tüm dünya bu sualin cevabını alacak…

  2. Schumii Kimi avatarı

    Lauda "Çünkü bir dünya şampiyonu kabiliyetlerini yitirmez"
    güzel bir söz.

    Peki 7 kez dünya şampiyonu neleri yitirmez acaba :))

  3. kekenin işi tam yukarı tükürsem bıyık aşşağı tükürsem sakal durumu.Schumi başarılı olacaktır dese oğluşu darılıcak başarılı olamaz oğlum onu geçecek dese bu sefer yalan söylemiş olacak diyemiyor tabi haliyle birşey:D:D

  4. 3F_technology_46 avatarı
    3F_technology_46

    keke. sen hiçmi iskandinav kanı taşımıyorsun?heleki bir fin kanı! dürüst ve muhteşem insanlardır.kin tutmazlar.oğluna ne sorsunlar.saçma!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir