Renault'ta Patron Boullier Olabilir

yazar:

kategori:

Lopez’in ilişkili olduğu Gravity Sports Management’in CEO’su Eric Boullier, takımdaki önemli görev için Renault idaresi ile görüşme halinde.

Anlaşılan o ki görüşmeler başarı ile sonuçlanırsa takım patronluğu görevine gelecek, Renault temsilcisi Jean-Francois Caubet de üst düzey idari konumda devam edecek.

BBC’nin haberine göre Lopez, bu hafta başlarında Enstone’deki fabrikayı ziyaretinde Renault çalışanlarına, Boullier’in görevi alabileceğini ve Fransız otomobil üreticisi gridin önlerine geri döndürmek istediğini söyledi.

Boullier, alt kategorilerde mühendis ve takım patronluğu yaparak tecrübe kazandı ama F1 ile ilgili olmamıştı. 2003 Ocak ayından, geçen sene Kasım ayına kadar DAMS’ta idari ve teknik sorumlulukta yer almıştı. Ayrıca A1GP’de Fransa takımında da takım patronluğu yapmıştı. Gravity’ye ise geçen sene sonlarında katılmıştı.

Boullier, BBC’ye, görüşmelerin devam ettiğini ama henüz kararın verilmediğini doğruladı.

Boullier: “Bazı görüşmeler var ama daha sonraki görüşmeler bekleniyor.”

BBC’nin bu haberinin ardından ESPNF1’e konuşan Boullier, durumun, önceki haberlerde bahsedilenden çok uzak olduğunu belirtti.

Bouillier: “Şu anda doğrulayabileceğim bir şey yok ne yazı ki, görüşmeler sürüyor, evet. Ama bu öğleden sonra yazılanlardan şu anda çok uzağız”


Yorumlar

  1. katılıyorum

  2. ben RENAULT un 2005 ve 2006 yıllarındaki performansını çok özlüyorum, bir an öncede tekrar rekabetçi olmasını, mclaren ve ferrari ile kapışmasını ve hatta onları tekrar geçmesini, yarışlar kazanmasını ve takım halinde şampiyon almasını istiyorum.bu nedenle takımın başına gelecek kişinin işinin ehli uzman bir kişi olması tek dileğim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir