Fisichella: "Ferrari Önde"

yazar:

kategori:

Giancarlo Fisichella, 2008 sezonunun başlangıcı için padokta dolaşan ‘Ferrari önde’ düşüncelerini destek verdi.

İtalyan takım F2008 aracıyla Bahreyn’de test etmesi nedeniyle İspanya’daki toplu çalışmalardan uzak kalmasına rağmen Force India pilotu Fisichella, Maranello kökenli takımın aracının en yakın rakipleri McLaren ile arasında fark olduğunu ifade etti.

Fisichella: "Onlar (Ferrari) açık bir şekilde geriye kalanlardan daha iyi. Cavillino’nun önde olduğu açık ve sonrasında da McLaren var."

"McLaren hemen arkada ve sonra diğerleri"

İtalyan pilot Force India’nın testlerdeki performansından memnun ve gelecek güncellemeler ile aracın daha da hızlı olacağını söyledi.

Fisichella: "Gelecek testte yeni aerodinamik pakedimiz olacak."

"Sezonun başlangıcında grubun altında kalmaktan kurtulmamız zor olacak ama aşamalı bir şekilde gelişebileceğimizi umuyoruz."

jerez_500_jerez_3_14_680988455.jpg

Fisichella, Renault ile geçen 3 senenin ardından geçtiği Force India takımını eski Jordan ile karşılaştırdı.

Fisichella: "Onlar gibi aynı şekilde gidebiliriz."

"Şimdi gerekli olan paraya, iyi insanlara ve iki rüzgâr tüneline sahibiz. Sadece zamana ihtiyacımız var."

"Projeye inanıyorum. Sezonun ilk yarısı kesinlikle zor olacak ama bu, içinden geçmemiz gereken bir durum"

Auto Motor und Sport’ta ayrıca Force India tarafından programlanan bir teknik gelişim, çabuk değişir vites kutusu, ifade edildi.


Yorumlar

  1. hayır bişi ifade etmiyor visor vb arkadaslar!!2004 yılı sonunda da ferrari her rakibine 1 dakika fark atıyordu ama 2005 yılında amerikayı saymazsak bir tek yarıs bile kazanamadı örnegini versem senin yazmıs oldugun sacma delilin hiç bir anlamı kalmaz heralde degil mi?baska da bir veriye ihtiyacımız yok galiba.

  2. Ferrari onde derken bazi dayanaklarimiz var tabi ki, Mesela son yarisi hatirlayin, Raikkonen finish cizgisini gectikten tam 57 sn sonra bir Mclaren araci geldi (Alonso) tur basina yaklasik 1 saniye, Bilmiyorum bisey ifade ediyormu size nirvana vb. arkadaslar 🙂

  3. Ben şimdilik Ferrari biraz daha ilerde diyorum tabi ama sezon sonunda ne olacağını bilemeyiz yani…

  4. ferrarinin her takımdan önde oldugunu gören ve bu konuda bir de anlamayanlara aptal muamelesi yapna arkadaslar bize bunun nedenini acıklayabilir mi?bahreyn deki testler mi referasnsınız?ya da sezon bitikten sonra size her bilginin her testin ya da her kullanılan parcanın dökümanı filan mi geldiD:D bu tip konularda boş boş konusulması ne kdr da boş:DDsabredin yaa 1 ay daha yok o onde yok bunu anlamayanlar salaktır gibilerinden sözler filan..bu pilotları kendi yerinize koyun..ferrari bir türk takımı olsun diyelim ve siz de hırt bi takımda yarısıyrosunuz ve size soru soruluyor sezon ne olur gibilerinden?2-3 takım başa baş bile olsa ferrari demez misiniz..işte aynı sey de trulli ve fisico için gecerli..sahsen ben de olsam aynısını yaparım..

  5. İtalyanlar? Cevap :Bz Türklerin biraz daha abartılı halini düşünün. (Abartılı yerine birçok şey yazılabilir. Fanatizm.. Yozlaşma..:D)

  6. bu İtalyanlarda milliyetçi oldu çıkdı haberi Ferrari en önde diyorlar peh daha yarışlar başlamadı ne kadar sallamayı seviyor bunlar yav :))

  7. Kör sağır ve dilsiz değilim 😀

  8. way be vega bunları senden duymak şaşırtıcı:))

  9. Anlamsız bir mesaj yazmışım "Görmeyen kördür" diyim. Yanlış anlaşılmıyım.

  10. Ayrıca görmemek için kör olmaya da gerek yok. Gerçek F1 izleyicileri kolaylıkla görür. McLarenci olarak görüyorum ben şahsen. 🙂

  11. SinanFerrari avatarı

    Yaw Ferraricilerin hayal görmesine gerek yok ki zaten en başarılı takım biziz.Ne insanlar var burada ya akıllarınca laf sokup bizi kızdırmaya çalışıyorlar.:))

  12. tarih her zaman favorileri şampiyon yapmaz az kaldı bekleyin herşey yarışta belli olur testlere puan vermiyorlar ferrarileri vatandaşlarının şampiyon ilan etmesi doğal kendileri ve takımları için hayalden öte birşey olduğu için böyle konuşarak tatmin oluyorlar

  13. :))) bi daha yazmama gerek varmı 😛
    ————————————
    Çekişşşşşşşşşş
    —————————
    :)))))

  14. VISOR muhtesem konustun helal:))

  15. Ferrari`nin diger tum takimlardan onde oldugunu gormek icin italyan olmaya gerek yok 🙂

  16. herkes degil dostum italyanlar övüyor.
    truli ve fisi bir italyan.aynı zamanda italyan medyası övüyor.kaanatım mclaren kısa turlarda iyi gözüküyor uzun sürüslerde nasıllar bilemiyorum.bildigim tek dogru baslangıcta mclaren önde olabilir yada basabas olabilir.ama ilerleyen zamanla ferrari mclareni gececektir.reno,bmw,williams,redbull iyi gözüküyor.toyotada fena degil.toro rosso iyi.anladıgım kadarıyla ilk ikiden sonra müthis bir cekisme olacak gibi geliyor kaanatım.burada araç degil pilot farkı ortaya cıkacaktır.burada renoda alonso farkını gösterecektir.

  17. nedense ferrariyi övenler hep kendi vatandaşları hiç şaşırmadım 🙂

  18. HimS Herkes Ferrari'yi Övüyor Hızlı Diye Gercekten Hızlı Coqu Pilot Farkında
    |Go Ferrari|

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir