Schumacher Mega Tribute

yazar:

kategori:

Schumacher 2010’da pistlere geri dönüyor.

Peki onun önceki kariyerini tekrar hatırlamak istemez misiniz?

Bu mega tribute’nin zengin içeriğinde onun çocukluğundan emekliliğine kadar olan görüntüleri bulabilir, iyi kötü anılarını müzik eşliğinde izleyebilirsiniz.

Bu arşivlik video 2 saat 7 dakika uzunluğunda 582 MB büyüklüğündedir.

 

 

Video büyük olduğu için hotfile.com serverlarına yüklenmiştir. 100 MBlık 6 parçayı indirip winrar programı ile birleştirebilirsiniz. Linklere tıkladığnızda 2 seçenek gelecek. Regular downloada tıklayıp 30 sn sonra çıkan download linkine tıklayınız.

İyi seyirler.

Schumacher_Mega_Tribute.part1.rar

Schumacher_Mega_Tribute.part2.rar

Schumacher_Mega_Tribute.part3.rar

Schumacher_Mega_Tribute.part4.rar

Schumacher_Mega_Tribute.part5.rar

Schumacher_Mega_Tribute.part6.rar


Yorumlar

  1. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    schumi'nin senna'dan fırça yediği yarış 1992 fransaydı. en yavaş virajı adelaide'da schumi arkadan çarptıktan sonra ikisi yarışdışı kaldı. doğru mu yalan mı bilmiyorum ama o kaza hakkında şöyle söylemler duymuştum. videoda izlerken schumi arkadan çarpıyor gibi görünüyor ama o yarışta senna bilerek aşırı fren yapmış ve kendisine çarpmasını sağlamış. yarıştan sonra diğer pilotlara ''eğer onu durdurmasaydım, başka kimse durduramayacaktı'' demiş. o zamanlar schumacher'in yavaş yavaş popülerliğinin arttığı dönemlerdi tabi korkulan pilot oluyordu.

  2. sevgi_tekefsaneschumi  avatarı
    sevgi_tekefsaneschumi

    Bu çokk farklı bişey, yani ben ne diyeceğimi gerçekten bilmiyorum dün izlediğimde okadar tuhaf oldumki anlatamam. Abartmıyorum cidden şuanda ikinciye izlemeye başlamış durumdayım:))

    HERŞEYİYLE O vardı orda varoluşuyla, büyüyüşüylee, devleşmesiyle, kayıplarıyla, kazançlarıyla, herzaman hayranlık duyduğum hırsıyla, büyüleyen coşkusuyla, huzur veren ve bir okadarda korkutan sessizliği ile bir efsanenin bir devin ilmik ilmik nasıl dokunduğunu anlatıyor.
    Bunları bilmiyormuyduk pekii, ewet biliyorduk fazlasıyla belkide ama hepsi bir arada inanın muhteşem bir duygu uyandırıyor insanda. Hepsini bir arada izleyince neden O nun diğerlerinden farklı olduğunu bir kez daha çarpıcı bir şekilde görüyoruz.
    Ben Bu Adamı Seviyorum, Bu Adama Hayranım ve İyikide öyleyim…
    İyiki Varsın TEKEFSANEM…

    Paylaşım için emeği geçen herkes Sağolsun :))))

  3. gülmez güzel olmuş eline saglık loo eferim eferim :)rapide niye atmadın neyse burdanda indirdik

  4. süper bir paylaşıkm.trf1.net yöneticilerini canı yürekten tebrik ederim fakat arkadan sadece şarkı çalıyo,onun yerine Serhan ACAR seslendirseydi harika olurdu ama yinede çok güzel

  5. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Ellerinize sağlık süper bişi

  6. Çok hoş fotoğraflar var. Güzel bir paylaşım. Mika Hakkinen'e çift kulak yapmak, 1991 Jordan, siyah üniformalı Schumacher, Flavio'nun gençliği, Senna'dan fırça yemek ve daha niceleri…

  7. Schumii Kimi avatarı

    çok güzel teşekküreler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir