"Oturma Odanız Olmadan Kimseyi Davet Edemezsiniz"

yazar:

kategori:

Campo, Lotus ve Virgin Racing’in pilotlarını, sponsorluklarını ve 2010 için bütün planlarını açıklamaya başlamış olmasına rağmen US F1, çalışmalarını özel bir şekilde devam ediyor.

Hatta takımın, sezonun ilk yarışında gridde yer alamayacağı konusunda düşünceler bile olmasına rağmen Windsor, ortalarda görünmenin bir anlamı olmadığını söylüyor.

Windsor: “Bir takım insanlar son 6 ay boyunca neden sessiz kaldığımızı ordular. Cevaplarımdan ilki; F1 politaları orada kendi sorunlarını çözerken birim ne söyleyebielceğimiz ne de yapabileceğimiz bir şey vardı”

“Hepimiz F1 dediğimiz bu eğlence sektörünün içindeyiz ve duruma, yeni bir takımın bakış açısını eklemenin pek bir anlamı yoktu.”

“İkinci olarak Ağustos’tan bu yana kendi evimizi inşa ediyoruz. Harfi harfine. eski Joe Gibbs NASCAR garajından bıktık. Onu boyadık, zemini yeniledik, tesisatını yeniden döşedik ve tekrar tasarladık. Üç haftada. Motor sporları endüstrisinin ekonomik etkisinin yılda 6 milyar dolara yaklaştığı Charlotte’de yapabileceğiniz bu. İste ve al. Muhteşem”

“Ve ardından bir binamız olduğunda (önceden bir tanemiz olsa da), parçaları tasarlamaya ve takımı oluşturmaya başladık. Tekrar inşa işindeydik. İnsanlar neler olduğunu öğrenmek istiyordu. Takımı bir araya getirdiğimizi söylüyorduk. Bu, yeni bir ev inşa etmek gibi bir şey. Bütün komşularınızı ve ailenizi, en azından bir oturma odanız veya mutfakta bir kaç tabağınız olmadan etrafı görmeye davet etmezsiniz.”

US F1’in pilot diziliminin Ocak ayında açıklanması bekleniyor.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir