Raikkonen Güzel Günler Bekliyor

yazar:

kategori:

Ferrari ile 2016 Formula 1 sezonunda da yarışacağı açıklanan Kimi Raikkonen, kendilerini güzel günlerin beklediğini söyledi.

2014’te Ferrari’ye geri dönen ancak beklenen performansın uzağında kalan Raikkonen’in gelecek sene de takımda kalacağı açıklandı.

Raikkonen “Açıkçası her sene aynı oluyor. Elimizden geldiği kadar iyi iş çıkarıp gelecek sene şampiyonluk mücadelesi vermek istiyoruz.”

“Bu seneden de iyi bir araç üretebileceğimizden eminim. Takım birlikte iyi çalışıyor. Hepimiz çok iyi hissediyoruz ve burada kalacağım için mutluyum. Sezonun ikinci yarısında daha iyi olmaya, elimizdekinden maksimumu almaya ve gelecek seneye hazırlanmaya çalışmalıyız.”

“Takımımla birlikte daha fazla galibiyet kazanmak istiyoruz. İyi ve zor yıllarım oldu ancak her zaman keyif aldım.” dedi.

Sebastian Vettel “Onu çok iyi tanıyorum ve çok iyi bir ilişkimiz var. Son dönemde yorumları çok fazla okumuyorum.”

“Takım içerisinde saygı ve iyi hisler var. Yarışlarda birbirimizi yenmeye çalışıyoruz ancak eskisi gibi iyi arkadaşlar olabiliyoruz. Takım olarak birlikte yakın çalışmamız iyi bir şey.”

Belçika’da en çok kazanan isim olan Raikkonen, yeni anlaşmanın kendisi için bir şeyi değiştirmeyeceğini söyledi.

Raikkonen “Yeni anlaşma bir şeyi değiştirmeyecek. Her yarış diğerleri gibi çalışıyoruz. Anlaşma hafta sonuna yaklaşımımı değiştirmeyecek.”

“Umarım sorun yaşamadan iyi bir hafta sonu geçiririz. Ardından nerede bitirdiğimize bakacağız.” dedi.

 

 

 


Yorumlar

“Raikkonen Güzel Günler Bekliyor” için 5 yanıt

  1. hadi bakalım reis pazar ı dört gözle bekliyoruz

  2. Güzel günler göreceğiz güneşli günler.. O kendini bıraktığında seni onu bırakma ya Rab sen ona sakın şans nasip etme şanssızlıktan uzak bir şekilde şansın yardımı ile olmayan safkan başarıları bizlere nasip et.

    1. Kimi_Raikko_Forza avatarı
      Kimi_Raikko_Forza

      Amin mübarek hocam.

      1. Ne hocası kardeşim 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir