McLaren Yeni Aracı Valensiya'da Test Edecek

yazar:

kategori:

MP4-25 isimli araç Jenson Button’ın takıma katılmasıyla 1 numarayı taşıyacak.

Button, takım açıklamasında, “Valensiya’da MP4-25 ile ilk sürüşümü yapmak için sabırsızlanıyorum. Sanırım bu kez gerçekten Vodafone McLaren Mercedes pilotu olduğumu anlanayacağım.” diye konuştu.

29 yaşındaki Button’ın takım arkadaşı Lewis Hamilton da Valensiya’da teste katılacak.

Hamilton da, “Sezon öncesi test günlerini eşit olarak paylaşacağız ve aramızda bilgi paylaşımı yapmamız da ikimizin de doğru yolda olup olmadığımız görmemiz için önemli olacak.” dedi.

Hamilton, Button ile ilişkilerini güçlendireceklerini de söyledi.

“Kasım ayında, Vodafone McLaren Mercedes pilotu olduğu açıklandığından beri hiç karşılaşamadık. Teknoloji Merkezinde araçların kokpit ayarlarının yapılacağı zamanlar da farklı günlerdeydi. İlk kez bu ayın sonunda birlikte çalışmaya başlayacağız. Birlikte Woking’te olacağız. Ardından da lansman ve ilk testler yapılacak.”


Yorumlar

  1. Aracın tam bir yarış makinesi olacağı kesin.Gerek dış görünüş gerekse de performas açısından bir numara olacağından şüphem yok.Button ve Hamilton takım içinde iyi geçineceklerdir.Zaman bir an önce geçse de yeni sezona başlasak artık.

  2. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Bekleyip Göreceğiz 🙂 Rekabetci Bir Araç'a Sahip Olma Dileğiyle

  3. 3F_technology_46 avatarı
    3F_technology_46

    ben ferrari nin kırmızsının üstüne rakip tanımam..daha sonra mclaren ve fikirlerime göre mercedes te güzel olur..umarım geçen seneki kanatlar arasındaki orantısızlık bu sene biraz daha az rahatsız edici olur.

  4. kirve 12 kesinlikle haklısın.görsel ve estetik açıdan mclaren baya iyi iş çıkarıyor.bugüne kadar yaptığı araçlardan şu araçta çok kötü olmuş diyebileceğimiz bir araç hatırlamıyorum.

  5. aracı görmeme gerek yok,görüntü anlamında en güzeli olacağına eminim.ama hız ve dayanıklılık nasıl olacak orası mühim olan …

  6. Yeni aracımız MP4-25'i görmek için sabırsızlanıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir