Alonso: Spa’daki En İyi Yarışımdı

yazar:

kategori: ,

Fernando Alonso 13. bitirmesine rağmen Belçika GP’sindeki performansının Spa kariyerindeki en iyisi olduğunu söylüyor.

Alonso takım arkadaşı Jenson Button’ın 40 saniye kadar önünde bitirdi ve hayal kırıklığı yaratan sonuca rağmen bunun bir başarı olduğunu düşünüyor.

“Muhtemelen Spa’daki en iyi yarışımdı. Pozisyonumuz en iyisi olmasa da Button’ın 40 saniye önündeydim.”

“44 turda aynı araçla tur başına bir saniyeye yakın bir fark demek oluyor ki, bundan bahsediyorum.”

“Yarış beklediğimden biraz daha iyi geçti. Araç yarışta iyiydi, bugün çok rüzgarlıydı ve bunun bizi etkileyeceğinden endişe ediyorduk, ancak aracın sürüşü gayet iyiydi.”

“Sadece düzlüklerde güç eksiğimiz vardı.”


Yorumlar

“Alonso: Spa’daki En İyi Yarışımdı” için 30 yanıt

  1. Alonso.El.Ladrón avatarı
    Alonso.El.Ladrón

    Bence bu sene Manor Alonsonun mutlak dominasonuna bir son veremeyecek. #FORZA

  2. Alonso’nun ironi yaptığını söyleyen arkadaşlar, Alonso bunu her sene yapıyor demekki. Bir ara modaydı özellikle bu tür açıklamaları.

  3. Alonso kadar tecrübeli birinin vermemesi gereken bir demeç bu.Önce buttona ne olduğunu öğrenmesi sonra demeç vermesi gerekir di ki geçen yılki kimi gibi fark yok aralarında şu an.Verstappenlik demeç olmuş.

  4. Yarışın başından beri enerji depolama sisteminde sorun yaşayan Button’ı geçtiği için övünüyor Alonso. İkincilikleri beğenmiyordu. Sondan ikinciliklerle kendisini tatmin ediyor artık.

  5. Sadece Alonsodan beklenebilecek olgunlukta ve seviyede bir yarış sonu yorumu…button yarış boyunca sorun yaşadı be, demek 30. turda yarış dışı olsa yarış sonunda takım arkadaşıma 13 tur taktım yea diye demeç verecekti…

  6. Buna benzer bir demeci dün Button vermişti. Kısaca takım arkadaşını geçtiğine değinip turunu 3 sene önceki pole turu kadar iyi görüp övünmüştü. Bugünde Alonso sıralamada 1 sn gerisinde kaldıkları Sauberlerle mücadele etti, 5.en hızlı turu kaydetti ve her ne kadar sorunlarında etkisi olsada takım arkadaşına 40 sn fark attı. Gerçekten de harika bir performans gösterdi. Tabiki de bundan bahsedecekler bu adamları en iyi pilotlar yapan içlerindeki rekabet hissi.Hele ki Alonso ve Button durumundaki pilotların bu araçla birbirlerini geçmekten başka bir yarışma amaçları olamaz. Ayrıca Alonsoyu çekemeyen yorumcuların her haberde adamın laflarında açıp arayıp hakarete varan şeyler yazmaları saçma ve artık kabak tadı vermeye başladı.

  7. Alonso ve Button’ın birbirleriyle ironik söz yarışına girişmeleri onların zeka becerilerinin göstergesidir, ayıplanacak birşey değil, takdir edilesidir. İçlerinde bulundukları durum gırgırdan daha iyisini kotaracak bir durum değil.

  8. İşte bunu anlatmaya çalışıyoruz herşeye sahip bir pilot ama bazen akıl kârı olmayan düşünce demeç ve açıklamalara da sahip bir pilot

  9. Alonso yapma oğlum böyle espriler tabi bilmiyosun ki dünyanın her yerinde forum siteleri var kimse senin bu inceleri görmek zorunda değil 🙂 Sen orda gül eğlen burda millet karakterine sallıyor haberin olsun 🙂

    1. Alonso ers sıkıntısı yaşamış üstüne 40 saniye fark atmış hakkaten sevinilesi pasta kesip kutlanılası bir durum 😀 😀

    2. İşte bizim milletimiz böyle espri özürlü. Ya anlamak istemiyorlar ya da harbiden anlamıyorlar. Anlamak istememelerinin sebebi de, aha açığını buldum hemen girip hakaret edeyim görüşüdür.

  10. Fernando Alonso 05-06 avatarı
    Fernando Alonso 05-06

    Kaka pis Alonso kötü tu bögg pis kaka bu adam

  11. Ya dalga geçiyor ya da göndermede bulunuyor.

  12. Alonso Trollüyo galiba, yada gerçekten bu adam tam bir ezik.

  13. klasik alonso demeci.

  14. ne yaptın alonso 🙂

    aslında bu demeç dünkü button’ın “bugün tek iyi olan şey alonso’yu sıralamada yenmiş olmam” gibi birşey demesiydi, telsizden de zaten bravo takım arkadaşını geçtin dediler. alonso çok rekabetçi bir pilot ve bunları yediremiyor.

    ancak button’da da sorun vardı ve 40 saniye fark o yüzden. yoksa çok zor.

  15. Alonso’da Button’da haketmedikleri halde arkalarda mücadele edince doğal olarak dalga geçecek eğlenecek birşeyler buluyolar kendilerine.

  16. Ağam bizle eğleniy 😀

    Şaka bir yana dün Button dedi ki Alonso’yu yendiğim için memnunum. Alonso da ona gönderme yapmak için böyle bir demeç vermiş sanırım ama saçma buldum 😀

  17. Ezikliğin bu kadarı…

  18. ERS sorunu yaşadığını ben bile biliyorken Alonso’nun bilmiyor olması mümkün olamaz. Hadi diyelim ki bilmiyor ve bunlar gerçek performansları… Button gibi deneyimli, şampiyon ve beyfendi bir pilotu itin bir tarafına sokarak kendini yüceltmeye çalışması akla ziyan bir açıklamadır.

    *Bu konuda ilk ve son mesajımdır.

  19. Ahahahahaha ulan Alonso alem adamsın valla yarışın başından Ers sorunu olan Jenson’a 40 saniye attı diye havalara uçuyor. Gerçekten rezillik 😀

  20. Ferrari ve mclarenin hali ne olacak bilmiyorum.Her sene ayrı bir çuvallıyorlar.Mclarenin ve ferrarinin en son şampiyonluk başarısı üzerinden tam 7 yıl geçti fakat gene aynı gene aynı değişen bir şey yok.Rbr olsun mercedes olsun adamlar fia üzerinde ciddi baskı kurmaya çalışıyor fakat ferrari ve mclaren resmen uyuyorlar.

  21. Şunu söyleyebilirim, Button gibi araçla lastikle dalga geçeceğine aracını sürüp işini yaptığı için farkını ortaya koymuştur. Helal olsun. Startta da yarışta da adam sürdü yani.

  22. Particularly tough race for Jenson who spent the whole race managing an ERS issue.

    Aaa bak takımın kendisi ne demiş!

    Türkçe meali: “Özellikle, tüm yarışı bir ERS sorununu yöneterek geçiren Jenson için zorlu bir yarıştı.”

    Alonso’nun bundan haberi yok sanırım. Veya bizim haberdar olmadığımızı düşünüyor. Daha yarışın başında telsiz konuşmaları yayınlandı.

    1. Aytunç Altındal (spä2000) avatarı
      Aytunç Altındal (spä2000)

      Yuh desek çok mu olur, az mı kaçar.
      Neyse.

      ——————————————————–
      Yarışan 5 dünya şampiyonu var.
      Kimi
      Lewis
      Vettel
      Button
      diaz.

      Şampiyonların arasından spa yı kazanamayan sadece 1 kişi var.

      Bir de 6 defa kazanan Schumi. 😀

      1. Dostum Adam sevmir iste spa yi ne pacan 🙂 o degilde mercolarin arka kanadina dikkat ettinmi MP4-20-22-23 karisimi bir tasarim soz konusu, bu da gosteriyor ki bize adamlar bircok teknik adami ve yildiz pilotu almakla kalmamislar yillarin ortakligindan cok buyuk tasarim bilgiside kazanmislar. Ote yandan bizimkiler motorla ilgili sifir kazanimda bulunmuslar ve en beceriksiz ve kustah japonlarin eline mahkum kalmislar…

  23. Batuhan #JB17 avatarı

    Sezon boyunca sadece Manor ile rekabet içinde kalabildiler ve her yarışta memnuniyet ifade ediyorlar. Zoraki bir ilişkinin zoraki açıklamaları.

  24. Alonso Button arasında normal şartlarda 1sn fark olması mümkün değil.Yarım sn bile çok.Böyle bir fark oluşmussa bu bir soruna işarettir enteresan bir demeç olmuş.

  25. Mclaren sanırım dayanıklılık konusunda sıkıntılarını giderdi..Ancak hız konusunda sıkıntı var hala bu sezon bitti gibi

  26. Neden takım arkadasıyla böyle bir kıyaslama içerisine girmiş Alonso tecrübesinde kalitesinde bir pilot bunu anlamadım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir