Raikkonen “Bu Sonuçtan Mutlu Olamayız”

yazar:

kategori:

Ferrari pilotu Kimi Raikkonen, 17. sıradan başladığı Belçika’da 7. olmasının ardından mutlu olmadığını ancak yine de başladıkları yere göre iyi bir yerde bitirdiklerini söyledi.

Raikkonen “Açıkçası bitirdiğimiz yerden mutlu olamayız ancak başladığımız yere göre çok daha iyi bir sonuç.”

“Dün bazı sorunlar yaşadık ancak bugün daha iyi sonuçlar elde etmek istedik. Startım oldukça kötüydü. Çok fazla patinaja düştüm ancak oldukça iyi bir şekilde durumu düzelttim.”

“Aracımın kontrolü yarış boyunca iyiydi. Sadece sona doğru lastiklerim bitti. Bugün elimizden geleni yapıp pozisyonumuzu geliştirmeye çalıştık ancak o kadar geriden gelmek kolay değildi.”

“Denemeye devam ediyoruz ve umarım gelecekte şans bizim yanımızda olur. Takım olarak doğru şeyler yapıyoruz ancak bazen bu tür şeyler olabiliyor ve alabileceğimiz sonuçları alamıyoruz.”

“Şimdi Monza’ya, kendi evimizdeki yarışa gidiyoruz. Orada, taraftarlarımızın önünde güçlü bir hafta sonu geçirmemiz çok hoş olur.”

“Yine o pistte çok fazla düzlük olacak ve diğer araçlara karşı kolay olmayacak ancak bazı yeni parçalar olacak ve umarım onlar savaşmamıza yardımcı olur.” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen “Bu Sonuçtan Mutlu Olamayız”” için 2 yanıt

  1. Bu yarış Rai’den çok şey bekliyorduk ama sıralamalarda başına gelen şanssızlık tüm hafta sonunu dağıttı. Zaten yarış boyunca da vasat bir görüntü sergiledi, ısırmadı hiç. Tamam 16. sıraya düşmek motivasyonunu bitirdi ama daha agresif olmalı..

  2. bu şekilde monzaya giderseniz haliniz harap

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir