Brawn: "Schumacher'in Becerileri Zayıflamadı"

yazar:

kategori:

Schumacher, geçen Pazar günü 41 yaşına girdi ve 1995’te McLaren ile Nigel Mansell’in kısa süren sezonundan bu yana Formula 1’de yarışan en yaşlı pilot olacak.

Brawn, yaşına rağmen Schumacher’in rekabetçiliğinin sürdüğünne inanıyor ve son karting yarışında Vitantonio Liuzzi, Rubens Barrichello ve Felipe Massa gibi isimleri geride bıraktığını hatırlatıyor.

Schumacher: “Yeteneğinin ve kabiliyetinin hâlâ yerinde olduğuna şüphem yok. Şampiyonlar Yarışı ve karting yarışlarında bunun ışığını görebilirsiniz.”

“Kesin ölçütler değildir ama aynı onlarda her zaman kazanan F1’de kazanır. O etkinliklerde Schumacher’in geçtiği adamlar bir çok şeyi gösteriyor zaten”

Brawn, 3 senelik ayrılığın ardından Schumacher2in azminden ve heyecanından bir şey kaybetmediğini düşünüyor.

Schumacher: “Geçen sene Ferrari ile tekrar sürme şansı belirdiğinde arzularının kabardığını gördük. Bunu gerçekten yapmak isteyip istemediğini sordum, o da evet dedi.”

Schumacher, Mercedes ile ilk defa Valensiya’da Şubat ayının ilk haftasında piste çıkacak.


Yorumlar

  1. umarın sen halısındırda ross.çekişmeli mücadeleler izleriz.hemde schumi ezilmez.yoksa efsane denen adam mors olur.karizması iyi çizilir.onu bernie amcada kurtaramaz

  2. zaten böyle olduğunu düşünmesydiniz schumi ye bi koltuk vermezdiniz dğil mi? bence de oyunun içinde olacak. yeniden rakibimiz olacak.

  3. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    en merak edilenlerden biri de Schumacher'in refleksleri olacak sanırım çünkü zaten F1'den kopmadı herşeyden haberdardı bi insanın bilgileri hafıza kaybı olmadığı sürece silinemiyeceğine göre Schumacher'de oyunun içinde olacaktır

  4. Bunu nasıl olsa sezon başladığında görecez.Bakalım Schumi'den neler gitmiş neler gelmiş.

  5. Yok, fakat gerçekten böyle düşünmeselerdi ona bir koltuk vermezlerdi.

  6. başka cevap verme ihtimali varmı?

  7. Ahmet DEMİR avatarı

    Brawn boşuna konuşmaz…Umarım iyi bir otomobil hazırlar da shumi de yeteneklerini gösterir..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir