Boullier'in Önceliği Moralleri Yerine Getirmek

yazar:

kategori:

Boullier, hayal kırıklığıyla geçen 2009 sezonun ardından takımda morallerin yerinde olmadığını kabul ediyor. Ayrıca Fernando Alonso ayrılığının ve Singapur GP skandalının da etkisi olduğunu söylüyor.

Boullier takımdaki ilk görevinin takım ruhunu geri getirmek olduğunu ve böylece gride ilerlemeleri için güçleneceklerini düşünüyor.

“Takımdaki moraller geçen senenin sonunda hiç iyi değildi. Benim için kendilerine inanan insanlarla çalışarak başarıya ulaşmak önemli.”

“Bu takımın başarıya ulaşmak için gerekli olanlara sahip olduğuna inanıyorum. Bunu geçmişte kanıtladılar.”

“Buradaki kilit isimler yıllardır takımdaki kişiler ve toplamda dört şampiyonluk kazandılar. Bunu unutmamak gerek.”

“Takım oldukça mücadeleci sadece kendilerine inanmaları gerekiyor. Umarım herkes kendisini işine verip, sorunları unutup aracı geliştirir.”

Boullier Renault takım patronluğu görevine gelerek ilk kez F1’e geçiş yapmış oldu. Öğrenecek çok şeyi olduğunu kabul eden Boullier daha önce motor sporlarında yer almamış olmanın avantaj olabileceğini de düşünüyor.

Kubica hakkında da konuşan Boullier, “Pilot pazarındaki kilit isimlerden birisi. Yeteneğini,tutkusunu ve bağlılığını çok kez kanıtladı. Onunla çalışacak olmaktan memnunum.” dedi.

Son olarak da Renault’nun ikinci pilotunu 3 hafta içinde açıklanacağını belirtti.


Yorumlar

  1. bu adamın patronluğundan pilotuna kadar oluşan bir ekibin eski her yönüyle dürüst olmayan ve sonucunda renoyu tüm dünyaya rezil eden ekipten sonra dürüst bir duruş sergileyeceğine inanıyorum. ve bileğinin hakkıyla başarılı olmasını temenni ediyorum. eskisi gibi şaibeli başarılar isteyeceğini zannetmiyorum.

  2. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    renault büyük takım toparlanacaktır kesinlike bence kubicanın yanında grosjean kalmalı

  3. Eric'in işi zor olacak.Fakat Renault gibi bir marka altında işlerin yoluna girmesi kolay olmayacak ama ilk hedefleri de bu.Takımı bi,r an önce içinde bulunduğu durumdan kurtarmak ve birliği yeniden sağlamak.

  4. Formula 1 pilotlarının bir takımda sürekli yarışmasını bekleyemezsiniz. İnsanların düşünceleri ve şartlar sürekli değişiyor. Bu konuda şuçlu sadece takım veya sadece pilot olamaz. Ama bir pilot bir takımla özdeşleşebilir pekala.

    Boullier başlangıç noktasının ve tespitlerinin doğru olduğunu düşünüyorum. Renault'un morali bozuk. 2. pilot belli değil, sponsorların bazıları gitti… Bunların hepsini düzeltmek zaman alacak.

  5. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    shumininde ferrariye olan bağlılığını gördük

  6. ama schumi de olan özellik onda yok takımına bağlı deil pek

  7. kimse alonso'nun kötü olduğunu söylemedi schumi'den sonraki en ii pilot

  8. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    işte alonso farkı. burdaki bazı taraftarlar nankörlük yapıyo ama koskoca renault ii biliyor alonsoyu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir