Rosberg: Küçükken Schumacher Taraftarı Değildim

yazar:

kategori:

Michael Schumacher’in Mercedes GP ile anlaşmasının ardından Nico Rosberg onun yanında Eddie Irvine ve Rubens Barrichello tarzı bir rol oynamak istemediğini belirtmişti.

“Mercedes’te hiyerarşi yoktur. İki pilotun her zaman eşit olduğu daima bilinir.”

Schumacher’in anlaşmasının açıklanmasından sonra Nico Rosberg yine, geri dönüşün onun için kolay olmayacağını belirtmişti.

“Onun için kolay olmayacak. F1’den uzun süre uzak kaldığınızda her şeye alışmanız biraz zaman alır. Bu basit bir şey değil.”

Rosberg son olarak da küçüklüğünde bir Schumacher fanı olmadığı itirafında bulundu.

“Doğruyu söylemek gerekirse, ben Mika Hakkinen taraftarıydım. Michael’ı yendiğinde hep mutlu olurdum çünkü o iyi bir aile dostumuzdu.”

Mika Hakkinen ve Nico’nun babası Keke Rosberg birlikte yarışmışlardı.

 


Yorumlar

  1. asım  ayten avatarı

    nico sen efsane şumiyi sevmiyorsun ama seni kim sevsin ha ha ha…

  2. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    jetman yazdıklarına bir düzeltme yapmak istiyorum. Coulthard'a bilerek çarpmadı. hatta bu yüzden yarışı mahvoldu. sonradan da garajı Mclaren'in garajını bastı.(sanırım bu olaydan bahsediyorsun.) ayrıca malesef schuminin en kötü hareketlerinden biri Damon Hill ile girdiği mücadeledir. Bence 97 jerez kadar utandırıcı bir leke Schumi'nin f1 geçmişinde. Ama bunlar geçmişte kaldı. Muhakkak ki kendine dersler çıkardı. Bence Schumi beklenilen performansı veremese bile yutulması en büyük lokmalardan biri olacaktır. Rosberg'in elinde de şöyle bir durum var. Ya Schumi'yi geçip vay be adam Schumi'yi geçti dedirtecek veya geçilip adam 3 sene aradan sonra dönüp gencecik çocuğu toza toprağa gömdü dedirtecek. İkisininde olma ihtimali var. Ortası olmayan bir yolda. Allah kolaylık versin diyorum. Bence buna ihtiyacı da var!

  3. Rosberg sırf bu sözleri üzerindeki baskıyı azaltmak ve kendini schumiye karşı motive etmek için kullanıyor..

  4. Bende zaten aksini düşünmüyorum.
    Sadece beraber çalıştığında birşeylerin değişeceğine inanıyorum. Bunlar onun yumuşak lafları geçmişten beri büyük bir hoşnutsuzluğu olduğunu biliyoruz. He bu önemli mi hiç değil.
    Artık başka mecburiyetleri var.

  5. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    umarım nıco hamıltonun alonsoya yaptıgını schumı ye yaparda bende gelecek yorumları zevkle okurum.

    soylenen bır cumleye bu kadar yorum yapmakta ne anlam var onuda bılmıyorum.ne dıyecektı evet schumı yı tutardım.aynı takımdayız gelsın benı gecsın ben eımden gelenı yaparım hatta benı gecmesı ıcın el frenını cekmekten cekınmemımmı dıyecektı.massa da zamanında schumı yı bazı yarıslarda gectı.elınden gelenı yaptı.nıcoda aynı seylerı soyluyor bıraz relax bence

  6. Zaten bildiğimiz birşeydi. Geçmişte de çok attı tuttu, şimdi aynı takımda mücadele verecek. Onun ne olduğunu daha iyi anlar belki.

  7. Larien Larien avatarı
    Larien Larien

    keke zannedersem mika nın menajerliğini yapmıştı. epey düşünceli görüyorum rosbergi son günlerde 😀

  8. Schumacher ile ilgili ilginç bilgiler:

    * Formula 1'i tüm pilotlarından daha fazla yarışlardan men veya diskalifiye cezası aldı: 1994 sezonunda katıldığı 2 yarıştan men cezası aldı ve bir yarıştan da diskalifiye edildi, 1997 dünya şampiyonasından da Jacques Villeneuve'e kasıtlı çarpması (bunlar kesin) birde benim hatırlayabildiklerim var sanırım coulthart yada mikaydı arkadan çarpmıştı.bilerek yağmurlu bir yarıştı.monacoda da pol üalamayacağını anladığında arabasını yol üstüne çaprazlama parak etmişti.

    nico fin asıllı olduğu için finlileri sevmesi normal.birde nico nın schumi sevmemesi ve bazı insanların sevmemesi içinde yukarıdaki nedenleri sayabiliriz.

    Schumacher ile ilgili ilginç bilgiler:

    * Formula 1'i tüm pilotlarından daha fazla yarışlardan men veya diskalifiye cezası aldı: 1994 sezonunda katıldığı 2 yarıştan men cezası aldı ve bir yarıştan da diskalifiye edildi, 1997 dünya şampiyonasından da Jacques Villeneuve'e kasıtlı çarpması (bunlar kesin) birde benim hatırlayabildiklerim var sanırım coulthart yada mikaydı arkadan çarpmıştı.bilerek yağmurlu bir yarıştı.monacoda da pol üalamayacağını anladığında arabasını yol üstüne çaprazlama parak etmişti.

  9. allahın fesatı.yüzünde meymenet yok zaten.sen mi geçecen schumacheri.istersen 7/24 çalış senden bi şey olmaz.hakkinen schumacheri geçince mutlu oluyomuş allah allah.yeter artık bi susta çalış bari.en azından rezil bi şekilde schumachere geçilmezsin.

  10. allahın fesatı.yüzünde meymenet yok zaten.sen mi geçecen schumacheri.istersen 7/24 çalış senden bi şey olmaz.hakkinen schumacheri geçince mutlu oluyomuş allah allah.yeter artık bi susta çalış bari.en azından rezil bi şekilde schumachere geçilmezsin.

  11. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    "F1ilyoF1" Arkadisimizinda Dedigi Gibi Rosber "Schumi'yi yenerim o kim gibi" bir aciklama görmedik tam tersine onu yenmek icin vargücümle calisacam diyor ama işte…
    "Doğruyu söylemek gerekirse, ben Mika Hakkinen taraftarıydım. Michael'ı yendiğinde hep mutlu olurdum çünkü o iyi bir aile dostumuzdu." Bu Sözlerinle Daha Cok Sevdim Seni Hehe 😀

  12. bazı insanlar vardır, varlığıyla, amaçlarıyla, hedefleriyle değil ama hareketleri ve sözleriyle antipatik olur. normalde başarılı olmasını hedefe ulaşmasını istemeyen insanlar yokken, kendi kendine yaptıklarıyla başarısız olmasından zevk alınacak bir hale getirir insanları. ve açıkça söylüyorum, nico'nun başarısız sonuçlarda suratının alacağı ifadeyi görmek istiyorum. mutlu olacağıma da eminim. şimdi burada kim suçlu, ben mi? taraftarları irrite eden davranış içerisine giren nico mu?

    schumi taraftarı değildim demiş.. sen de o baba, o babada da o kuyruk acısı ve hazımsızlık varken, sıkardı biraz schumi taraftarı olmak. damarlarındaki asil kan, schumi'yi hazmetmeni ve saygı duymanı engelleyen… çok görmem senin gibilere..

  13. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Rosberg o kadar stres yapmış ki diline vurmuş belli.sürekli Schumacher'in zorlanacağını söylüyor şimdide onun taraftarı olmadığını söylüyor onu psikolojik olarak etkilemek istiyor olabilir mi acaba??? birde Schumacher'i geçme ihtimali var ben bu ihtimali hiç düşünmek istemiyorum çünkü değil bütün yıl bir daha hiç susmaz heralde
    Singapur olayından sonra o yarış benimdi gibi bişeyler söylemekten yorulmamıştı

  14. heyecan yapmış belli 🙂

  15. Nico hep Finlileri tutar 🙂 Youtube'da da bi videosu vardı eskilerden Almanya Gp sıralama turları hangi yıl unuttum 2003 veya 2004 olabilir, Raikkonen son turunda Schumacher'i geçiyordu pole alıyordu, ondan sonra Haug'un sevinmesini sonrada taraftarların arasında bi çocuğu gösterdi zayıf sarışın birisi dikkatli baktım Rosbergmiş 😀

  16. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Rosberg ; sen küçükken kaç yaşındaydın :))

  17. trf1 ekibi bir video vermişti.alonso ile schumi arasında şampiyonluk yarışı vardı.pilotlara kim şampiyon olur diye soru soruyorlardı.orda ben rosbergten schumi demesini beklerken bilmiyorum umrumda değil demişti.eğer schumi bi ihtimal araca alışamazsa fizik kondisyonu eskisi gibi olmazsa rosberge geçilirse hiç düşünemiyorum.rosberg susmaz artık.bir numarayım ben en iyisiyim.

  18. deniz aydın avatarı

    arkadaşlar nicocuk pistte zaten cavbını alacak ve malesef üzülecek.en sonunda takımdam kendisine michael'e yardım et mesajı gelecek.bunu nasıl olur da göremez.gerçekten yazık.

  19. aferin nico önce pist dışında kazanacaksın savaşı psikolojik olarak rakibini yıpratacaksın.baskı kuracaksın sonrada.bu çocuk işini biliyor.vesselam

  20. Rosberg shumi yi yenerim demedi hiç bir zaman yenmeye çalışacağım diyor ama bunu yüzde 90 anız anlayamadı bu sitede.

  21. erken öten hozorun sonunu hepimiz biliriz rosberg'te şu an o konumda gibi çok konuşuyo

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir