Button Eleştirilerin Baskıyı Kaldıracağını Söyledi

yazar:

kategori:

Gazeteciler açıksözlü eski Jaguar ve Ferrari sürücüsü Eddie Irvine’in 2009 Dünya şampiyonu Button’ın bu sezonki takım arkadaşı Hamilton’a karşı pistte ezileceğini söylemesiyle ilgili sorular yönelttiler.

Button İngiliz gazetecilerine verdiği yanıtlarda durumun o kadar kötü olmadığını ve sezon içerisinde neler olabileceğini kimsenin bilemeyeceğini söyledi.

Eddie Irvine Jenson Button’ın 29 yaşına kadar zaten takım arkadaşları tarafından geçildiğini ve Hamilton’ın Barrichello,Fisichella ve Ralf Schumacher ile kıyaslanmaması gerektiğini söyledi.

Button ise Irvine’ın iğneleyici sözlerinin iyi yanlarını gördüğünü söylerek ekledi: ”Bu eleştiriler hayatımı daha da kolaylaştırıyor. İnsanlar benim hakkımda konuştuklarında daha da rahatlıyorum ve takım arkadaşımı geçeceğim.”

Mclaren Perşembe günü çalışmayan Hamilton için doğum günü kutlaması yayınlayarak şunları sarfetti:

“Hamilton zaten sıkı çalışıyor ve her saniyesinden zevk alıyor ve bu ay 2010 aracının gelmesinden sonra en kısa sürede çalışmalara başlayacaktır.”

 


Yorumlar

  1. gayette doğru konuşmuş 😛

  2. Maziden bir haber..

    26.Aralık.2003, Cuma

    "Kimi Raikkonen ve Fernando Alonso, Formula 1'de gerçekte olduğundan daha kabiliyetliymiş gibi lanse ediliyor". Yukarıdaki yorum, bu iki pilotun motor sporları dünyasındaki başarılarını "şans" olarak niteleyen Jenson Button'a ait. BAR pilotu Button'a göre, "Bazı insanlar, doğru zamanda doğru yerde oluyorlar".

    Button Raikkonen'le ilgili yorumunda, Fin pilotun Sauber'le GP'ye çıktığı ilk yıl olan 2001'de "iyi" olduğunu fakat "şaşırtıcı hiçbir başarı" kazanamadığını ifade etti. Button "Raikkonen daha sonra McLaren'e geçti. İşte görüyorsunuz" diye konuştu.

    Formula 1 dünyasındaki uzman isimlerin pistlerdeki diğer birçok kabiliyeti adeta görmezden geldiğini söyleyen Button, "Pablo Montoya'ya ne dersiniz? Bu uzman isimler Montoya'ya doğru dürüst ağızlarına bile almadılar. Ama bakın o, Schumacher'in en büyük rakiplerinden biridir. Ayrıca Webber'in bu yıl yaptığı olumlu şeyleri de unutamayız. Bunun gibi pistlerde daha nice kabiliyetler var" diye konuştu.

    Alonso'nun da kolay yoldan yıldızlaştığını iddia eden Button, "R23'e, basamakları atlamadan çıktı. Mesela aynı durum benim için daha zor olmuştur" dedi. "Fakat yaptıklarımın, izlediğim yolun en iyisi olduğunu düşünüyorum. Formula 1'de büyük tecrübe sahibiyim. Burada iyice piştim, değişik insanlarla, değişik takım arkadaşlarıyla çalışarak çok tecrübe kazandım" diye konuştu.

  3. efendimayin  avatarı

    Bu sene farklı bir sene button yumuşak bir sürüş tarzına sahip. Bu da lastikler başta olmak üzere aracı daha az hırpalar. Ayrıca ön lastikler daralacağı için lastiklere daha çok yük binecek ve lastikler daha çok yıpranmaya müsait duruma gelecek. Button bence hamiltonla mücadele edebilir.

  4. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    "Hamilton Button'ın celladı olacak"

  5. haha Fatih abi harikasın :DD

  6. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    button kazandıgında bazı arkadşlara acem kınası göndermek lazım,hoş benim için değişen birşey yok,herhangi bir mclaren pilotunun kazanması yeterli ama bu lewis hamiltonla ilgili acıları olan arkadaşlar ve sürekli ota b. a her konuda karsısındaki insanlara gaz vermeler,düşmanca tavırlar endir yav,yaşınız kaç sizin,çocuk musunuz sebi misiniz biraz efendi olun yav..
    adres bildirsin o arkadaşlar vallahi ciddiyim kına yollayacağım..

  7. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Button'dan güzel ve seviyeli bir açıklama.. Çok Güzel

  8. Button 2010'da Korkulacak Bir Pilot Olacak Adam Nede Olsa Tarihin 31.(Tehlikeli Sayı)Şampiyonu

  9. Jenson Button (Since 2004) avatarı
    Jenson Button (Since 2004)

    bence button 2010'da ilk 4 içinde olacaktır

  10. ahmet güneş avatarı
    ahmet güneş

    Bencede Buton yanlış yaptı ve işi gerçekten zor mc laren levisin arkasındayken sadece figüranlık yapar Bravnın aracı iyiydide 2009 u kurtardı. 2010 da 7. veya 8. olur

  11. sinirle cevap vermemiş.efendiliğini korumuş.irvine efendi gibi atıp tutmamış.

  12. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    saldır button 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir