US F1, Alabama'da Aracı Çalıştırmaya Hazırlanıyor

yazar:

kategori:

Charlotte kökenli takım, Avrupa’da testlere başlamadan önce ilk olarak Amerika’da aracını deneyeceğini açıkladı.

Formula 1 resmi internet sayfasına konuşan Peter Windsor: “Yeni bir takım olmamız ve her şeye sıfırdan başlamamız nedeniyle ilk olarak aracımızı Amerik Birleşik Devletleri’nde Alabama’da, FIA’nın bizim için onay verdiği pist Barber Motorsport Park’ta çalıştıracağız”

“FIA’dan onayı almamız gerekiyordu, ki bu muhteşemdi. Çünkü Avrupa kökenli değiliz. Avrupa’nın dışında test pisti olan tek takım biziz. Bu yüzden Şubat ayının başında aracımızı ilk dfa Amerika’da çalıştırmak bizim için mantıklı olandır”

Windsor, takımının Amerika’da 3 test seansı yapmaya izninin olduğunu ama sonrasında rakiplerine katılmak için İspanya’ya geçeceklerini söyledi

Windsor ayrıca USF1’in, gelecek sezon için pilotlarını açıklamanın eşiğinde olduğunu ekledi.

Windsor: “Pilotlarımız açıklamaya çok yakınız. Son bir kaç aydır bazı harika pilotlarla görüşme halindeyiz ve etraftaki iyi pilotlardan seçim yapması çok zor oluyor.”

“Hâlâ çok şey var ve zor olan, mümkün olan 10 pilottan 2 tanesini seçmek. Bu zor bir iş ve bunu yapmaktan nefret ediyorum. Herhangi bir ön anlaşma imzalamadık ama açıklama çok yakın”


Yorumlar

  1. Ben yarışabileceklerini düşünmüyorum.

  2. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Amerikalıları sevmiyorum, umarım başarılı olamazlar..Formula 1' i motor yağı pis tulum kokan Nascar' a benzetmesinlerde..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir