F1'in Gizli Dünyası – Öncüler

yazar:

kategori:
Formula 1’i daha iyi anlamak ister misiniz? Sporun çok bilinmeyen yönlerini öğrenmek gelişen olayları daha iyi anlamamıza yardımcı olacaktır. 2002’de hazırlanan bu belgeseli kesinlikle izlemenizi öneririz.



Sonraki sayfaya geçiniz





Yorumlar

  1. Benetton F1 avatarı

    TRF1.net'e çok teşekkür ederim.çok iyi olmuş bu çalışma.devamını istiyoruz kuvvetle…

  2. güzel çalışma olmuş.teşekkür trtf1;)
    daha önce seyrettiğim bir belgeselde mersedesin uzun yıllar f1!e veda etmesi ile sonuçlanan kaza görüntüleride vardı ayrıntılı olarak dehşet bir olaydı:(

  3. Orjinal videonun linkleri 4. sayfaya eklenmiştir.Bu belgeselin devamı gelecek. Birde 1995 yapımı gümüş ok belgeseli var. Dublaj yada altyazı çıkaracak birisini bulabilirsek onuda yayınlamak istiyoruz.

    Erman bilgisayarında flash player yüklümü bir kontrol et. Dailymotion şuan yasaklı siteler arasında yer almıyor. Eğer bu yönde bir sıkıntı varsa dns adresleri 8.8.8.8 yapıp öyle deneyebilirsin. Şu linkte tarifi var:
    http://www.trf1.net/engellenmis-sitelere-girmek-icin-open-dns1.html

  4. videolar bende neden görünmüyor yahu

  5. Mükemmel! Tek kelimeyle mükemmel. İlgi duyduğum herşeyin geçmişini merak etmişimdir. Yaklaşık 20 günden beri Ferrari, McLaren ve Williams'ın takımlar şampiyonasındaki istatistiklerini çıkarmaya uğraşıyorum. Ancak çok detaya girdim ve yıl yıl, yarış yarış tek tek bilgileri derleyip toparlıyorum. Ortaya çok ayrıntılı bir şey çıkarmak istiyorum. Şu an hemen yanıbaşımda da F1 Racing'in 2003'de ek olarak verdiği "Dünden Bugüne Formula 1" kitapçıkları var. Dün de onları tekrar kurcalamıştım. Ben bu uğraşa girmişken sizin de böyle bir belgeseli yayınlamanız çok hoş oldu. Teşekkürler.

  6. mehmet ceviz avatarı

    32 yaşındayım ilk gördüğüm amblem mercedes yıldızıdır.çünkü babam bir otobüsçüydü ve ben doğmadan mercedes otobüsleriyle tanışmış(1974).yani ben doğmadan babam benim geleceğim için mercedes otobüsüyle birlikte benim için para kazanmaya çalışıyormuş.bize ne diyebilirsiniz.ama abim de ablam da ne zaman konuşsak mercedes yıldızından farklı bahsederiz.mercedes grisi ve yıldızı bizim için herzaman farklı olacak.bazen başarısız olduğunu gözlerimle görsem bile kalbimle hayır derim.kusura bakmayın biraz uzun oldu ama her zaman sılver arrows

  7. teşekkürler böyle güzel bilgiler için mercedes gp yede helal olsun 4-5 dk yarışı önde bitirmek demek ne demek süper

  8. Güzel düşünmüşsünüz, anketinizde bu tip çalışmaları desteklemiştim. Yeniler için özellikle birşeyleri tam öğrenebilmek için gerekli. Yığınla olmasa da böyle belgeseller mevcut, zamanla eklemenizi dilerim.
    Benim bir süre önce aklıma geldi belgeselleri tekrar izledim ve yine bakış açım değişti. Ferrari döneminin kapandığını biliyorum ama Mercedes dönemi başlayabilir mi onu kestiremiyorum. Germanlar da bence bunu istiyor ama tam bir fikir birliği yok, çok iyi çalışmalar ortaya çıkarmaları lazım. Geçmişlerinde bunun kudreti var ama ya gelecekleri, şimdilik meçhul. Milliyetçilik akımının F1'i de sardığı bu ortamda savaş artık daha farklı olacak, milliyetlerin mücadelesi, önde olanlar, kovalayanlar ve bunların dışında profesyonel atelye kadroları. Sıkıcı bir 2-3 seneden sonra güzel zamanlar izleyeceğime inanıyorum.

  9. Sir Jack B.  avatarı

    Teşekkür ederim çok güzel bilgiler.

    Şimdi Mercedes GP 'nin önemi daha iyi anlaşılıyor. Üstelik 2010 'da 60 yıl önceki mücadeleye geri dönüyoruz. O yılların başarısız milleti İngilizler, girdikleri yarışları domine eden Almanlar, Almanların yokluğunda yarışları sömüren İtalyanlar yeniden hesaplaşıyor. Bakalım gümüş oklar yine üstünlük sağlayabileceklermi.

  10. Tahir Akkaya avatarı

    Arkadaslar bunun 2. ve 3. bölümü var onlarıda koyarsanız süper olur 2. bölümünde Efsanevi otomobil Williams Renault FW15 hikayesi anlatılıyor..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir