Arrivabene: Raikkonen’in Maaşı Düşük Değil

yazar:

kategori:

Maurizio Arrivabene, Kimi Raikkonen’in maaşının düştüğü haberlerine açıklık getirdi.

İddialara göre Raikkonen maaşında büyük bir indirimi kabul ettiği için takımda kaldı.

Raikkonen bu sorulara cevap vermemeyi tercih ederken, Arrivabene Raikkonen’in hala düşük maaliyetli bir sürücü olmadığını söyledi.

Arrivabene “Taraftarların en beğendiği ve fanı olduğu pilot konusunda bir araştırma yaptım ve Kimi birinci oldu. Ancak bu nedenle onu açıklamadık. Mavi gözü, sarı saçı sayesinde burada kalmadı”

“Genç bir ekip bir araya geldiğinde, doğru dengeyi bulmak gerekiyor. İşte bu yüzden onunla yeniledik. Kimi bir şampiyonu. Seb ile birlikte çok iyi gidiyor. Takımın gelişmesine büyük katkı sağlayacak” dedi.

Arrivabene Raikkonen’in maaşının düştüğü haberlerini de yalanladı.


Yorumlar

“Arrivabene: Raikkonen’in Maaşı Düşük Değil” için 10 yanıt

  1. kimi’nin tipinin bu kadar uzun süre f1’de kalabilmesine ve bu kadar fanı olmasına kesinlikle artısı var zaten. çoğu alanda karizma önemlidir. bunu yıllar önce de söylemiştim. daha çok dikkat çekersin, dikkat çekince daha fazla fırsatlar karşına çıkar, bu fırsatları da başarıya çevirirsin. yoksa performans ve karakter anlamında çok daha iyileri var gridde. karakterde örneğin button önceki takım arkadaşının önünü bilerek kesmez. performansı söylemeye gerek yok zaten.

    arrivabene bu demeçle maaşta indirim olduğunu kabul etmiş zaten. indirdik ama hala maaşı az değil diyor. bir de kimi’ye açıkça uyumlu 2. pilot rolü biçmiş. suçlu kim? kimi’nin kendi pasifliği. takımda yerini belli edecek, çizgisini çekecek bir agresifliği yok. kendi içinde iyi güzel şeyler olacak gibi hayaller hayaller ama, piste çıkınca pısırık. ferrari süreyim de, ne olursa olsun.

    1. Arrivabene bu demeçle maaşta indirim olduğunu nasıl kabul etmiş zaten? Anlayamadım.

    2. Bu yazidan sonra borsa dustu…, her yorumda 2. Pilot kimi dediginde eline ne geciyor bi anlasak.

    3. + Bende anlayamadım. Düşmanca eleştirilere devam 🙂 senin tasvip ettiğin Kimi o kişi değil zaten, yıllarca Kimi’yi izledik biliyoruz ve onun için seviyoruz, kirli işlere girmemek, medya çakallığı yapmamak, onlarca şey sayıp örnek verebilirim, özellikle karakterden bahsediyorsak. Senin kafanda oluşturduğun olgu Kimi’yi görmek istediğin tasvip ama malesef anlayamıyorsun bu adam öyle bir adam değil 🙂

    4. 2. paragrafına tamamen katılıyorum, Rai’yi destekleyen bir vatandaş olarak kimi son 2 senede ciddi imaj kaybına uğradı, şuan için, bahane olmaksızın, alo nun arkasında kaldı gözüküyor, bu sene de vettelin arkasında gözüküyor, 2016 de rai iyi şeyler yapıp, vettelin önünde olması lazımki tekrar eski imajına dönsün bunla beraberde 2014 için kimi destekçi yorumlarımız boşa çıkmamış olacak 😀

  2. Diyorki Arriva amca, Seb’in yanına onunla yarışmayacak işini zorlaştırmayacak genç sürücü yok piyasada, dengeyi bulabilsem alacaktım, bulunca değiştircez.
    Ah Kimi ne hallere düştük 🙁

  3. Maaşı az diye düşünen varsa;gelsin kurumsal firma nasıl maaş veriyormuş görsün…

    Elin ingilizi kaşıkla verip kepçeyle alıyor…

  4. Her terslik Ferrari’de Rai’yi mi bulur arkadaşım..Redbull’dada her terslik Webber’i buluyordu nedense….

    1. Bence Vettel, gizli müslüman ve gusl abdesti alıyor. O yüzden takım arkadaşları cünup gezdiği için ilahi adalet hep takım arkadaşlarını vuruyor.
      Belli ki Spada son 2-3 tur kala nasıl bir hayal kurduysa cünup duruma düşmüş. Yoksa patlamazdı o lastik.

      1. Murat çok doğrı tespittt 🙂 Yüzümü güldürdün sağolasın :)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir