Horner: Tek Söyleyebileceğim 2016 İçin Renault ile Anlaşmamız Olduğu

yazar:

kategori:

Red Bull’un patronu Christian Horner, Renault haberleri konusunda yorum yapmaktan kaçındı.

Son haftalarda Red Bull’un Renault ile yollarını ayırarak Mercedes ile anlaşacağı iddia ediliyordu.

Ancak Renault’nun Red Bull ile 2016 yılını kapsayan anlaşmasını feshetmek için milyonlar istediği ifade ediliyor.

Christian Horner “Umarım önümüzdeki birkaç hafta içinde geleceğimiz belli olacak. 2016 yılı için Renault ile analşamamız var ve farklı birşey söylemek şuan için spekülasyon olur”

“Amacımız olabildiğince en kısa sürede mümkün olduğunca rekabetçi olmak. Herşeyden önce Renault’nun Mercedes ile farkı kapatmak için neye ihtiyaç olduğunu bilmek istiyoruz” dedi.


Yorumlar

“Horner: Tek Söyleyebileceğim 2016 İçin Renault ile Anlaşmamız Olduğu” için 4 yanıt

  1. Basına sürekli olarak motoru eleştirmek kolaydı tabi iş ciddiye binince Redbull yönetimi göze alamamış hem Renault a tazminat ödemeyi hemde Renaultun sponsorlarından gelen 80 milyon euro’yu kaybetmeyi.

  2. Adamı böyle hizaya sokarlar,ama yinede yalancı bir partnerinizin olması kötü bir şey,yarın ne diyeceklerini bilemiyorsunuz.Tüm iyi sonuçlar,aracın gücüyle tüm kötü sonuçlar motor yüzünden,Red bull f1de ortaklık yapılacak en son takımdır.

  3. Adamı böyle yola getirirler bu günler iyi günlerin daha hani anlaşmada maddeler vardı. Dört arabaya göre motor yapılsın 2016 için sonra biz gidiyoruz de gidebilirsin tabi ama 40 milyon euroyu ödeyerek…

  4. Hah yola gelin şöyle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir