Mercedes’in Baskınlığı Ecclestone’u da Sıkmış

Bernie Ecclestone, Mercedes’in baskın performansından sıkıldığını itiraf etti.

Mercedes yeni turbo motorlar döneminde rakiplerinin çok daha önünde gözükmüş ve Macaristan’a kadar her yarışta podyuma çıkmayı başarmıştı.

2014’den bu yana yapılan tüm yarışlarda galibiyetin en büyük favorisi gözüken Mercedes, F1 patronunun canını sıkmış gibi görünüyor.

Ecclestone “Daha fazla rekabete ihtiyaç var. Geçen hafta gördüğümüz gibi yarışlar görmek istemiyorum. Başlamadan önce kimin kazanacağını biliyorsunuz”

“Mercedes pilotları birinci ve ikinci sırayı işgal etmiş durumda. Sadece yarıştan bahsetmiyorum, sıralamalarda da durum aynı. Sezonun bu noktasında en güçlü motor ile yarışların hakimi olmak bana göre yanlış”

“Aslında Sebastian gibi bir sürücünün liderlerden tur başına iki saniye yemesinden nefret ediyorum” dedi.


Yorumlar

“Mercedes’in Baskınlığı Ecclestone’u da Sıkmış” için 19 yanıt

  1. Adam ihaleyi yapmış. Kimisi piste döküyor. Kimisi masa başında döküyor. Biraz ilgi azalıyor, Kimi Raikonnen’den demeç: “F1’in daha tehlikeli olması lazım” Hemen arkasından uzaktan erişim kalkıyor. F1’e heyecan geliyor. Ben dedim oldu, ben yaptım olduya getiriyor. Koro zaten hazır. (Maurizio, Totto, Nikki, Christian, Eric, Rob…)
    Sonrası malum, Kimi’de bunlara küfürü basınca, bu adam bitmiş, terbiyesiz yorumları.
    Adam Ferrari’nin reklam yıldızı için bu yorumu yapmış: “Aslında Sebastian gibi bir sürücünün liderlerden tur başına iki saniye yemesinden nefret ediyorum” Liderler? Onlar kim ki acaba?

  2. Bir yarış bir takım öne çıkıyor. Sonraki yarış bir başkası. Bazı pistlerde Ferrari iyi oluyor, bazılarında Williams, bazılarında RedBull. Büyük bir rekabet var ortada. Mercedes bu kadar baskın olmasa aslında çok keyifli bir sezon izleyeceğiz.

  3. bir takımın baskın olması kötü ancak rb dönemlerinden özellikle 2013 2011’den veya 2002-2004’ten çok çok daha güzel sezonlar izliyoruz. eğer bir takım baskın olacaksa bu ya mercedes ya da mclaren olmalı. çünkü gerisinin ne yapacağını biliyoruz. 2. pilota imkan verme ve tüm sezonu tek pilot kazansın. mercedes baskın olduğu için hem şanssız hem de şanslıyız.

  4. Ali MclarenF1 avatarı

    2010 2013 de red bull domine edende sinir bozucuydu wimdi mercedesin dominesi wahsen bana skci gelmiyor cunki red bull zamaninda mclaren vardi wimdi mclaren yok

  5. [ÇⓐğR|]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [ÇⓐğR|]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Artik sinirlenmiyorum.Ne haliniz varsa görün 🙂

  6. O zaman RedBull’a yaptığıM gibi şimdi de Mercedes’in önünü keseceğim demek istiyor mr. E )))

  7. Bu işlerin böyle oldugunu senden iyi bilen yok Bernie. Her yeni dönemde birileri sporu domine ediyor. Etmeye de devam edecek.

  8. Bizde yedik Bernie

  9. Muammer UYAR avatarı

    Ayrıca şu sporu özlenen günlerine döndürebilecek tek kişi CVC yani sporun sahipleri.AMa ne hikmetse adamlar ne ortaya çıkıyorlar nede bir kelam ediyorlar.MAsaya yumruğunu vurup kurallar böyle olacak! demedikleri için devasa marka bu halde

  10. Muammer UYAR avatarı

    Bernie Ecclestone son dönemde özellikle basın karşısına geçip Günah Çıkarma Moduna girdi.Ama kusura bakma dostum son pişmanlık fayda etmez.F1 in bu günlerdeki durumunun en büyük suçlularından biri sensin.Ve F1 Dünyası bunu asla unutmayacak ve seni affetmeyecek

  11. Lafi komus en guclu motor ile yarislarin hakimi mercooo

  12. Ne oldu ecclestone kardeş 2010-2013 te hamilton , Alonso gibi pilotlar 2 saniye yerken çok rahat konusuyodun.

    Not : Ferrari

    1. Izle de oyle konus ne yaptin tur basina 2 sn ucma rekabet vardi yine 2012 de en hizli mclarendi

      1. Haha 2013 Singapur yarısını hatırlada öyle konuş. Güvenlik aracı sonrası Vettel 2.7 saniye fark atıyordu aynı lastikle Rosberge.

        1. Rosberg ? mercedes cok rekabetciydi yav sorma 2013 de

        2. Kimi_Raikko_Forza avatarı
          Kimi_Raikko_Forza

          RBR hiç bir zaman Mercedes kadar dominant olmadı. Özellikle sezon başlarında araçlar birbirine yakındı sezon ilerledikçe Newey farkını koyuyordu orası ayrı ama şu anki Mercedes in F1 dominasyonunu Ferrari 2004 te bile ortaya koyamamıştı.

          1. Aç 2011 i izle

            İlk pite kadar 20+ sn

            1. Kimi_Raikko_Forza avatarı
              Kimi_Raikko_Forza

              Açıp izlememe gerek yok bu sporu 99 dan beri zaten takip ediyorum. Bana wiki den buldurma şimdi sonuçları ilk 5 yarışta ikincilerle arasındaki farkı toplasan 30 saniye anca eder ki 5 te 5 yapamamıştı zaten. Mercedes ler yarış başına 3. ye 30 saniye fark atıyor. RBR baskın değil demedim Mercedes kadar olmadılar asla. Bunun aksini söyleyenin sporu gözüyle izlediğinden şüphe ederim.

              1. Doğru Mercedes RBR’ye göre çok daha baskın bir araç, ancak 2013’ün ikinci yarısını ayrı tutabiliriz. RBR orada ciddi anlamda baskındı ki 2. liği bile yok o periyot boyunca. Diğer sezonlarda rekabet vardı, ve son 2 sezonla karşılaştırılamaz bile.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir