Button, Honda'nın Gösterdiği Gelişimden Memnun

yazar:

kategori:

Jenson Button, Honda’nın RA108 aracında gösterdiği gelişmeyi alkışladı ve son test haftasını bu sene yaptığı en iyi testler olarak nitelendirdi.

Button son testlerde de ön gruba pek yaklaşamamış olsada, takımın yeni araç üzerinde önceki testlere göre çok iyi gelişim gösterdiğini söyledi.

Ancak İnigliz pilot aracı daha da öne yaklaştırmak için daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Button "Bu hafta bazı iyi gelişimler gösterdik. Çoğunluk olarak elektrik sistemi üzerine çalıştık ve sisteme alışmaya çalıştık. Mekanik olarakta gelişim gösterdiğimizi düşünüyorum, ileri yönde ilerliyoruz."

"Bana göre bu sezon geçirdiğimiz en iyi test oldu. İyi bir yol buluyoruz. Öndeki araçlar kadar rekabetçi olabilmemiz için daha çok çalışma gerekiyor ancka dayanıklılığı çözdük. Dayanıklılığımız çok iyi."

"Şimdi daha büyük gelişim göstermemiz için yeni aerodinamik parçaları bekleyeceğiz." dedi.


Yorumlar

  1. o zaman isim ver kardeşim!

  2. Umutbg ben superrace hakaret ediyor dedim.Aynı şeyleri yazıp durma.

  3. hondaya hakaret mi?yorumumu tekrar oku bak bakim hondaya hakaret varmı bos konusmayın arkadasım sırf konusmus olmak için konusuyosunuz!

  4. Kimi bile şampiyon oldu evet.Button daha eski şimdiye kadar şampiyonluğu tatmış olurdu. daha iyi takımda olsaydı.AMA honda ya hakaret etmeye kalkma.Her takımın kötü yılları olmuştur.Düzelmek için ellerinden geleni yapıyorlar.Bu dışardan görünüyor yaptıkları transferlerle.

  5. öncelikler superrace arkadasım ''kimi bile şampiyon oldu'' demen yanlış kimiyi küçük göremezsin. Hondaya gelince sevgili Button ben bir ilerleme göremedim sahsen. Biraz ortalarda olsanız tamamda sonlardasınız.

  6. Valla ben hic memnun degilim, testlerde surekli kayip duruyodun, araba arkasini birakiveriyor desene Button, harcadilar seni orda, Bu aracin agirlik dagiliminda kesin sorun var ya 🙁

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir