Basın: "Senna 2010'da Toro Rosso'da Yarışabilir"

yazar:

kategori:

Brezilyalı kaynaklara göre bu haber İtalyan Corriere dello Sport ve Tuttosport gazeteleri tarafından verildi ve iddialara göre yeni İspanyol takım 2010 için gerekli bütçeyi denkleştiremiyor.

Bu iddialar da Toro Rosso’nun Sebastien Buemi’nin yanında yarıştıracağı ismi neden hala açıklamadığını açıklıyor.

26 yaşındaki Senna’ya takıma soyadı sayesinde daha fazla sponsor çekmesi çin anlaşma imzalatılmıştı.

Brezilyalı kaynaklar Toro Rosso’nun Campos’un yaşadığı zorluklar neticesinde Senna ile anlaşma imzalama hakkı olduğunu yazıyor.

Ancak Campos’un ikinci pilotu için bazı pilotlarla görüşmeler içinde olduğu da söyleniyor.


Yorumlar

  1. bu cocuk sadece senna soyadı sayesinde f1 e geldi.zaten yaşıda bu seviyede bir başlangıç için geç..petrov varken bu pilot yanlış bir seçim olur.senna fanlarından özür dilerim ama gp2 de senna ile hatırladığım tek olay köpeğe çarpmasıydı..zaten campos un gridde olamayacağı aşikar.bari onun yerine stefan gp gelsin.cidden gayretli gibiler.

  2. alguersuari'nin yerine olmasi benim hosuma gider. (toro rosso bile olsa, jaime'nin o koltugu hak ettigine inanmiyorum.) bence toro rosso'da olmasi senna icin daha iyi olur. sonucta adamlar 4 yildir f1'de, son siralarda bile gezseler en azindan bazi seyler hakkinda fazlasiyla fikir sahibiler. isin icindeler. gerci pole ve galibiyetleri de oldu vettel sayesinde. o kadar kotu degil yani.

    campos -bildigim kadariyla- lotus gibi daha onceden f1'e girmis bir takim degil. bazilarinin deyimiyle "ne idugu belirsiz" bir takim.

    bu arada senna'nin yegeni diye beklentiler yuksek tutulmasin. keske cok daha erken gelseydi de f1'e yukselme sansi olsaydi. 30 olunca bile anca adamakilli, orta sira takimlarinda olur bence. o da tutunabilirse.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir