Briatore, F1 İçin Acele Etmiyor

yazar:

kategori:

Briatore’nin motor sporlarından yasağını kaldıran Fransız mahkemesine itiraza hazırlanan FIA, Mark Webber gibi Briatore tarafından menajerliği yapılan pilotların bu sene lisanslarının verileceğini belirtmişti.

Ama futbolla da ilgili olan Renault’un eski takım patronu Briatore, Formula 1’e geri dönmeyle şu anda ilgilenmediğini söyledi.

Briatore: “F1, uzun süre Briatore’siz olacak. Şimdi zamanımı babalıkla geçireceğim”

Briatore, 29 yaşındaki model eşi Elisabetta’nın bebek beklediğine atıfta bulundu ve şaka yaparak doğacak oğlunun adının “Max” olmayacağını belirtti.

Briatore, Paris mahkemesinin kendi hakkında verdiği karardan da mutlu kaldığını ekledi.

Briatore: “Meşruluğun yerine geri getirildiği demokratik karara teşekkür ediyorum. Umarım bu, Max Mosley’in diktatörlüğündeki yılların ardından işlerin tersine dönmesi için ilk adım olur”

Briatore ayrıca, kaza skandalı ile ilgili verilen kararın tamamıyla intikamdan kaynaklandığını yineledi.

Briatore: “Mosley, insanları cezalandırmayı sever. Kamusal hayatında olduğu kadar özel hayatında da bunu çok defa yaptı.”

“Uzun süredir Formula 1’e katkıda bulunmaya çalıştım. Eğer bu noktaya varmışsak nedeni, FOTA’yı oluşturmamız ve bazılarının kafalarını kaybetmesidir.”


Yorumlar

  1. "Mosley, insanları cezalandırmayı sever. Kamusal hayatında olduğu kadar özel hayatında da bunu çok defa yaptı."
    Mosleyin skandalına atıfta bulundu birileri galiba =)

  2. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Adamın yüzünde bile güven telkin etmeyen bir ifade var..Geçmişi hala aydınlatılamayan karanlık olaylar ile dolu.Bu adamın F1' de olmayışı bir kayıp değil bence çok büyük bir kazançtır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir