Renault, OMP Racing İle Anlaştı

yazar:

kategori:

Cenova kökenli şirket, Enstone kökenli takım için pilot ve mekaniker kıyafetleri, yarış tulumları, botlar, eldivenler ve iç giyimleri dahil olmak üzere diğer teknik donanımları da geliştirecek.

Çarşamba sabahı iki tarafın anlaştıklarının açıklanması ile OMP, motor sporlarındaki 35 yıllık tecrübesinin en yeni anlaşmasına imza atmış oldu. Renault’ta Robert Kubica ve henüz belli olmayan ikinci pilot tarafından kullanıalcak emniyet kemerlerinin araştırmaları 2 yıldan fazladır sürüyor.

Emniyet kemerleri, titanyum alaşımı, alüminyum ve vanadyuma ilave olarak çelik, magnezyum ve ergal karışımı içeriyor. Kemerin hafifliği ile performans elde ediliyor, ayrıca güvenlik de sağlanıyor.

Renault takım patronu Eric Boullier: “Takımın teknik iş ortağı olarak OMP racing ile birlikte olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Teknik donanımlardaki uzmanlıkları, gereksinimlerimize ve Formula’in taleplerine iyi uyuyor. Önümüzdeki senelerde birlikte başarılı ve verimli çalışma ilişkisi kuracağımıza inanıyorum”


Yorumlar

  1. Bu OMP'nin en güzel yanı, siyah-sarı orjinal Renault rengine kolaylıkla adapte edilebilen bir sponsor olması. Colin Mcrae Rally: Dirt oynayan arkadaşlarım bunu kolaylıkla anlayacaktır.

    Logosu da şöyle kendilerinin…

    http://www.fabiocastellani.com/OMP.jpg

  2. hayırlı olsun. isterimki reno kalıcı olsun. bu kadar emeği geçmiş bir takımın ümitsizliğe kapılıp bırakması beni üzer. bu haberlerde devam edeceğinin göstergesidir umarım.

  3. renault adına güzel bir gelişme

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir