Ecclestone'nin Yeni Takımlarla İlgili Şüphesi Sürüyor

yazar:

kategori:

Bu sene spora girecek olan US F1, Virgin, Lotus ve Campos Meta’nın gridde yerlerini alacakları konusunda her zaman şüpheler oldu. USF1 ve Campos patronları, önceki açıklamalarında kendilerinin gridde olacaklarını belirtmişti.

İtalya’da Wrooom etkinliğinde konuşan Ecclestone, Bahreyn’de sadece birinin değil, yeni girişlerin tamamının gridde yerini alamayacağından şüphe ediyor.

Ecclestone: “Aslında ilk yarışa gelme konusunda sorunlar yaşayacaklarını düşünüyorum. Bu yüzden bekleyip görmemiz gerek”

“Açıkçası bu insanlarla konuştuğunuzda herşeyin yolunda olduğunu ve herhangi bir dramanın olmadığını söylüyorlar. Ama bir drama olduğundan eminim”

Ecclestone’ye göre iki adet kendi tasarımı aracın olması gereksinimi yeni takımlar için engel. Bay E, müşteri aracı araçlarını ve tek araç seçenekerini desteklediğini belirtti.

Ecclestone: “Dürüst olmak gerekirse gelecek olan yeni takımlardan bir veya ikisinin, diğer bir takımdan alınacak tek araçla çok daha iyi işler çıkarabileceğine inanıyorum”

Ecclestone ayrıca yeni takımların karşılaştığı zorluklar için küresel ekonomik durumu suçluyor.

Ecclestone: “Küçük bir sorun var: finans. Daha geçrçekçi hale gelen bütçelerle bile bu takımlar, bu paraları arttırmalı”

“Bunu muhtemelen duymuşsunuzdur ama dünyada bir parça ekonomik kriz yaşanıyor. Bu yüzden etrafta önceden olduğu kadar sponsor yok.”

Ama Ecclestone, planlandığı gibi 13 takımın gridde yerini almaması halinde bunun F1 için bir sorun olmayacağını düşünüyor.

Ecclestone: “İyi durumdayız. On sağlam ve güçlü takıma sahip olduğumuz sürece ki gerçekten ihtiyacımız olan da bu”


Yorumlar

  1. ahmet güneş koptum 😀

  2. ahmet güneş avatarı
    ahmet güneş

    bu adamın kayık resminden başka resmi yok mu acaba?

  3. Ecclestone ( dünyada bir parça ekonomik kriz yaşanıyor )
    tabi canım kriz senin için nedirki
    ne de olsa eşşek yüküylen paran var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir