“Rosberg 2015 Şampiyonluğundan Vazgeçti”

yazar:

kategori:

Eddie Jordan ve Jacques Villeneuve, son haftalardaki performansı nedeniyle Rosberg’i eleştirdi.

Bu yıl sıralama turlarında 10’a karşı 1 mağlup olan Rosberg, şampiyonada 28 puan geride.

Rosberg Belçika GP’sinin ardından “O büyük bir iş yaptı ve bu yüzden kazanmayı haketti. Herşeyimi vermeye çalıştım ama yeterli değildi” demişti.

Eddie Jordan’a göre Rosberg şampiyonluktan vazgeçti.

Jordan “Bu Rosberg için yenilginin ilanı oldu. Benim için bu düello artık bitti. Nico bu dakikadan sonra Lewis’i şampiyonluk yolunda yenemez” dedi.

Jacques Villeneuve’e göre Rosberg artık 2 numara.

Villeneuve “Son iki yarışta Nico’yu izleyen herkes onun pes ettiğini görmüştür. O artık Mercedes’in 2 numarası”

“Yine de Lewis ile mücadele edemese bile maksimumu vermeli” dedi.


Yorumlar

““Rosberg 2015 Şampiyonluğundan Vazgeçti”” için 20 yanıt

  1. Puan farkını 10’un altına indirmediği sürece şampiyonluk Rosberg için bir hayal olarak kalmaya devam edecek. Geçen sene Hamilton’ın şanssızlık ve hataları ile biraz parladı ama Belçika GP’sinden sonra Lewis toplayınca ne halt olduğunu gördük. Toz yuta yuta boğazı tıkandı garibin. 🙂

  2. geçen demiştim hamilton şanssız olmadığında rosberg’in sesi kesiliyor diye, yine kesildi yine böyle demeçler verilmeye başlandı. önümüzdeki yarış hamilton puan alamasa, demeçler şöyle olacak;

    rosberg: çok odaklandım
    x kişi: rosberg çok disiplinli
    y kişi: rosberg hamilton’ı zorlayacaktır.
    z kişi: rosberg formunun en üstünde vs.

    yarışlarda anormallik olmadığı sürece 2013’ün başından beri görmekte olduğumuz tablo bu zaten. 28 puan fark ama aslında 45 puan fark, monaco’yu saydığımızda.

  3. Jordan ve Villeneuve, biz F1 severleri alaya alan bir röportaj vermişler :DD

  4. Sana güveniyoruz Rosberg, bence bu adamdaki çalışma disiplini Hamilton’da sıfır. Hamilton’da Allah vergisi bir yetenek var, ama Rosberg bir pilotta bulunması gereken zihin ve yeteneğe fazlasıyla sahip, ayrıca karakter olarakta Hamilton’dan iki gömlek üstün. Ben bu iki pilotu James Hunt ve Niki Lauda’ya benzetiyorum.

    Not: En büyük Galatasaray 😀

    1. formula 1’i futbolla bağlamandan belli şu sporu ne kadar anladığın. Karakter olarak Hamilton’dan üstün dediğin adamın çirkefliklerini gördük geçen yıl. Hamilton’un enteresan yaşam stili mi onu karaktersiz yapa? pist üzerinde ne karaktersizliğini gördün adamın. Ama ben sen ve senin gibilerin ne gördüğünü biliyorum meyve veren bir ağaç ve altında bolca taş….

  5. Hata denilen kavramın bizlere mahsus olduğu ve her oluşumda var olan eksiklerin zaman içerisinde giderildiği gerçeğini kavrayabilmek herkese nasip olmuyor. Var olan olumlu yönleri, verilen emekleri takdir etmek yerine sadece eleştiriye odaklanmak büyük haksızlık ve amaç yapıcı bir eleştiri ise onun da uygun bir üslubu vardır; bu site için emek harcayan herkese teşekkür ediyorum..

  6. Mercedes bu adamı niye tutuyor anlamıyorum zaten. Perez gibi agresif genç isimler varken Rosberg gibi bir pilota böyle bir araç vermek… Anlaşılır gibi değil.

    1. Eğer gerçekten bu durumu anlayamıyosan sana tavsiyem formula 1 izlemeyi bırakmalısın .

  7. TRF1 sitesi iş yaptığı için hata da yapıyor olabilir. Bir şeyler yapmasa, hata da yapmaz zaten:)
    Formula 1 haberlerini bu kadar derli toplu ve hızı alabileceğimiz başka bir mecra yok.
    Editörlere ve ekibin tamamına teşekkür ediyorum.

  8. Nico bu sene gerçekten berbat durumda.Sözleşmesi olmasa şu performansla sözleşme alamazdı Mercedes’den.

    Şuan pilotlar içinde bence büyük takımda yarışmaya en hazır adam Perez.Pek dikkat çekmiyor ancak o araç ile muazzam işler yapıyor, zaten Hulkin şanssızlığı Perez ile takım arkadaşı olması.

    Nico’nun bu seneki performans ile Ferrari biraz yaklaştığında sezon başında nasıl su koyverdigini gördük.Seneye Ferrari farkı kapatırsa Nico kaybolup gidecek.

  9. Rosberg eğer strateji gereği Hamilton’ı rehavete sevk edip konsantrasyonunu bozmayı amaçlıyorsa iyi taktik. Aksi takdirde kendisi havlu atmış demektir.

  10. Rosberg artık 2 numara demiş de. Zaten öyleydi. Mercedes’in ayakçısı Rosberg.

  11. Hamilton ile Rosberg’in farkı 28 puandır..İkidir puan farkını yanlış yazılıyor..Uyarıdan sonra değiştiriliyor…Matematik çıkarma işlem hesabı: 227-199=28…

    1. Neden hiçbir zaman yaptığımız haberlerden memnun kalmıyorsunuz? Teşekkür ederiz uyarıyorsunuz sizin yorumunuzu görüp değiştiriyoruz. Ama ne hikmetse bundan da memnun kalmıyorsunuz. Puan farklarını sürekli aklımızda tutamayız ki aklımızda binlerce şey var. 50 dakikada 7-8 tane haber girmek zorundayız. Ne zaman hata yapsam anında yorum atıyorsunuz. İyi niyetli olabilirsiniz, ama hatayı görüp düzelttiğim zaman da memnun kalmıyorsunuz. Gizliden birşey yapmıyorum sonuçta, sizin yorumunuz görür görmez hemen yazıya girip düzeltiyorum. Ama sizin tepkiniz “Çaktırmadan düzeltmeyin…” oluyor. Anlamak güç gerçekten..

      1. Hataları düzeltyorsunuz fakat bu haberi yanlış versiyonunu okuyan kişi tekrar bu habere döndüğünde yaptığınız bu düzeltmeyi göremez ve aklında ilk yazdığınız hatalı kısım kalır, tekrar baştan okumadığı sürece..
        Bunun yerine bu habere tekrar dönen kişi (Yorumları vs.. okumak için) bu haberde ki hatalı kısmın düzeltildiğini görmesi ve daha önceki bilgisini tazelesi için (Değişiklik yapılan kısma DÜZELTME, EDİT vs. gibi) bir uyarı yazısı koymalısınız ki haberin o kısmında bir değişilik yapıldığını farketip o kısmı tekrar okusun..
        Umarım anlaşılmıştır, anlamak bu kadar güç olmasa gerek..

        1. Teşekkür ederiz, önerinizi dikkate alacağız.

      2. Nazmi Duman avatarı

        trf1 sitesini beğenerek takip ediyoruz, formula 1 ‘e ilginin az olduğu ve hatta çevremizde bu konuları konuşabileceğimiz kimseyi bile zor bulduğumuz ülkemizde bu konudaki boşlukları en iyi dolduran seçenek bence. Yarışları canlı yayınlaması, en fazla ve detaylı haberi sunması ve kullanıcı yorumlarını istisnasız yayınlaması en beğendiğim yönleri. Teşekkürler trf1.

    2. [ÇⓐğR|]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
      [ÇⓐğR|]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

      Matematik AA heralde.

      1. Bence 5 pekiyi.

        1. Hesap makinasi A+++mis.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir