Kubica: Ralli Tutkum Devam Ediyor

yazar:

kategori:

Dünya Ralli Şampiyonasındaki ikinci tam sezonunu geçiren eski F1 yıldızı Robert Kubica katıldığı dokuz ralliden beşinde kaza yaptı ve Arjantin Rallisinde aracını hazırlayan ekibe güveni kalmadığı için çekildi.

Almanya Rallisinde ise başlangıçtan önce motor değiştirdiği için 5 dakika cezası aldıktan sonra ikinci günde kaza yapınca çekilmek zorunda kaldı.

Bu olumsuzluklara rağmen Kubica spora olan adanmışlığının hala devam ettiğini söylüyor.

“Bir spordaysanız çok fazla enerji harcarsınız ve tutkuyla bağlanırsınız. Bu sizin hayatınızın bir parçası haline gelir. Ve hayat sizin için her zaman kolay geçmez, her zaman rahat edemezsiniz. Eğer ralli için tutkum olmasaydı burada olmazdım, yeteneklerimi kullanabileceğim ve daha karlı başka şeyler yapardım.”

“Sonuçta bir yarış pilotuyum ve aslında ralliden ziyade pist sürücüsüyüm. Bende veya çevremde geliştirmem gereken bazı şeyler olduğunu biliyorum.”

“Fabrika takımlarına karşı yarışmak zor. Çok adanmış insanlardan oluşan bir takımım var ve çok az deneyime sahibiz. Bu da işleri daha da zorlaştırıyor.”

“Bu sporda temel olan şey deneyim, bu hayati önemde ve edinebilmeniz için zamana ihtiyacınız var. Belki bir gün yarış pilotundan daha iyi bir ralli pilotu olabilirim.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir