Schumacher Jerez Testlerini Tamamladı

yazar:

kategori:

Testlerin üçüncü gününde de sabah yağmurlu hava lastikleriyle piste çıkmak zorunda kaldı ama öğleden sonra oluksuz lastikleri kullanabildi. Schumacher testler boyunca toplamda 1,151 km kat etti.

Schumacher’in bugün elde ettiği en iyi derece 1.24.621 oldu. Bu derece de 2008 yılında Kamui Kobayashi tarafından elde edilen pist rekorundan sadece 0.4 saniye yavaştı.

Schumacher günün ardından, “Testlerin bu son gününde gerçekten sürüş yapabildim ve çok iyi oldu. Testlerin sonucundan oldukça memnunum. Zamanlar ve istikrar fazlasıyla yerindeydi. Planlanan her şeyi yapabildik. Kendimi zinde hissediyorum, araa oturduğumda oldukça rahatım.” dedi.


Yorumlar

  1. serkan akgül avatarı
    serkan akgül

    Puan için değil,kazanmak için yarışacak iki pilot olacak gridde:Schumi,Hamilton..Belki "bir puan olsun benim olsun" diyerek konvoy halinde giden pilotlarda birşeyler öğrenir:))))

    Bu arada 2006 da Schumi yi bırakmaya zorlayanlara söyleyecek söz bulamıyorum…41 yaşında ve üç yıl aradan sonra bile performansı ortada…

  2. Enes Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    Shumi Geliyorr… Ah bu kadar şampiyonluk adayının arasında bi de Raikkonen olsaydı ….

    Neyse Bu sene Sampiyonluk
    Hamilton & Vettel & Shumi arasında gelirr gider..

  3. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Kobayashiye de helal olsun. Zaten çok kişi ondan umutlu. Bence Vettel den daha iyi olacaktır.

  4. JuSt ReSpEcT 🙂

  5. Umarım bu kask'ı kullanmaz,renk çok ironik olmuş, kırmızı kullanmaması gerekir artık, üstünde Mercedes logosu var 😀 ki kullanacağını sanmıyorum gri arabaya, bu renge alışığız ama elden birşey gelmiyor 😀

  6. Ahmet DEMİR avatarı

    Helal olsun… Shumi tahminimizden daha hızlı geliyor..Umarım Mercedec iyi bir araç hazırlar..Gerisi kolay..

  7. efsane geri döndü sanırım bir schumi için birde mika için söylenebilirdi..He is back…!

  8. Bu gerçekten inanılmaz!!! Eminim ki pist rekoru çok daha sıcak havada ve ıslanıpta kurumuş değil de zaten kuru bir zeminde kırılmıştır…Schumi ise buna tam tersi şartlarda ve uzun zamandır yarışmamasına rağmen 0,4 sn yaklaştı!!!
    Buna gerçekten inanılmaz denirrr!!!

  9. iyi bir derece olsa gerek. kendine yakışanı yapmaya başladı.

  10. deniz aydın avatarı

    biliyorum hızlı olacağını.biliyorum ferrariyi yenmek için ne kadar motive olduğunu.bu performans gerçekten mükemmel bir performans.biraz daha antrenman yapsa kim bilir ne olur….

  11. helal…

  12. schumiyi yeniden yarışlar kazanırken görecegiz ,en kötü ihtimal 3 sene içinde bir şampiyonluk alacaktır.Böyle giderse 50 sine kadar bırakmaz schumi 🙂

  13. one-Schumi-and-F1-lover . avatarı
    one-Schumi-and-F1-lover .

    bugünkü son gün testlerinde Schumacher 130 tur atmış yukarıda görüldüğü gibi Kobayashi'nin 2008 senesindeki pist rekorundan 1.24.262 olan zamanından sadece 0.4 sn yavaş kalması bence sevindirici bir olay.
    anlayacağınız dilden belirteyim Schumacher sağlam ve ciddi geliyor.

  14. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    umarım Mercedes kendi takımına geçen seneden daha fazlasını katar,Daha güzel bir motor şasi uyumu görürüz de pilotları rahatlatırız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir