Williams: Bottas’ı Ferrari’ye Satmak İstemedik

yazar:

kategori:

Valtteri Bottas’ın adı Kimi Raikkonen’in koltuğu için anılmıştı ve Ferrari’nin futbol stili bonservis ücreti ödeyebileceği söylenmişti. Ancak Raikkonen ve Bottas önümüzdeki yıl için mevcut takımlarında kalacaklar.

Claire Williams takımının Valtteri Bottas’ı 2016 için Ferrari’ye satmakla ilgilenmediğini söyledi, ancak pilotunun Maranello ile gelecek görüşmeleri yaptığını açıkladı.

“Bence Ferrari’nin Valtteri ile konuştuğu bir sır değil, ancak şanslıyız ki onu burada tutabildik. Bu bizim için en iyi sonuç.”

Bottas’ı Ferrari’ye satmakla ilgilenip ilgilenmedikleri sorulduğunda Williams: “Hayır. Valtteri gibi birisine fiyat biçebileceğinizi düşünmüyorum. O bizim dönüşümümüzün bir parçası, çünkü altı yıldır burada. Herkes onun yeteneğini biliyor, sadece saf sürüş açısından değil, tüm paket olarak güçlü.”

“Hissedarlarımız ve sponsorlarımız ile onun bizim uzun vadeli planımızın içinde olduğunu konuştuk ve maddi açıdan ondan bir çok şey kazanabileceğimizi anlattık.”

Williams 2016 için Bottas ve Felipe Massa’dan başka pilotlarla görüşmediğini söyledi.

“Diğerlerine bakladık. Valtteri ve Felipe’yi tutmak istedik, çok kolay bir karardı. Bizim uzun vadeli dönüşüm planımızın parçasıydılar ve bugünkü açıklamayı yapmak bizi çok memnun etti. Herkes sürücü kadromuzun yeteneklerinin farkında.”

Bottas Williams’ın 2016 için en iyi seçeneği olduğunu söyledi.

“Artık hiç olmazsa söylentiler bitti. Takım ve ben işimize odaklanabiliriz ve aracı hızlandırmak ve daha iyi sonuçlar almak için çalışabiliriz. Bunu çok fazla düşünmeseniz de tamamlanması ve kağıtta isminizin yazması sizin bu sezona ve önümüzdeki sezonun aracına daha iyi odaklanabilmenizi sağlar. Artık her bilgiyi hiçbir şüphe olmadan paylaşabiliriz.”

“Bana göre şu durumda olabileceğim en iyi yer. Elbette ortada çok fazla boş koltuk yok ve takımla devam etmek benim için doğal sonuç oldu. Devamlılık takım için iyi ve Felipe ile birlikte bir sezon daha geçireceğiz.”

“Halihazırda iyi bir temelimiz var ve daha da iyi sonuçlar alabilmek için çalışmaya devam edebiliriz.”


Yorumlar

“Williams: Bottas’ı Ferrari’ye Satmak İstemedik” için 5 yanıt

  1. bence şöyle olmalıydı “Williams Bottas’ı Ferrari’nin İstediği Fiyata Satmak İstemedi” 🙂

  2. Dirisinden olacaktı ah bu klavye 🙂

  3. Aynen öyle bırakın bu ayakları masaanın bile ayağını kaydırmayı denediniz pişirip satmak adına hahaha ulan bunhaberi kim kaale alır bu sözleri

  4. Williams Formula 1 iryicilerini salak sanıyonuz heralde abi, Rai’nin sözleşme yenileme tarihinden önce yapmadığınız pazarlama kalmadı 20 milyona kazığı gömmek için. Şimdi de millet her şeyi unutmuş gibi tam tersi açıklamalar geliyor. Gülelim mi napalım şimdi Williams?

  5. Verstappen, sainz, ric, kvayt, hulk,gro. Bu pilotların hepsi bottas tan iyi allah aşkına benmi kaciriyorum Williams ta ne yapıyor goze girecek vayyyy dedittirecek. Rainin ölüsü bottasin dizisinden iyidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir