Raikkonen, Spa’daki Sıralama Sorunlarının Tekrarlanmasından Korkmuyor

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, Ferrari’nin Belçika sıralamalarında 2. seansta yaşadıkları sorunu aştığından emin olduğunu söyledi.

Spa’ya büyük umutlarla gelen Raikkonen, sıralamaların 2. seansında yağ basıncının düşmesiyle elenmiş ve yarışa gerilerden başlamıştı.

Raikkonen “Yeni bir şeydi ancak ne olduğunu biliyoruz. Talihsiz bir şeydi ve daha önce böyle bir şey yaşamamıştık. Bu yüzden kimse öyle bir şey beklemiyordu. Sorun çözüldü ve tekrarlanmaması gerekiyor ancak her zaman bir şeyler yanlış gidebilir. Ancak o sorunu anlayıp çözdüğümüzü, iyi olacağımızı düşünüyorum.” dedi.

Bu hafta sonu İtalya’da iyi bir sonuç almak istediğini söyleyen Raikkonen, Ferrari’nin motorda gelişim hakkı kullanıp kullanmadığı konusunda net konuşmadı.

Raikkonen “Gelişim hakkı mı? Bilmiyorum. Bunu takımla konuşmalısınız ve sanırım FIA biliyordur. Bu piste gelirken konuşmak zor çünkü burası gerçek manada ilk düşük downforce pisti. Kabaca nerede olduğumuzu görmemiz için yarınki antrenmanları beklemeliyiz. Umarım iyi geçer ve burada, kendi evimizde, çok sayıda taraftarımızın önünde iyi bir hafta sonu geçirmek güzel olur. En azından elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen, Spa’daki Sıralama Sorunlarının Tekrarlanmasından Korkmuyor” için 5 yanıt

  1. “Gelişme hakkı mı? Bilmiyorum”

    adamımsın ya :):)

  2. Adam yalama oldu artık he tamam diyip geçiyor maşallah peygamber sabrı var

    1. Umarım deyimi (!) çarpıtmazsınız

  3. Belçika da startta çok kötü kalktı umarım bu sefer onlerde olur(bir aksilik yaşamazsa) ve bu kötü start ı tekrarlamaz.

  4. bir aksilik çıkmaz insallah ve umarım belçikada ki gibi yavaş kalmayız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir