Lotus: Tek Kurtuluş Yolu Renault Değil

yazar:

kategori:

Lotus, F1 geleceğinin güvende olduğunda ısrar ediyor ve Renault ile anlaşmaları olmazsa bile sporda kalmayı sürdürebileceklerini iddia ediyor.

Takımın CEO’su Matthew Carter başka seçeneklerinin olduğunu düşünüyor.

“Maddi sorunlarımız oldu, bunların hepsi basın önünde oldu ancak perde arkasında elimizden geldiğince sıkı çalışmaya devam ediyoruz.”

“Sorunlarımızın hiçbirisi işlerimi durduramadı. Hala buradayız ve yarışıyoruz. Bunu yapmaya devam edeceğiz.”

“Renault ile yapılan görüşmeler perde arkasında yapılıyor, ancak gelecek için birden fazla seçeneğimiz var.”

“Sezonun kalan yarışları için bütçeye sahibiz ve bu bütçeye göre çalışacağız.”

Carter Renault ile görüşmelerin uzun süredir devam ettiğini, ancak Fransız üreticiden henüz bir yanıt gelmediğini söyledi.

“Çok fazla şey söylemem zor. İşim takımı idare ve bulunduğu konumu muhafaza etmek. Takımın sahipliği ve hissedarlığı mevcut ve potansiyel hissedarları ilgilendiriyor.”

“Bildiğiniz otomobil üreticisi ile görüşmeler aylardır devam ediyor ve bildiğim kadarıyla elimizdeki imkanlarla takımı yürütmek zorundayız.”


Yorumlar

“Lotus: Tek Kurtuluş Yolu Renault Değil” için 6 yanıt

  1. Renault’ya garezim yok ama piyasayı yükseltecek ve garaj takımlarını kötü etkileyecek bir reklam manyağı üreticinin daha spora gelmesini istemiyorum. Olmasa bari.

    Force India ile birleşseler?

    1. Tesizleri eskiymiş abi onların o bu değil de Sauber ile anlaşılmasın son dakika 🙂

      1. Ben Lotus’la Force India’nın birleşmesinden bahsetmiştim. Renault’yu sen düşünüyorsun ama fabrika takımlarını istemediğim için ben sevmiyorum.

  2. Fiyatta pazarlık için öyle göstermeye çalışıyorlar. Takım maddi kriz içerisinde. Satmazlarsa çok şaşırırım.

  3. Böyle açıklamalar gelmesi insanı düşündürüyor. Anlaşılan Renault tamamen çekilmeye daha yakın.

  4. Edebiyat parçalamaya gerek yok F1’le biraz iç içe olan herkes bilir Enstone’nin geçmişini ve yaşadığı zorlukları özelliklede 2011’den sonra kazandığımız yıllarda bile Kimi gibi bir yıldız pilota sahipken adam akıllı bir tane sponsor bulunamadı.

    Quantum fiyaskosu yaşandı bir arada takımdan hisse alacaklardı takım feraha kovuşacaktı ama maalesef oda olmadı Lotus’un bir tane kurtarıcısı varsa her iki taraf içinde gerçek kurtarıcı Renault’dur.

    Bu gün Renault F1 Team’ın tekrar dönmesi için resmi açıklama gecikiyorsa bu takımın ve takımın sahibinin borç batağında olmasından dolayıdır. Her hafta yeni bir borç çıkıyor bu da can sıkıcı.
    Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak ben Renault’un döneceğini ve Geni defterinin ikinci planda kalacağını düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir