Pilotlara Pirelli Hakkında Kötü Konuşmamaları Söylendi

yazar:

kategori:

İtalya GP haftasonunda Bernie Ecclestone tarafından düzenlenen bir toplantıda pilotlardan Pirelli’yi eleştirmeyi durdurmaları istendi.

Görüşmeler Sebastian Vettel ve Nico Rosberg’in Belçika’daki sorunlar ile ilgili üreticiyi eleştirmesiyle yapıldı.

Pirelli ve pilotlarla yapılan toplantının ardından takım patronları ve pilotlar bir araya geldi ve test özgürlüğü ve eleştirilerin gizli yapılması gerektiği konuşuldu.

Pirelli’nin motorsporları şefi Paul Hembery: “Formula 1’de kalacaksak spordaki herkes ile çalışan bir ilişkiye ve işbirliğine ihtiyacımız var.”

“2017’ye test edemeyeceğiniz lastik genişlikleri ile gidemezsiniz. Ayrıca takımlar ve sürücüler ile daha iyi iletişim içinde olmamız gerekiyor.”

“Birşeyleri beğenmeyebilirsiniz, ancak sporu bu yöne gitmeye karar verdiyse bilmemiz gereken gelecekte neler olacağıdır.”

“Sürücülerden eleştirilerini doğru ortamda, yani takımlarıyla ve bize karşı yapmalarını istedik. Duygularını doğru şekilde açıklamalılar.”

“Sporda bir çok şey oluyor ve fikir vermiyorlar. Bu yüzden bu da dengeli olmalı.”

Hembery sürücülerin eleştirilerinin yönetim kadrosunun fikirlerini etkilemediğini, sadece halkın düşüncelerini değiştirdiğini söyledi.

“Bu yönetimi çok az etkiledi, genel olarak halkın düşüncesi etkilendi. Ünlü isimlerin bunun istenmeyen şey olduğunu söylemeleri etkili oldu.”

Pirelli kendi hataları olduğunu da kabul ediyor.

“Sürücüler ile yeterli iletişime sahip olmadığımız için suçluyuz. Bence sürücüler bizimle daha yakın olmak istiyorlar.”

“Temel nokta iletişimi artırmamız gerektiği, bu yüzden sürücülerle düzenli toplantılar yapmayı önerdik. Bu şekilde onların da fikirlerini öğrenebilir ve buna göre hareket edebiliriz.”


Yorumlar

“Pilotlara Pirelli Hakkında Kötü Konuşmamaları Söylendi” için 6 yanıt

  1. Pilotlar nasıl takım hakkında kötü konuşamıyorlarsa Pirelli hakkında da konuşmamaları isteniyor. Reklam için doğru, pilotların bireyliği için yanlış.

  2. Milletin ne konuşacağınada mı karar verecekler??

  3. hamiltonAMGTEAM avatarı
    hamiltonAMGTEAM

    pirelliden tek ricam olabilir , bernie’nin kullandığı tekerlekli ne varsa onun lastiklerini üretsinler ve en kısa zamanda aramızdan ayrılmasını sağlamalarıdır , ve her takıma pilota şimdiden başarılar diliyorum umarım zevk alabileceğimiz bir hafta sonu olur , saygılar

  4. [ÇⓐğR|]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [ÇⓐğR|]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Ferrari prelli savasini ferrari kazanir diyenler o zaman da soyledim cok sacma soylenim 🙂

  5. Ecclestone’un Hitler ile bir akrabalığı var mı acaba? Bu çok bariz fikir bildirme özgürlüğünün kısıtlanması demek. Hem bir şeyi eleştirmeden kötü yanlarını nasıl ortaya çıkaracağız?

  6. Bence de çoğu sürücü sizden daha da uzak olmak istiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir