Brawn: "Schumacher Şampiyon Olacak"

yazar:

kategori:

Schumacher’in pistteki en yaşlı pilot olacak olmasına rağmen, Brawna göre yedi kez şampiyon olan pilotun hakkında yapılan eleştirilere cevap verecek ve en üstte yer alacak.

Alman gazetesi Bild’e konuşan Brawn: “Eğer herhangi birinin üzerine oynamam gerekirse açık şu ki Michael dünya şampiyonu olacak.

“Michael şuan daha rahat. 2006’da emekli olduğunda, F1 onun için ağırlıktı. Şimdi eski hevesini hissedebiliyorum.”

Brawn ayrıca Schumacher’in tam hızını kazanması için biraz zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyor ve buda sezonun ilk yarışına kadar olmayabilir.

“İlk yarışa gelip kazanacağını düşünmüyorum. Diğer araçlara ve sürücülere alışması için bir kaç yarışa ihtiyacı olacak. Sonra eski Schumacher’i görmeyi umuyorum.” dedi ve ekledi; “Bu her zaman onun güçlü yanı olmuştur: inanılmaz çabuk şekilde öğrenip adapte olmak.”


Yorumlar

  1. Aracın kusursuz olmasına gerek yok, diğerleri ile başedebilecek bir araç verirlerse Schumi gerisini halleder.

  2. Sir Jack B.  avatarı

    Merakla bekliyorum

  3. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Gercekten super konusmus ilk yarislarda 1 ci olamaz o dogru ilk yarisda hizli arac kim onu goricez eger aracımız hizlıysa schumi de pistelere adepte olması icin 2 3 yaris denemesinden sonra kendini toparlıcaktır onemli olan altımızdkai aracın kusursuz olması.

  4. Haydi Ross bitirin şu yarım kalan işi.

  5. serkan akgül avatarı
    serkan akgül

    Vallaha konuşana bakınca;"Biz pitten başlayıp diğerlerine avans vericez" diyecek olsa,ona bile inanırım:)) Araç iyi olursa(çok iyi demiyorum),o durumda bile kazanabilecek bi pilottan söz ediyoruz:)…

    Çok zevkli bir sezon olacak bu sezon,çok….

  6. Roos Brawn boyle diyorsa vardir bir bildigi bosuna boyle konusmaz!!!

  7. Büyük patron yine konuşmuş, az konuşmuş, öz konuşmuş…
    Bu zatın 2009'un başından beri katılmadığım tek bir konuşması olmadı. E zaten 10 yılda da olmadı gerçi de. 🙂

    Bana son 10-15 yıl için Formula 1 'den hiç düşünmeden üç isim say derse biri,
    1.Michael
    2.Ross
    3.Adrian yada Flavio
    derim.

    Michael'ın başaracağına güvenim varsa tek bu adamın dehası sebebiyledir. Yine aynı şekilde sevmediğim Mercedes içinde.:)
    Brawn, Briatore, Todt ben bu adamların dediklerini her zaman dikkate alırım, yapacaklarından korkarım. Sir Frank
    'da öyleydi ama son periyotta düşüşte malesef. Ama Ross gibi adamları kazandırmış bir sör o. Sektöre kazandıranlar da mühimdir bir Briatore bir Ron Denis gerçeği var bu sanayide.

    Velhasıl kelam bu alımtılar Ross hakkındaki düşüncelerimi ne kadar da güzel özetliyor…

    "ferrari formula 1 takiminin arkasindaki deha. kaybedilecek yarislari bile kazandirabilecek strateji ustasi. genc bir muhendis ve ingiliz atomik arastirmalar kurulusunda stajyerken, motor sporlarina olan sevgisi ile bu alandan ayrilmis ve march yaris takimi ile spora giris yapmistir. tom walkinshaw tarafindan benetton'a getirilmis ve o zamanki genc fisek schumi ile 94ve 95de iki dunya sampiyonlugu yasamistir.96da teknik direktor olarak ferrariye gecerek yine schumi ile ayni cati altina girmistir, ve basari serisi burada da devam etmistir."
    (my jekyll doesnt hide, 11.12.2002 17:42)

    "2009 avustralya gpsi bir hollywood filmi olsa tum oscarlari bu yarista toplardi.
    en iyi yonetmen ross brawn
    en iyi yapimci ross brawn
    en iyi film brawn gp
    en iyi yonetmen ross brawn
    en iyi erkek oyuncu jenson button
    en iyi yardimci erkek oyuncu rubens barrichello
    en iyi ozgun senaryo brawn bgp 001
    en iyi muzik mercedes-benz fo 108w
    en iyi kurgu brawn gp
    en iyi sanat yonetmeni ross brawn
    en iyi makyaj brawn bgp 001
    en iyi kostum brawn bgp 001"

    http://www.youtube.com/watch?v=83aCLiEwoZg

  8. schumacher varken kim şampiyon olacak acaba?tabi ki schumacher

  9. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Mercedes , Mclaren ve RedBull takımlarının iyi bir araç üreticeğine nerdeyse eminim ama Ferrari'den şüpheliyim bu yüzden bu sene benim üç şampiyonluk adayım var:
    1.Schumacher
    2.Hamilton
    3.Vettel(çok düşük bi ihtimal de olsa olabilir)
    Ross Brawn'a diyecek hiçbişey yok onun ne kadar mükemmel olduğunuda herkes biliyor müthiş tecrübeli bi insan yani bişey bilmeden konuşmaz şüphesiz Mercedes motoru mükemmel olacaktır
    birinci pilot Schumacher olacaktır tabiki başka bişey beklenmezdi öyle olmasa da Schumacher zaten Rosberg'i değil geçmek tozunu yutturur ona pistlerin Schumacher ve Rosberg karşılaştırılamaz bile

  10. ayyyt haberi bile heycanlandırıyor 😀

  11. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Fernando Alonso soruları yanıtlıyormuş… Bize ne arkadaşım. Hangi haberin altına yorum yaptığını şaşrdın galiba. Hayret bir şey…

    Habere gelince, bu seneki tek favorim ve F1'i izleme nedenim Schumi olacak. Bu kadar emin konuşmak bana göre yanlş, Ross Brawn'a katılmıyorum, ama Schumacher kesinlikle şampiyonluk adayı.

  12. Schumii Kimi avatarı

    mercedesin iyi bir aracının olup olmıycağından şüphe etmek bence yersiz. burda soru işareti ferrari ve mclarenin mercedesinki kadar iyi bir aracı olabilecekmi. geçen sene brawngp aracının açık ara önde olması nedeniyle Ross maddi skınıtılardan dolayı bazı paketleri 2010 aracına uygulayacaklarını söylemişti. zaten sağlam bir altyapıya sahip olan araç maddi skıntı da aşılınca büyük olasılıkla güçlü olacaktır 2010 da.

    Mclarenin sene sonundaki üstün hızının kaynağı büyük ölçüde kerse dayanıyordu. kersin mclarene sağladığı 0,6sn lik avantaj kalkınca mclareninde hızı garanti değil bu sezon. sezonu yaklaşık 0,6sn önde bitirdiklerini varsayarsak yine de rekabetçi olacağını söyleyebiliriz. ancak kerssiz tasarlanan yeni araçta şüpheli.

    Ferrariye gelirsek bir sonraki sezona erken yönelmek başarıyı garantilemiyor BMW de olduğu. tabi Ferrariyle BMW farklı ama geçen seneden ellerinde hiçbişey olmadığı için, iş tamamen teoride iyi olan yeni aracın piste uyum sağlamasına kalıyor. bu yüzden en avantajlı ve perforamansı büyük ölçüde garanti olan takım bence Mercedes. ferrari ise en dezevantajlı takım olarak görülüyor şampyon adayları içinde. ferrari ve mercedesten çok emin olmamak gerekir bence.

    Schumacherinse hırsından ve heyecanından birşey keybetmediği hatta üstüne eklediği hem kendisinden hemde onu tanıyanların söylediklerinden belli. hızından da birşey kaybetmediğini olumsuz şartlara rağmen gp2 aracından gördük.
    Ross da Schumi de boş konuşmaz pistte konuşurlar. bu ikilinin ferrarideki başarılarıda bu sayede geldi zaten. Ross bişey dediyse bi bildiği vardır. param olsa bende schumiye yatırırdım.

  13. elif çivici avatarı

    Ross diyorsa vardır bir bildiği,Ross-Schumi ikilisinden korkmalı bu sene.

  14. araba iyi olacak galiba hırs ve yeteneğin alası var şumide durdurana aşk olsun şumiyi diğer f1 pilotları izlesin ilham alsınlar.brawn bu açıklamayı yaptıysa şampiyonun adı belli

  15. bu adam ne derse inanırım hep dediği çıkıyor helal olsun bir efsanaa

  16. Semo_Ferrari  avatarı

    Bu haber Mercedes'te birinci pilotun kim olacağı sorusuna da kesinlik kazandırdı (Ha zaten Brawn'ın Schumacher'i seçeceği belliydi bence, o ayrı :D). Konuya yabancı kaldım diyorsanız buyurun link;

    http://www.trf1.net/formula1_haberler/12080-mercedes-pilotlarin-statusunu-brawn-belirleyecek-haberi.html

    Asıl konuya gelirsek, Brawn her zamanki gibi kendinden emin konuşmuş ve bildiğimiz gibi, Brawn genelde boş konuşmaz. Ama Schumi'nin GP2 testlerinin sonuçlarına bakarak hala epey hızlı olduğu ortada. Brawn da bu kadar kendinden emin olduğuna göre araba da muhtemelen epey iyi. Schumacher'in ciddi bir şampiyonluk şansı olduğunu düşünüyorum.

    Schumacher'in Jerez'deki GP2 testindeki en iyi derecesi: 1m24.621s
    3 ay önceki Jerez GP2 testlerindeki en iyi derece Van Der Garde'nin: 1m25.291s

    Schumacher hiç fena gözükmüyor bence 🙂

  17. Takımda bir numarayı belirlemiş zaten Ross ..:)

    Bende bahse girecek olsam Mclaren taraftarı olarak Şumi nin üzerine oynarım sanırım..Büyük bir meydan okuma olacak..

  18. Herşey MErcedes in en az Ferrari ve Mclaren in kadar iyi bir otomobil üretebilmesinde yatıyor sadece bu gerekli eğer bu olduğunda büyük bir olasılıkla şampiyon olur…

  19. bence başlık yanlış, yani ross'un söylediği anlamı vermiyor.

    Alman gazetesi Bild'e konuşan Brawn: "Eğer herhangi birinin üzerine oynamam gerekirse açık şu ki Michael dünya şampiyonu olacak.

    eğer diyor birinin üzerine bahse girmem gerekirse schumacher şampiyon olacak.

    -Eğer ve gerekirse ifadeleri gösteriyor ki bence schumacher şampiyon olacak diyor. Çıkıp da hamilton şampiyon olacak demesini beklemiyordunuz heralde

    -Niye böyle bir demeç versin? Verir tabii ki, birincisi takımı motive etmek için, en azından takımın başındaki insanın güveninin tam kendinden emin olduğunu herkese göstermek için.

    Kendisi de çok iyi biliyor ki başa güreşecek bir araç vermediği sürece pilotunuz kim olursa olsun şampiyonluk hayal.

  20. Bende Brawn gibi düşünüyorum çünkü efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir:)

  21. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    söyleyen Ross Brawn geçen sene her iki kategoride şampiyon olan adam. Pilot Shumi konuşmaya gerek yok. Bu adam inanmayacakta kim inanacak şampiyon olacağına.
    bu kadar güçlü gelen bir takım kimden ve neden korkacakta 1.lik iddiası olmayacak.

  22. mert merter avatarı

    TEYEEET gecer diyor Ros amca bizim takim sampiyon diyor :)))
    bizde öyle diyoruz McLaren sampiyon diyoruz
    herkes kendi takimlarini sampiyon olarak lanse ediyor :))

  23. ya bu ross brawn yine kural boşluğumu buldu 2009 daki gibi ona göre dizaynmı ettirdi yeni arabayı çok emin bu adam.hatta adım emin soyadım kesin diyor.

  24. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    arkdşlar fernando alonso şuanda ferrari.comda bizlern sorualrını yanıtlıyor canlı.:)
    http://nfw-app.weebo.it/ferrari-chat/

  25. FelipeFernando avatarı
    FelipeFernando

    açıkçası mercedes ve schumacher için mutluyum.schumacher i,çin söylenecek söz yok ancak mercedes in de kendi takımını kurması ferrari-mclaren i +1 hale getirdi.artık f1 de 3 büyük takım ve 1 tanede f1 show amaçlı girip büyük olma yolunda ilerleyen red bull var.

  26. one-Schumi-and-F1-lover . avatarı
    one-Schumi-and-F1-lover .

    shit shit shit şok şok şok damn damn damn &///&!^+%%&/&!/(^/((+ :))
    ne diyeceğimi şaşırdım :S

  27. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    ross amca lewis button mcalren. vettel webber redbull. alonso massa ferrari. sence koalmyı okadar 🙂 tekrar diyorum eğer mcalren ve ferrari ii birarac verirse ya lewisyada alonso şampıyon olur

  28. ross herhalde gece istişareye yatmış rüyasındada schuminin şampiyon olduğunu görmüş.
    ne kadar emin schumin şampiyonluğundan

  29. Brawn abi birilerinin üzerine oynamadan bahsetmeder dilinin altındakini okuyuver.Yoksa… bizim takımın aracı yine mükemmel mi oldu.Eğer çook hızlı bir araç çıkardılarsa bu sefer silip süpürme dahi yapabilir.Mercedes var,Ross var,Mercedes in ii olabilecek bir motoru var… daha ne sayayım. İnşallah….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir