Sauber'in İkinci Pilotu Pedro de la Rosa

yazar:

kategori:

38 yaşındaki İspanyol pilot, yıllarıdır McLaren’de test ve yedek pilot görevini üstlendi ama 2010’da Hinwil kökenli takım adına yarışacak.

Sauber adına de la Rosa ve Kobayashi mücadele edecek.

Peter Sauber: “Pedro, üst düzey bir takımda en yüksek teknik seviyede yıllarca çalıştı. Takım oalrak onun tecrübelerinden yararlanmayı amaçlıyoruz, Kamui için de aynısı geçerli”

“Tecrübeli bir yarışçı ile yeni gelen geçn pilotun kombinasyonu sürekli olarak çok verimli olmuştur. 2010’da da bunun hayal kırıklığı yaratmasını beklemiyorum”

“Şüphesiz onlara yeterli bir araç sağlamamız da çok önemli olacak. İçimizdeki çalışmalar konusunda iyimserim. 2010 aracı üzerine belirsizlikler sürecinde de çalışmaya devam edebildik.”

İspanyol pilot en son 2006 sezonunun son yarışı Brezilya’da, Montoya’nın yerine piste çıkmıştı.

Pedro de la Rosa: “Takım pilotu olmam için bana bir başka şansın verileceğine inanıyordum. Test sürüşlerinin çarpıcı bir şekilde azalmasından bu yana bunun için çalışıyordum.”

1993’ten bu yana Formula 1’de sağlam bir damirbaş olan Peter Sauber’in takımıyla geçecek sezon için gerçekten heyecanlıyım”


Yorumlar

  1. Sir Jack B.  avatarı

    Hayırlı olsun ne diyelim. Zamanında iyi yarışlar çıkarmıştı. Maddi kaygılar nedeniyle Nick yerine Pedro seçilmiş gibi görünüyor. Santander de la Rosa'ya da destek çıktı anlaşılan 🙂

  2. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Heildfeld varken De La Rosa pek doğru bir seçim gibi durmuyor.Ama yinede iyi bir pilottur Pedro.

  3. Taşucu F1_Mehmet-B avatarı
    Taşucu F1_Mehmet-B

    heidfeldin gelmesini ben de isterdim ama elimizden ne gelebilir ki. ama de la rosa da güzel bir pilot. hayırı olsun diyelim…

  4. elif çivici avatarı

    Pedro yeteri kadar hızlı olmasa da deneyimli.Gerçi takımda Peter Sauber gibi bir başka deneyim abidesi daha var.Vardır bir bildiği.

  5. hayırlı uğurlu olsun diyelim güzel bir ikili olurlar

  6. Daha önce bi haber yorumunda da belirtmiştim.Pedro De la Rosa'yi Gridde Görmek İsterdim Diye.Süper bi Haber..

  7. hiedfeldin durumu aynen şöyle oldu dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldu.mercedesin 2.pilotu olurum derken.şimdi gideceği güçlü bir tek takım bile kalmadı.

  8. peter sauber hiedfeldi daha çok istemiştir.ama para konuunda anlaşmazlık olma ihtimali yüksek.yoksa hiedfeld delarosayı 10 a katlar 5 le çarpar kare kökünü bile alır.

  9. Larien Larien avatarı
    Larien Larien

    heidfeld i almalıydılar….

  10. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Nick Heidfeld'le görüşmüşlerdir tabiki Sauber(büyük patron) kendi takımı için en iyisinin Pedro de la Rosa olduğunu düşünmüştür Nick de F1'de kalmayı hakediyodu bence

  11. Yavuz Balcı avatarı

    nick te McLarene yedek pilot olsun artık.yarışanlara bakınca şu güzelim gridde kimi ve nick in olmaması gerçektende üzücü.olsalardı bence F1 zevki bu sezon tavan yapabilirdi.yazık oldu.

  12. sevinsem mi üzülsem mi gerçekten bilemedim pedro sevdgim bir isim ama nicke gerçkten yazık olacak koltuk bulamazsa renault usf1 campos stefan koltukları var ama renaultun petrovla anlasmasını duyurması an meselesı nick için üzgünm pedroya da butun ıyı dıleklerımı sunmak ıstyrm umarım basarılı olur syn sauberın çaylak+tecrübe stratejsı de guzel bnce kamuı pedro ıyı bır ıkılı olacaktır

  13. off Nick off Sauberde kaçtı bakalım yarışacak takım bulabilecekmisin:(((

  14. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    Nick_?

  15. sevindim bu habere pedro iyi bir pilot bir kaç yarışını izlemişliğimm var yetenekli olduğunu düşünüyorum bu seneki seyir zevkini arttırır sanırım

  16. Ferrari'nin fisico'yu kaptırmadığı iyi oldu

  17. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    yuhiiiiiiiiiiiiiii ispanyolları seviyorum rafael nadalllllllll :)))

  18. MagicAlonso avatarı

    Harika haber yarışmasını istediğim pilot tekrar pistlere döndü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir