Force India İyi Puanlar Kazanmaya Çalışacak

yazar:

kategori:

İtalya’da sıralamalarda 7 ve 9. sıralarda yer alan Force India pilotları Sergio Perez ve Nico Hulkenberg takımları için güçlü puanlar kazanmak istiyorlar.

7. olan Perez “Bugün sıralamalarda başardıklarımdan oldukça mutluyum. Her seansta derecemi geliştirmeyi başardım ve her turum oldukça iyiydi. 3. seansta biraz fazla iyimserdim ve düzlükte Kimi’nin hava koridorundan faydalanmaya çalıştım ancak bu işe yaramadı. Hatta bir kaç salise kaybetmeme neden oldu ancak yine de iki Williams aracının önünde yer alamazdım.”

“Yarış zor olacak ancak hedefimiz önümüzdeki Williamslar ile mücadele etmek. B versiyon aracımız geride kalan yarışlarda sağlam performans gösterdi bu yüzden yarış iyi performans gösteremememiz için bir neden göremiyorum.”

“Strateji seçenekleri çok kısıtlı olacağı için iyi bir kalkış kritik olacak. Yarıştaki kritik noktalardan birisi lastik aşınması olacak ancak güçlü olacağımızdan ve iyi puanlar kazanabileceğimizden eminim.” dedi.

Nico Hulkenberg “İlk 10’da olmak güzel ancak sorun olmasaydı gridde daha yukarıda olabilirdim. Pite dönüş turumda gücü kaybettim. Yakıt sistemindeki bir sorun nedeniyle böyle oldu. Pite dönebildim ancak mekanikerler beni garaja ittiler ve çok fazla zaman kaybettik.”

“Aracı yeniden çalıştırmaya çalıştığımda vites kutusu iki vites arasında takılı kaldı ve tekrar piste çıkmak için zamanım yetmedi.”

“Kötü oldu çünkü bugün 6 ya da 7. olabilirdim. Bu sorunları yarın için çözeceğimizden eminim ancak burada grid pozisyonu önemli bu yüzden 9. sıradan başlamak zor olacak.”

“Orta grup çok rekabetçi görünüyor ve bazı takımlar dünden beri performanslarını arttırdı. İhtiyacımız olan puanları almak için sıkı mücadele etmeliyiz.” dedi.

 


Yorumlar

“Force India İyi Puanlar Kazanmaya Çalışacak” için bir yanıt

  1. Ericcson’ın cezasından sonra Maldonado 10. sıradan başlayacak orta sıra çekişmesi çok iyi olacaktır Force India ve Lotus çok yakın gözüküyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir