Verstappen: Motor Kapağının Sadece Yarısı Civatalıydı

yazar:

kategori:

Max Verstappen, motor kapağının sadece yarısında civata olduğunu itiraf etti.

Toro Rosso mekanik problem nedeniyle Verstappen’i seansın bitimine dakikalar kala piste yolladı ve Verstappen tur bitmeden motor kapağının yerinden çıkmasıyla pite geri döndü.

Verstappen “Aceleci davrandık. Normalde piste çıkmamız mümkün değildi ancak takım bunu başardı ve büyük bir iş yaptı. Gerçekten şaşırtıcıydı”

“Mekanik oldukça iyi gibiydi. Ancak üst yapı öyle değildi. Motor kapağının sadece yarısı civatalıydı. Tabi ki bu çok dazla titreşime sebep oldu” dedi.

Verstappen yarış için ise “Yarış tempomuz iyi görünüyor. Muhtemelen McLaren’dan hızlıydı. Red Bull oldukça rekabetçi. Ancak Lotus ve Sauber ile mcücadele edebiliriz.” dedi.


Yorumlar

“Verstappen: Motor Kapağının Sadece Yarısı Civatalıydı” için 9 yanıt

  1. Sanırım teknik ekip te verstappen gibi kendine çok güveniyor ?

  2. Ceza alırlarmı bu olaydan ???

    1. Almayız inşallah,takım olarak zaten zor ve rekabetcı bır sezondayız :))

      1. Bugünlerde cezalar revancta 🙂

  3. Motor kapağı ufak tefek bir şey değil ve arkadaşın da dediği gibi arkadakine çarpabilirdi. Unsafe release olarak değerlendirilebilecek bir şey. Geçen sene de bir ara Williams’lardan birinin kaput uçmuştu sanırım.

  4. Böyle sorumsuzca bir hareket olamaz. Daha geçen hafta Wilson hayatını kafasına çarpan bir parça yüzünden kaybetti. Tam patladığı sırada arkasında birisi olsaydı ne olacaktı. Gerçekten diğer takımların yerinde olsam ciddi olay çıkartırdım.

  5. bu beyanı okuduktan sonra, yarışmasına nasıl izin veriliyor. hadi izin verdin güvenlik sebebiyle ceza alması gerekir. ne demek yarısı civatalıydı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir