FOTA Başkanı Artık Resmen Martin Whitmarsh

yazar:

kategori:

Eski başkan Montezemolo’nun yerine Whitmarsh’ın geçeceği geçen Aralık ayında söylenmeye başlamıştı ama resmi açıklama şimdi geldi.

Ferrari takım patronu Stefano Domenicali ise FOTA’nın başkan yardımcılığına getirildi.

Red Bull patronu Christian Horner, Sportif Kurallar Çalışma Grubu’nun başkanlığına gelirken Mercedes GP takım patronu Ross Brawn, Teknik Kurallar Çalışma Grubu’nun başkanlığındaki görevini sürdürecek.

FOTA açıklaması: “Bütün üyeler, FOTA’nın başarılarına olan ciddi katkıları ve değerli liderliği için Luca di Montezemolo’ya ve başarılı bir ilk sene geçirmeden büyük katkıları olan bütün diğer kilit isimlere teşekkürlerini suuyor”

“FOTA Takımları şimdi, bütün diğer hissedarlarla işbirliği içinde Formula 1’in uzun vadeli yayarına olacak aktivitelerin geliştirilmesine devam etme amacıyla Martin Whitmarsh ile çalışmayı dört gözle bekliyor.”

“Şimdi bütün Formula 1 takımlarının dahil olduğu birliğin her bir üyesi, İcra Kurulu ve Çalışma Grupları içinde bir temsilciliğe atandı. Farklı yönetim kurullları, FOTA’nın amaçları ve inisiyatiflerini belirlemek için bir likte yakın bir çalışma içinde olacak.”


Yorumlar

  1. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    F1 hakkında fazla bilgiye sahip baskan secilmesi normal ancak fazla duramaz gucu yetersiz kalabilir 2011 de yeni br baskan gelme soz konusu Buda Ross olabilir

  2. Eski başkan Montezemolo, yenisi ise Martin Amca. Kıdem düşüklüğü var. Önceki başkan Domenicali olsa Martin'e ses etmezdim. Bu sene başkan illa McLaren'den bir isim olacaksa Montezemolo'dan sonra Ron Amca'nın gelmesi gerekirdi. Böylece kıdem korunurdu. Ayrıca Martin onca işin arasında yeni bir işle daha uğraşacak. Ne diyelim, olan olmuş, hayırlı olsun.

  3. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Luca Di Montezemolo'ya Katkılarindan Ve Başarılarindan Dolayi Tesekkür Eder Martin W. Yeni Görevinde Başarılar Dileriz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir