Ferrari'nin 2010 Görüntüsü !!!

yazar:

kategori:

Ferrari’nin yeni sponsoru Santander, Fransa’nın Paul Ricard pistinde çekilen görüntüleri İspanyol basına dağıttı.

2009 aracı F60, 2010 sezonu görüntüsü ile kameralara yansıdı. Aracın ön ve arka kanatlarında Santander yazısı ve beyaz renk hakim”

İspanyol banka Santaner’in iletişim patronu Juan Manuel Cendoya, bu fotoğrafları yayınlama konusunda Ferrari’den izin alındığını doğruladı.

Bu hafta başlarında 28 yaşındaki Alonso, gelecek Perşembe günü tanıtılacak 281 adı verilen yeni aracın neredeyse hazır olduğunu söylemişti.

Resimler geldikçe eklenecektir


Yorumlar

  1. arac bayaa guzel duruyor ama ben daha iyi bir seyler bekliyordum ayrica benim aracin direksiyonu bile bundan daha guzel duruyor one yaw oyle simit gibi

  2. renk konusunda fazla takılmayın bence, zamanında maviyi bile kullanmışız
    http://www.italiaspeed.com/2004/motorsport/f1/13_hungary/championshiphistory/1964_512.jpg

  3. FelipeFernando avatarı
    FelipeFernando

    o kadar çok yerde santander yazacağını sanmam.sponso düzenlemeleri ve renk vs önce 28inde orataya çıkar.sonra bakalım neler olacak.sezonun başlamasına daha var.ancak ben açıkçası virgin nin güzel görüneceğini düşünüyorum.

  4. Powered by Santander 🙂

  5. FelipeFernando avatarı
    FelipeFernando

    ah tamam kusura bakma o zaman.bende ah siyah kanatlar deyince nasıl olacakki gibi anladım.. siyah-beyaz aslında farketmez.ama kanatlar siyah ve koyu kırmızı olsa daha iyi olur bence

  6. kemalcan aygül avatarı
    kemalcan aygül

    felipefernando aynen M1CHAEL'in dediği gibi ben sana cevap olarak yazmadım bu dediklerim,. hatta sadece dün okuduğum bütün yorumlara cevap gibi yazdım bugün hazır online olmuşken ve bakmamışken. zaten ahh siyah dememdeki sebep benim de geçmişteki siyah kanatlı hallerini beğenmem yüzünden. ben sadece bu kadar garipsenmesini komik bulduğumu söyledim. ferrari'nin bunu ilk defa yapmadığını söyledim, bilmeyenlerin bu kadar şaşırmasını garipsedim. yoksa kanatların beyaz siyah veya kırmızı olmasının beğenilmesi tamamen kişisel zevklerden ve bakış açılarından kaynaklanır. tek tepkim ferrari bunu ilk defa kullanmış gibi şaşıranlaraydı. senin postun üzerine yorum yaptığım için alınma bugünkü hiç bi postu okumadna yolladım onu dediğim gibi…

  7. Ben kemalcan'ın hemen altındaki yorum üzerine değil yorumların geneli üzerinden bunları yazdığını düşündüm. O sebeple böyle birşey yazmıştım. Siyah kanat noktasına takıldığını sanmıyorum ki yani en azından ben takılmadım, dikkat bile etmedim ona.
    Yoksa Ferrari'nin uzunca bir tarihini gözleriyle görmüş biriyim. Geçen gün boy boy resimleri vermiştim misalen.
    Beyi tanımam 🙂 onu savunuyormuş gibi olmayayım ama yorumların çoğu üzerinden bende de oluşan fikrin yazıldığını gördüm sadece. O kadar.
    Selamlar.

  8. FelipeFernando avatarı
    FelipeFernando

    kimseye kanıtlayacakta değilim.sen unutmuşsan siyah rengi kendini sorgula bence.umarım çok hoş araç tasarımları çıkacak.daha geniş büyük ve farklı lastikler.usf1 in çizimi beni çok ümitlendirdi.umarım dahada iyi olacak hepsi.ve umarım ferrari çok güzel bir kombinasyon kullanır renk dağılımında.

  9. Kemalcan,, Benim gözüme en hoş gelen Ferrari aracı F310'dur ön ve arka kanatlar siyah. Schumacher'in ilk Ferrari'si. Yarıştığı yıl 1996 ve o yıl 3 yarış kazandı, hatta o yıl bütün araçların burnu havaya kaldırıldı ama sezonun son birkaç yarışına kadar Ferrari düşük burunlu (yapışık) ön kanadı kullandı. Eğer başka anektod gerekiyorsa o yılı Willims ile Damon Hill domine etti ve ben Ferrari olmadığım halde o sezonla ve Ferrari'yle ilgili yüzlerce not ekleyebilirim. Kimin 3-5 kimin 23-25 yıllık olduğuna 1 yorumla karar vermek biraz zor değil mi? tabi bu da bir suç değil.

  10. FelipeFernando avatarı
    FelipeFernando

    evet tamamda.bunun renkle ne alaksı var.f1 gözede hitap etmeli.2007 de 2 2008 de 1 şampiyonayı kazanan aracın renk tonlarını hatırlayan? tabi ferrari tarih boyunca beyaz ı kullandı.ama bu demek değildirki sadece kırmızı olamaz veya kanatlar siyah olamaz.http://farm3.static.flickr.com/2310/2316341195_a24434ec01.jpg bakın bakalım ferrari ne renkleri kullanmış kanatlarda.alesi zamanında =)

  11. Kemalcan biraz da haklı. Bir kaç yıllık durum ile değerlendirmemek gerekiyor Ferrari'yi. Bir çok noktasıyla geri dönüş peşinde Ferrari. Sadece bir örnek aracın ismi F2010 değil 281 olarak ilan edildi. Burdan anlayın bazı şeyleri…

  12. FelipeFernando avatarı
    FelipeFernando

    ne alaka?ferrari nin hangi renkleri kullandığını biliyorum merak etme.ben sadece daha hoş durabilirdi dedim.sonuçta ana renk korunacak.

  13. kemalcan aygül avatarı
    kemalcan aygül

    kombinasyon…

  14. kemalcan aygül avatarı
    kemalcan aygül

    yorumlar süper. kimin 2-3 yıldır formula-1 izlediği hemen belli oluyor. tabi bu bir suç değil ama oturup ahkam kesmeden önce de azıcık bilgi sahibi olmak gerekir. ferrari hangi renk kompinasyonlarını kullanmıştır yıllardır vs vs. siyah olsaydı kanatlar ahh…

  15. FelipeFernando avatarı
    FelipeFernando

    aracın boyutlarıyla beraber bu tasarımlarda değişsecek.daha güzel olacak.ama bence kanatlar siyah ve santander yazısı kırmızı olsa ve araç 2007 yada 2008 deki tonu kullansa daha güzel olurdu.

  16. Kanatlar kırmızı olup santander yazısı beyaz olsaydı çok çok daha güzel olurdu. Ferrari gibi rengiyle ün yapmış bir markaya beyaz kanat yakışmıyor sanki.

  17. eğer yeni araçta bunun gibi iğrenç bir renk düzeni uygulanacaksa, açık ara yılın en çirkin aracı olacak. kardeşim 2006 sonuna kadar da beyaz renk vardı ama, bununla o hiç benziyor mu? arabanın üstüne boya dökülmüş gibi.

  18. Alışılmışın dışında bir uygulama yok, takımın geçmiş uygulamarını taşıyan bir düzenleme sadece.
    Sadece sponsor reklam, tanıtımı için hazırlanmış bir çalışmaydı mecburen F60 şasisini kullandılar. Lastikler'de 281 uygulaması. Evet genişlik farkı var.
    Şuanki tasarım üzerinden çok hoş gelmeyebilir size fakat şunu söyleyebilirim 281 üzerinde böyle düşünmeyeceksiniz. Tasarım onun üzerine planlandı ve çok daha güzel görünüyor.
    Sadece gösterim amacıylaydı tekraren, bir kaç ufak değişiklik harici uygulama böyle ön kanat için zaman zaman farklılaşma olabilecek.

  19. FelipeFernando avatarı
    FelipeFernando

    tulumlar ve kasklar hoş.http://www.trf1.net/formula1_haberler/12097-usf1-aracinin-adi-type-1-haberi.html bakın araçlar böyle olacak.bence gayet hoş.umarım gerçektede böyle hoş görünür.ben severim geniş lastikli ve büyük f1 araçlarını. umarım gerçektede hoş durur.yeterki krom kırmızı ve daha az beyaz olsun. bu arada arka lastikler daha mı geniş bu f60 ta ?

  20. FelipeFernando avatarı
    FelipeFernando

    arkadaşlar bu araç f60 sizinde bildiğiniz gibi.yeni araçlar daha büyük olacak ve arka taraf daha geniş olacak tabiki.daha çok 90 lı yıllardaki gibi.bunu usf1 in aracındanda anlayabiliriz.açıkçası yeni araç tasarımlarını merak ediyorum.ferrari 2007 öncesinde zaten beyaz kullanıyordu .o sorun olmaz.yeterki araçlar güzel olsun.bu 2009 un miniklerinden (boyut olarak)

  21. elif çivici avatarı

    beyazı,kıpkırmızı ferrari ye yakıştıramadım,santander in rengi diye katmaya mı çalıştılar bilemiyorum ama neyse gözümüz 2009 araçlarına nasıl alıştı,bir renk uyumuna mı alışmayacak 😀

  22. Mavi kask-kırmızı araç sanıldığı kadar kötü durmamış. Beyaz kanatlara ilk başta alışmak zor olacak. Hayırlı olsun demek lazım.

  23. Ayakkabıları beğenmedim:)Tulumlar;gayet güzel,daha öncede söyledigim gibi aracada beyaz gelmiş.Araclarda gittikçe çirkinleşiyor,umarım daha kötüye gitmez.

  24. pardon arkadaşlar yazıyı tam okumamıştım…

    "Ferrari 2010 aracı zaten yukarda" bunu yazmadım farzedelim

  25. ben beğendim aracı. tulumlarda güzel. hayırlı olur inş

  26. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    yaw arkdşlar yazıyı bi okuyun resimdeki 2010 aracı deil yani 281 kodluarac deil yeni arac 28 şubatta tanıtılck.

  27. one-Schumi-and-F1-lover . avatarı
    one-Schumi-and-F1-lover .

    Veli Kavak arkadaşım "Ferrari 2010 aracı zaten yukarda" hayır efendim o araç 2009 aracı yani F60 aracı bu araç Ferrari tarihinin en berbat en sıkıcı hadi dahada ileriye giderek belirteyim en skandal araçlarkından biridir bu aracı bir daha görmek istemiyorum ne performansı ne dış görünüşü ne'de aerodinamik görüntüsü var bu araca baktıkça bir tuhaf oluyorum afadersiniz kusasım geliyor umarım bir daha Ferrari mühendisleri böyle bir araç üretmezler.

  28. Aracın üzerinde tam 13 tane Santander ismi ve logosu saydım. Arka kanadın arkasında da varsa 14 yapacak.

  29. Valla Marlboronun Barkod çizgileri daha çok yakışıyordu o araca ama ne yapalım beyaz iyidir.Sade Kırmızı çok güzel olmuyordu ama bu seferde beyazın tonunu kaçırmışlar kanatlarda çok fazla beyaz kullanmışlar.Beyaz olarak en iyi dönem 2006 senesindeki barkod çizgilerdi

  30. alptuğ bektaş avatarı
    alptuğ bektaş

    Saf kırmızı istiyorum, el değmemmiş kırmızı

  31. Ferrari'nin bilindik kırmızı üzerinde beyaz kombinasyonuyla 2010 için göz kamaştırıcı araçlardan biri olucağı kesin gibi görünüyor

  32. evett:) okudum ama gözümden kaçmış birde yorumlara bakınca yeni araç varmış gibi algıladım:)

  33. Gökhan Kamil avatarı
    Gökhan Kamil

    McLAREN TEAM… Haberin içini okumadan yorum yapıyorsun sanırım. Haber "aracın görüntüsü" ile ilgili. Zaten haberin içeriğinde aracın F60 olduğu yazıyor…

  34. Bu araç F60!
    yalnızca sponsor logoları tanıtımı.
    yeni araç hala fabrikada ve üzerinde çalışılıyor.tulumlar muhtemelen budur fakat araç kesinlikle F60!

  35. Ben beğenmedim,kötü duruyor…

  36. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    sponsor isimlerinin beyaz kutu içinde gösterilmesi çok klasik. Artık bunu biraz geliştirmeleri lazım basit duruyor. En azından beyaz köşeleri olsun ama kutu içinde olmasın

  37. Bu son hali olmazsa da, ben pek beğenmedim. Açıkçası toyotaya çok benzemiş.Bakalım son hali fikrimizi değiştirecek mi.

  38. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Sadece kırmızı çok sıkıcıydı. Beyazla karışık daha hoş olmuş. 30 mayısta Fernando alonso gömleği alıp imzalatacak olsak, eski gömleğin neresini imzalatabilirdik ki? Şimdi en azından yetecek kadar beyaz kısım var. Ön arka kanatlar da, sade kırmızıdan daha iyi ama Sade beyaz yerine kırmızıyla karışık beyaz olsa daha çekici olurdu bence.

  39. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Aracın yeni görüntüsü 2010 aracına benzemesi ile alakalı değil sadece reklamı tanıtmak icin kanatlara santanter yazısı eklenmis 2010 araci ise bu sekil de değil arka taraf daha genis on taraf daha dar olucak lastiklerde daha ufak olucak on lastikler o bakımdan bu benzetme yapılabilir ama asıl arac 28 ocakda cikicak o zaman karsilastiririz benzeme olup olmadigi o zaman anlasilir.Ama su bir gercek 2010 araci cok farkli ve güclü olucaktir.

  40. 2009 sezonundan cıkan yenı araclar gorunum olarak cok gerıde kaldılar.o genıs on kanatlar,arka kanatlar tarıh oldu eskı f1 aracları ınsana daha zevk verıyodu ozellıklede arac ustu kameralardan daha keyıf alıyoduk.

  41. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    yaw arkdşlar bu arac f60 yeni arac bundan farkı olacak :))

  42. meltem eroğlu avatarı
    meltem eroğlu

    woow…araç ve tulumlar gayet hoş olmuş 🙂 ayrıca Fernando'nun mavi kaskı da çok abartılı sırıtmamış.. alışıcaz herşeye 🙂

  43. Bu görüntüsü daha çoook değişir arkadaşlar.İlk yarıştaki Ferrari çok farklı olur..

  44. Pardonnn … düzetiyorum… yeni burun felan yok ben nerden çıkarmışım :)))

  45. Yaa… çalıştırılmadan hareket ettirilirken manevra direksiyonu olarak kullanılan simit e kafayı takmış millet.Sanırım ön burunla ilgili testler dewam ediyor olsa gerekli…

  46. Ertan Akkaş avatarı

    Yarış tukumları çok güzel olmuş. Beyaz ve Kırmızı kombinasyonuna birde güzel tasarım eklenince çok güzel bir görüntü oluşturmuş. Zaten Türk milleti olarak Kırmızı ve Beyaz'a göz aşinalığımöız var 😉 İkinci olarak arabanın tasarımıda güzel eski günlerimizi hatırlatıyor. Alonso ve Massa'nın Ferrari'yi eski günlerine döndüreceğini bilinçaltımıza yerleştirmeye çalışıyorlar bence 🙂 Ayrıca araçraki bu tasarımda küçük oynamalar yapılabilir.

  47. one-Schumi-and-F1-lover . avatarı
    one-Schumi-and-F1-lover .

    Ferrari'nin ana sponsoru Santander'in şu anda araca uyarladığı etiketlere gözümüzün alışması için zaman alacak
    Yaşar kardeşimizin dediği gibi bunda en büyük faktör kural değişiklikleridir yani aerodinamik anlamda adeta eski çağa dönen F1 araçlarındaki değişimdir o yüzden pek göze batmıyordur ki en büyük kanıt arka kanatdır.
    ——————————–
    daha doğrusu beyaz kanatlar için belirttim sadece Santander için değil yanlış anlaşılma olmasın 🙂
    tamam benden bu kadar habere yorumlar için.

  48. Uvv efsanevi dönemler gözümün önüne geldi. Harika göründü gözüme eskiden gelen bağımlılıktan olsa gerek 🙂 Müthiş. 🙂

  49. Son 3 Senedir Alıştığımız o KıppKırmızı Ferrari Araçlarından Sonra Bu Renklere Alışmamız Biraz Zaman Alıcak.

  50. Sir Jack B.  avatarı

    Beyaz bölümler çok sırıtıyor. Belki zamanla alışılabilir. Ama kanatların altta kalan panyaları kırmızı olup beyaz biraz kısıtlansaydı daha şık olabilirdi.

    Öte yandan beyaz kanatlar bana Schumacher dönemini hatırlatıyor. Raikkonenin gelişiyle araç tamamen kırmızı olmuştu. Keşke o şekilde devam etselerdi.

  51. Benetton F1 avatarı

    Direksiyon lunaparklardaki çarpışan otomobillerin direksiyonu gibi…Beyaz da alışması zor olsa da çok sırıtmıyor bence…

  52. one-Schumi-and-F1-lover . avatarı
    one-Schumi-and-F1-lover .

    son olarak şunu belirteyim Ferrari pilotlarının yarış tulumlarını beğendim
    Marlboro Project 4 arkadaşımızın belirttiği gibi hayırlısı olsun.

  53. one-Schumi-and-F1-lover . avatarı
    one-Schumi-and-F1-lover .

    Ferrari'nin ana sponsoru Santander'in şu anda araca uyarladığı etiketlere gözümüzün alışması için zaman alacak
    Yaşar kardeşimizin dediği gibi bunda en büyük faktör kural değişiklikleridir yani aerodinamik anlamda adeta eski çağa dönen F1 araçlarındaki değişimdir o yüzden pek göze batmıyordur ki en büyük kanıt arka kanatdır.

  54. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Kırmızı Beyazzz!Kırmızı Beyazzzz! En Büyük 😛
    Ferrari'ci Arkadaslara Hayırlı Olsun 😉

  55. wrc-rai kaan ın dediği gibi 2000 ile 2006 yılları arası bu renkler mevcuttu zaten onun için muhtemelen taraftarlar çok zorluk çekmeyecek.tabi o zamanın kuralları ile bugünün kuraları arsındaki fark biraz (görünüm bakımından)zorlaştırabilir bu işi.

  56. renk tasarımı hiçte iyi olmamış

  57. aracın görünümü böyle olacaksa hiç güzel değil

  58. 2. fotoğraf gösteri amaçlı arkadaşım içinde motor yok parçalar da tahtadır büyük ihtimalle o yüzden direksiyon yuvarlak bizde yaptık bu arabalardan 4 bini gözden çıkaran herkes yaptırabiliyor birebir reklamlarıyla ve tekerlekleriyle beraber 🙂

  59. yan aynalar yan kanatlara takılı olduğu zaman ben şahsen ayar oluyorum. nası rahat ediyorlar? çok sallanıyo hava akımında..

  60. ferrari o yılları özlüyor olabilirmi.

  61. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    cok güzel alonso araca alışıyor güsel. :))

  62. kürşat tamda onu söyleyecektim.eski bir arcın direksiyonunu bari monte edin oraya.

  63. kanatların beyaz olması ferrari Taraftarlarının alışkın olduğu birşey.

    bakın 2000 den 2006 ya kadarkanatlar beyazdı sonra kırmızı oldu tekrar o zamana dönmüşler.

  64. o direksiyon ne öyle ya yuvarlak ? 🙂

  65. mustafa ozca avatarı

    beyaza gözümüzz çabukk alışamıcak…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir