Michael: "FW32 Tamamen Yeni Bir Tasarım Olacak"

yazar:

kategori:

“Teknik Müdür Sam Michael, Autosport dergisine verdiği demeçte takımın yeni aracının 2009 tasarımının basit bir evrim geçirmiş hali olmayacağını belirtiyor.

“FW32 baştan sona yeni bir tasarım olacak. Aerodinamik açıdan tamamen yeni.”

Michael’a göre 2009’daki yeni radikal düzenlemelerin Grove merkesli takıma önceki takımlarla aradaki farkı kapatma şansı verdi ve Williams’ın geçen sezondaki istikrarı bu sezon daha da iyi olmak için büyük bir adım.

“2009’da tüm pistlerde istikrarlı olan bir araca sahip olduğumuz bir gerçekti. Ve bu yıl da geçen seneki araçtaki kusurları düzeltmiş olmak bize güven veriyor.”

Ayrıca William, deneyimli pilor Barrichello’nun ve GP2 şampiyonu Hulkenberg’in güçlü bir pilot dizilimi olduğunu ve hedefe ulaşmada fayda sağlayacağını düşünüyor.

“Rubens olumlu yönde oldukça ısrarcı biri çünkü her şeyi çabucak elde etmek, başarmak istiyor. Yaşı ve aceleciliği nedeniyle beş yıl içinde bir daha onu göremeyebiliriz.”

“Nico, Rubens’i ne kadar zorlayabilirse o kadar iyi olacak. Williams’ta başladığından beri zaten oldukça hızlı ve fazlasıyla zorluyor kendini.”


Yorumlar

  1. Ön sıralarda mücadele edecek 4 takım arasında olmayacaklar kanımca. Ama Sauber-Renault-Williams olarak kuvvetli bir orta sıra mücadelesi izleyeceğimize inanıyorum.

  2. Williams(9) McLaren(8)

  3. bu takım 2000 yılına kadar f1 de en çok takımlar şampiyonu olan takımdı. 1999'da ferrari rüzgarı başladığında onları williams zorluyordu. 2005'ten sonra iyice çöktüler ama hala mclaren'den (7) daha çok şampiyonlukları var.(8)f1'in 3 efsanesinden biri tekrar geri dönmeleri müthiş olur.

  4. Sir Jack B.  avatarı

    En çok Williams'ın performansını merak ediyorum. Geçen sezon güçlü bir otomobilleri vardı ama sonuçlara yansıtamadılar.

    Williams bu senede iyi bir şasi hazırlayabilirse ön gruba dahil olabilir. Geçen sezon gridin en zayıf motorunu kullanıyorlardı. Monza'da bu zayıflık net olarak ortaya çıkmıştı. Ancak gelecek sene kullanacakları motor gridin en güçlü motoru olabilir. Söylentilere göre Mercedes'ten 15 beygir daha fazla güç üretecekmiş. Günümüz motorları arasında 15 hp çok ciddi bir güç farkı.

  5. güzel.tüm takımlar böyle rekabetçi olsun.gün doğmadan neler doğarmış ben 3-4 güçlü takım derken willıamsta kotaya girecekmiş gibi bakalım daha kaç tane daha takım bu kotaya girecek.anlaşılan bu yıl yarışlar panayır yeri gibi olacak çok eğleneceğiz.

  6. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    sam e kötü birşey söyleme hakkım olamaz ama bişeyler yanlıs su takımda arkadas.
    bir denge tutturulamıyor. geçen seneki araç zaten iyiydi onuda bi şekilde yavaşlattınız.

  7. one-Schumi-and-F1-lover . avatarı
    one-Schumi-and-F1-lover .

    "FW32 baştan sona yeni bir tasarım olacak. Aerodinamik açıdan tamamen yeni."

    adeta sil baştan araç olacak çok şaşırdım çok merak ettim nasıl bir paket çıkacak bekleyip göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir