Massa, Monza Podyumundan Sonra Çok Duygusal

yazar:

kategori:

Felipe Massa, İtalya GP’sinin ardından oldukça duygusal olduğunu söylüyor.

Brezilyalı pilot geçen yıldan sonra birkez daha Monza’da podyuma çıkmayı başarmıştı.

Bu yıl gösterdiği performans ile Bottas’ı gölgede bırakmayı başaran Massa, podyumda ‘Bu mücadeleler için artık çok yaşlıyım’ demişti.

Yarışın ardından soruları cevaplayan Massa “Burada podyumda olmak gerçekten duygusal. En iyi startım değildi ama fantastik bir yarış çıkarttım. Birkaç araç geçmeyi başardım”

“Valtteri ile farkı açmak için çok çalıştım. Ancak ondan önce pite girdiğim için onun yarış sonunda bir lastik avantajı oldu. Onu arkamda tutmak çok zordu ama başardım”

“Kendim ve takımım için mutluyum. Tekrar Monza podyumunda olmak çok özel. Pek çok güçlü puan aldık ve bunun için takıma teşekkür ederim” dedi.

 


Yorumlar

“Massa, Monza Podyumundan Sonra Çok Duygusal” için 3 yanıt

  1. Onur Gentas avatarı

    Massa’yı podyumda görmek çok güzeldi yalnız 2-3 kez yaşlı olduğundan bahsetmesi bana göre doğru değildi. Eğer ki orada yarışıyorsan ki performansında hiç kimseden geri kalmadı yaşlılıktan bahsetmen saçma olur. Espri olarak söylese de bu doğru değil. Yaşın daha 34 ve kalan yıllarını da en iyi şekilde değirlendirmen lazım.

  2. helal Massa pohpohlanıp duran Bottasa yine yeni yeniden iyi bir ders oldu. “şu olsaydı geçerdim böyle olmasaydı geçerdim”le avutuyor kendini eleman. Sezon sonuna kadar performansını daha da arttırarak devam edersin umarım.

  3. Neden çok yaşlıyım dedi sanki sene sonu emekli olacakmış gibi…bottas genç te ne oluyor sanki?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir