De la Rosa Takıma Büyük Katkı Sağlayacağından Emin

yazar:

kategori:

İspanyol pilot 2002 yılından bu yana tam sezon yarışmadı ancak yaptığı bu geri dönüşün ardından iyi performans göstereceğinden emin.

“Başarılı olmak için gerekenlere sahip olmadığımı düşünseydim burada olmazdım. Şu anda motivasyonum çok yüksek seviyede. Ben çalışkan bir insanım. Şu noktada da bunun en önemli şey olduğunu düşünüyorum; hâlâ gerekli motivasyona sahip olmak, saldırıya hazır olmak veher zaman sanki bu son günmüş gibi çalışmak. Bu yüzden evet, gereken ne varsa hepsine sahibim.”

“Ne kadar iyi olabilirim? Göreceğiz! İnsanların umduğundan daha iyi olabileceğime inanıyorum ben. Uzun bir kış dönemi var önümüzde, dört haftalık bir test dönemi. Sonunda gereken hıza ulaşacağım.”

De la Rosa, McLaren’da geçirdiği test yıllarının onu harika bir pilot yaptığını söylüyor ve bunun piste yansıyacağını umuyor.

“Deneyimimin çok büyük olduğunu düşünüyorum. Bir yılda ya da birkaç ayda tecrübe kazanamazsınız. Deneyim sahibi olmak yıllarınızı alır ve benim takıma katabileceğim en büyük şey de bu.”

“Takım arkadaşım Kamui’ye yardım etmek istiyorum çünkü o da hızlı, genç ve deneyimsiz bir pilot. Takımın potansiyelini ortaya çıkarmak için iyi bir ikili olmamız gerek. Bunu yapmamızda katkı sağlayabileceğime inanıyorum.”

BMW Sauber’in 2010 sezonundaki performansının ne olabileceği sorulduğunda ise tecrübeli pilot, gerçekçi olmak gerektiğini, takımla daha fazla zaman geçirmeye ihtiyacı olduğunu, aracı öğrenmesi gerektiğini ve ardından da testlere kadar beklemeleri gerekeceğini söylüyor.


Yorumlar

  1. zaten senin takıma katabileceğin tek şey o deneyim.hızlı değilsin yarış performansın zayıf kullandığın arabayı limitlerde süremiyorsun kamuiyi geçebileceğin bile şüpheli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir