McLaren 14 Yaşındaki Genç Pilotla Anlaşma İmzaladı

yazar:

kategori:

Hollandalı genç pilotun menajerliğini Lewis Hamilton’un babası Anthony Hamilton yürütecek ve Vries, Hamilton Yönetim Grubu tarafından farklı kategorilerde kariyeri boyunca desteklenecek.

Takım patronu Whitmarsh McLaren’in genç yeteneklere yardımcı olma konusuna çok önem verdiğini ve gençleri cesaretlendirmenin motor sporlarındaki önemli toplulukların sorumluluğu olduğunu belirtti.

Genç pilot hakkında da konuşan Whitmarsh, “Nyck oldukça heyecan verici biri gibi görünüyor. Biz de ona gerekli desteği sağlayarak ve başarıya giden yolda çalışmasını sağlayarak onun kariyerine yardımcı olmak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

De Vries da “McLaren Teknoloji Merkezi’ne yaptığım ziyaret harika bir deneyimdi ve McLaren’nı kariyerim konusunda sağladığı bu destek için oldukça minnettarım ve onurluyum. Ellerindeki kaynaklar inanılmaz ve yeteneklerimi geliştirmem konusunda bana büyük fayda sağlayacaklarına inanıyorum.” diye konuştu.

Öte yandan McLaren genç sürücü gelişim programı ile ilgili detaylı bilgiyi gelecek ay vereceklerini belirtti.

 


Yorumlar

  1. McLaren diyoruz yorum yapan arkadaşlarımız çok güzel ve kesinlikle doğru yazmışlar fakat tek birşeyi atlamışlar yaklaşık FIA veya CIKFIA da 12milyon karting yarışçısı gözüküyor 12milyon pilottan 1kişi McLaren de buda mucizevi bir şanstır şansı artırmakta çalışmak ve mücadeleyle ouyor tükiyede ve dünyanın herhangi biryerinde karting pahalı bir spor dur türkiyenin ekonomisini göz önüne alırsak herşeyin zor olduğunu daha iyi anlıyacağız.

  2. Ali özgün ben ve 2 arkadaşımı yurt dışında yarışlara götürmek istemişti 2006 da sponsor bulamamıştık ne yazık ki. İnanmıyabilirsiniz ama f1 similasyonunda jason ı geçmiştik.a1 ring de jasondan 0.6 daha iyiydi derecem. Türkiye de ne kadar yetenekli olursan ol baban çok zengin olucakta sana arka çıkıcak sponsor olayı yalan bu ülkede.Kimse başkası için elini cebine atmıyor.

  3. Böyle birçok yetenek çıktığı gibi gerekli gelişimi gösteremeyenler de oldu…Umarım yeteneklerinin üstüne koyarak tırmanır

  4. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Yıllar sonra bazıları neden Hamilton özel ve ayrı olduğunu hala anlayamamışken, evet McLaren' in genç pilot yetiştirme programı yine bir cevher keşfetmiş.

  5. McLaren'in genç pilot yetiştirme programı hayran olunacak ve örnek alınacak cinsten. Diğer takımlar da da benzer programlar olsa da McLaren önde bu konuda.

  6. Yavuz Balcı avatarı

    takımımı seviyorum arkadaş.bravo.birde genç mühendisleri bulup çıkartıp yetiştiriyorsalar (ki ben bilmiyorum böyle bir şey varmı) tam olur.

  7. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    bu takım insanlara da teknolojiye baktıgı gibi bakıyor abi.sanki robot yetiştiriyorlar:] tebrikler mclaren

  8. 2008 den bugüne farklı kart serilerinde 5 şampiyonluğu var.
    mclaren desteği olduğu müddetce geleceği çok parlak..

  9. geleceği planlama konusunda çok güzel bir örnek…

  10. Larien Larien avatarı
    Larien Larien

    mclaren in bu programını gerçekten çok takdir ediyorum. 10 sene sonra hamilton ın yerine geçecek pilotlarını belirlediler ve yetiştirmeye başladılar desek abartmayız sanırım.

  11. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Keşke Türkiye'De Formula Kültürü Biraz Gelisse Ve Türkiye'Dende Boyle Genc Pilotlarin Kesfedilme Olanağı Olsa… Belki De Kac Tane Genç Yeteniğimiz Var,Keşfedilmeyi Bekleyen 🙁

  12. Yeni Lewis Hamilton'larımız Geliyor Çok Güzel:))

  13. hep ingiliz desteklememeleri güzel bir nokta

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir