Heidfeld, Mercedes GP Test Pilotu Olacak

yazar:

kategori:
Alman milli takımı olarak nitelendirilen Mercedes GP’de 2010 sezonunda Nick Heidfeld, Michael Schumacher ve Nico Rosberg’in yanında test pilotluğu görevinde olacak.
Takımın Stutgart’ta önümüzdeki hafta gerçekleştireceği tanıtımda da Alman pilotun test görevinin resmi olarak açıklanacağı belirtildi.
Heidfeld’in menajeri Theuerzeit, “Nick test pilotu olarak tamaman görevine odaklanmak  ve yarış pilotlarına deneyimiyle yardımcı olmak istiyor. Tepedeki takımlardan birinde bir kokpit bulmaya odaklanmıştı ancak kararlar biraz geç alındı. Şimdi ise başka bir şans var elimizde” diye konuştu.

Heidfeld uzun yıllardır Alman takımda yarış koltuğu elde etmeyi umuyordu ancak bu gerçekleşmedi.

Böylece Alman pilot 1999 sezonundan bu yana 167 grand prix sonra ilk kez yarış pilotu olarak piste çıkma şansını kaybetmiş olacak.


Yorumlar

  1. 2001 yılı kiminin ilk f1 yılıydı.ve 9 puan topladı hiedfeld 12 puan topladı.bu hesaba göre tecrübesiz kimi bence hiedfelde fark atmış.

  2. 2001 yılında sauber ile takım arkadaşı raikkonen'i sıralamalarda yarışlarda ve pilotlar puan sıralamasında geride bırakmış bir pilot. test pilotu olamayacak kadar başarılı bir pilot…

  3. haberin başlığını anasayfada gördğümde şaka olmalı dedm ama deilmş yazık olmş onn yeri orası deildi

  4. barakay.eyvallah saygı duyarım

  5. "arkadaşlar rosberg hakkında bu kadar erken konuşmayın o çok yetenekli bir pilot.ayrıca tecrübeli ve hızlı"

    dostum jetman sen diğer yetenekli pilotlara ileri geri konuşurken ne hakla bizden rosberg için olumlu konuşmamızı bekleyebilirsin? kimin hakkında nasıl konuşma hakkını kullanıyorsan biz de bırak o kararı kendimiz verelim ok 🙂

  6. arkadaşlar rosberg hakkında bu kadar erken konuşmayın o çok yetenekli bir pilot.ayrıca tecrübeli ve hızlı sezon başlayınca hep beraber göreceğiz.bu yıl yarış yada yarışlar kazanacak.geleceğin şampiyonlarından.bu benim şahsi görüşüm
    anlaşılan mercedeste benim gibi düşünmüş.yoksa bu kadar büyük bir takımım küçük pilotlarla işi olmaz.

  7. mercedes koltuğunu uzun süre beklemekle hata yaptı.f1 in iyi pilotlarından birini daha kaybettik.

  8. Herkes kendi milliyetinden olan pilotları kollamaya gayret gösteriyor..Umarım Nick kendine sezon içerisinde bir koltuk bulur…

  9. Heidfeld gibi puan avcısı bir pilotun takım bulamamasına inanamıyorum degerini bilemeyen takımlar utansın be Nick:(((

  10. Heidfeldin alman olması mercedesin en azından test koltuğu için işine yaramış olabilir ama farklı bir ülkeden olsaydı sponsor desteğiyle çok rahat takım bulabilirdi (kobayashi ve muhtemelen petrov gibi) fakat çok sayıda alman pilot olduğundan nick griddeki sponsor desteği en zayıf pilotlardan biri, üzüldüm çok yazık oldu gerçekten sadece tecrübeli değil aynı zamanda çok yetenekli bir pilot, umarım en yakın zamanda yarışlara döner, Nicki ve geçişlerini çok özleyeceğim:)(http://www.youtube.com/watch?v=_VLdPDo6mP4&feature=fvsr)

  11. Üzücü bir durum. Koltuk bulmasını umduğum beklediğim bir isimdi.

  12. Mercedes GP`nin B plani cok acik, Eger Schumi fiziki olarak zorlanir ve ya eski hizina kavusamayip Rosberg`e farkli gecilirse Nick`e koltugu devredecekler. Yoksa bu kadar ust duzey bir pilot test pilotu yapilmaz..

  13. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Şahsi görüşüm Rosberg' den daha iyi bir pilot olduğu ama bir bildiği vardır belkide.Ben onu yarışırken görmeyi daha çok isterdim.Çünkü oldukça istikrarlı ve efendi bir pilot.

  14. çok kötü bir haber bu necesizleri yarış koltuğundayken nickin bu durumda olması haksızlık.esefle kınıyorum

    birde kötü bir dilek diliyorum rosberg iyi yarışamasında nick yerine geçsin:)))

  15. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    En azından onu kazanmış olduk. Bu sene olmayabilir ama geri dönebileceğini düşünüyorum. 2009 ve 2010 f1 in yenilik arama yılları oldu/olacak.Mantıksızlıklar çok var. Umarım 2011 ile gerçek f1 ruhu geri döner.

  16. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    En azından onu kazanmış olduk. Bu sene olmayabilir ama geri dönebileceğini düşünüyorum. 2009 ve 2010 f1 in yenilik arama yılları oldu/olacak.Mantıksızlıklar çok var. Umarım 2011 ile gerçek f1 ruhu geri döner.

  17. Taşucu F1_Mehmet-B avatarı
    Taşucu F1_Mehmet-B

    F1'Den ayrılmadığına sevindim. F1'in temel pilotlarından birisidir kendisi. mercedes gp koltuğunda görmeyi isterdim (ama Kimi'den sonra tabii ki de). belki de test pilotu olarak emekli olabilir. eğer öyle olursa çok yazık olur.

  18. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    yarışmayı herşeyden çok isterdi belki ama F1'den tamamen kopmaktan korkup en azından bi ucundan tutmak istemiştir

  19. ben de tam yazık olmuş diyecektim ki, arkadaşlar zaten durumu yazmışlar. heidfeld, içinde var olan yarışçılık ruhuyla ve gerçek potansiyelini gösteremeden çekiliyor pistlerden. hiç istemeden, asla hak etmeden. özellikle, yarışmaya çalışan şoförden bozma sponsor parası destekli yeni yetme pilotların pistte fink attığını görüp de heidfeld'i pit duvarında otururken izlemek, daha büyük bir üzüntü verecek bundan sonra.

  20. yazık…

  21. yazık…

  22. FelipeFernando avatarı
    FelipeFernando

    kimi ve nick gitti .gerçekten de büyük kayıplar.red bull da kimi yi renaultta nick i görmek isterdim.

  23. bnde çok üzüldüm istikrar ınun göbek adıydı ama altında hiç düzgün bi araç olmadı…

  24. Yazık oldu bu adama ya gerçekten çok üzüldüm 🙁

  25. yazık oldu:( Yanlız bu yıl çıkan bütün dedikodular nerdeyse doğru çıktı medyayı kutlamak lazım:)

  26. cok yazık olmus yarısırken gormeyi tercih ederdim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir