Massa, Barselona'dan Memnun Ayrıldı

yazar:

kategori:

Brezilyalı pilot Katalunya pistinde toplamda 90 turu tamamladı. Tur zamanları açıklanmadı ancak Massa geçirdiği test gününden memnun olduğundan bahsetti.

“Barselona’da formumu geliştirmek için oldukça olumlu geçen bir günü geride bıraktım. Bu fırsatı yakalayabildiğim için çok mutluyum. Yeni araca binip işe koyulmak için sabırsızlanıyorum.”

Massa, önümüzdeki hafta perşembe günü Maranello’da yapılacak olan tanıtımda yer alacak ve ardından da Valensiya’daki testlere çıkacak.


Yorumlar

  1. mclarenci mp4 avatarı
    mclarenci mp4

    bu ferraride önce rossi sonra massa caktırmadan hep bişeyler deniyor ama lastikler olmasada aero ve motor konusunda kesin test yapmıslardır. :p ferrari böyle şeyleri sever zaten hep el altından illaki bir iş yapacaklar yoksa olmuyor 🙂

  2. felipe'nin bu kadar hevesli konuşması çok sevindirici. gün içinde attığı 90 tur, artık kötü günlerin tamamen geride kaldığını gösteriyor bir kez daha. kırmızı aracın içinde sarı-yeşil kaskıyla felipe'yi tekrar görmek büyük mutluluk. ayrıca, 248f1 ile birlikte f2008 (uzatılmış motor kapağı hariç), bence ferrari'nin en güzel iki aracından biri..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir